Ja danas bio u Živinicama u bingu i reče mi radnica da još nikakvi dresovi nisu dolaziliboomerang5 je napisao/la:raja, je li bilo ovih dresova u Bingu XL i hoce li ih dolaziti jos ? Hvala

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja danas bio u Živinicama u bingu i reče mi radnica da još nikakvi dresovi nisu dolaziliboomerang5 je napisao/la:raja, je li bilo ovih dresova u Bingu XL i hoce li ih dolaziti jos ? Hvala
A sta si ti uradio da pomognes grupi da bude bolja?Skver je napisao/la:Navijacka skupina "Fukare 1987" je napravila dovoljno steel klubu za proslu sezonu, tako da im klub treba uskratiti sve moguce pogodnosti, trebaju biti tretirani kao i ostali navijaci i simpatizeri FK Sloboda.....
Padobranac osudjuju se porazi koji se nisu smjeli desit. Poraz od Zelje i Sirokog niko nije ni osudjivo. I hajde odyebi u skokovima sa teme.DrinaGZ je napisao/la:Nešto gledam većinu navijača Slobode. Mnogi bi za 5 KM da im klub obezbijedi ulaznicu, prevoz, rekvizite i mnogo šta, a oni zbog jednog poraza klubu vraćaju kažnjivom pirotehnikom na terenu i blaćenjem kluba na sve načine. Oni bi da budu glavni u klubu i da se prvo oni za sve pitaju, a klub od njih samo ima više štete nego koristi.
Trebao bi Azmir razmisliti da samo za vas cijena ulaznice bude 5 KM i da na jednu ulaznicu može ući 5 navijača. Vi bi opet bili nezadovoljni.
Chinaglia je napisao/la:stvarno bih volio da chifuti budu izgazeni u Zenici
ne mogu opisat' koliko mrzim taj narod
to je samo bio sut na gol,sloboda72 je napisao/la:15'42"
Otklanjanje opasnosti od strane NK Olimpija Ljubljana
15'39"
Pogodak za Sloboda Tuzla
Ima samo idi na strelicu u gornjem desnom uglu....Piše ostali mečevi ....ili tako nešto i stoji broj poredAerials je napisao/la:Meni na bet365 nema utakmice uopšte..
Tako je. Oni pogodakom zovu šut u okvir gola..adnan27 je napisao/la:0-0 je jos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.