eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 21 jun 2016, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
J5 2016, A5 2016 ili J7 2016? Koji od ova tri?
Izvinite opet sto pitam, haver konto mijenjat tel pa kaze da se raspitam.Hvala unaprijed.
Izvinite opet sto pitam, haver konto mijenjat tel pa kaze da se raspitam.Hvala unaprijed.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
evo nek pregleda svojim ocima
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone3=7869
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone3=7869
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
od ta tri navedena A5 2016 svakakoInatSilanBosanski je napisao/la:J5 2016, A5 2016 ili J7 2016? Koji od ova tri?
po mogucnosti ganjaj sa exynos procesorom jer je bolji od snapdragona i vise je battery efficient
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
U telekomu je taj snapdragon? Uglavnom A5 je i po gsm bolji od ostalih.Prenijet cu mu, hvala na odgovorima.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno, ja nadogradio cim sam uzeo.JoseeMourinho je napisao/la:eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.pa me zanima da li ga je moguce nadograditi na ovu zadnju verziju androida?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa trebao bi da bude ovaj sa exynosom, jer su takvi namjenjeni za nase podrucjeInatSilanBosanski je napisao/la:U telekomu je taj snapdragon? Uglavnom A5 je i po gsm bolji od ostalih.Prenijet cu mu, hvala na odgovorima.
mada i da je snapdragon, a serija je nesto veci rang od J serije
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Hvala druze.
Nova Launcher Prime napokon na snizenju, samo €0,50 
100% sportski i krajnje opušten potpis
- legenda reala
- Kontakt:
kolko košta taj G3JoseeMourinho je napisao/la:eh njega evo kontam uzeti da se ponovim malokoalem je napisao/la:G3 je ako mene pitaš najbolji telefon ako gledaš omjer cijene i kvalitete. Star dvije godine, a rame uz rame današnjim telefonima.pa me zanima da li ga je moguce nadograditi na ovu zadnju verziju androida?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Moze se kupiti do 450 KM, strasan mobitel s obzirom na cijenu i u poredjenju s drugim (puno skupljim) mobitelima. Mene samo nervira sto nekako prevelik, ne svidja mi se kako je dizajniran. A takodjer, nisam ni neki ljubitelj LG mobitela.legenda reala je napisao/la:
kolko košta taj G3
- legenda reala
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nov?Federer17 je napisao/la:Moze se kupiti do 450 KM, strasan mobitel s obzirom na cijenu i u poredjenju s drugim (puno skupljim) mobitelima. Mene samo nervira sto nekako prevelik, ne svidja mi se kako je dizajniran. A takodjer, nisam ni neki ljubitelj LG mobitela.legenda reala je napisao/la:
kolko košta taj G3
Ma ja gledam slike i sviđa mi se, ma svi ovi novi su veliki nekakvi, ne razumijem se u te telefone uopšte
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Daj gdje ima nov 450 KM? Riknula mi S3 neki dan, 180 popravak. 
4.10.2009.
Re: RE: Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Da, ali onaj 16gb/2gb, 32/3 je skuplji, ali mislim da se do 500KM moze sigurno kupiti. Nemam vremena sad da potrazim, podavno sam to gledao. Vidi na piku u mob shopovima koliko se to otprilike krece.legenda reala je napisao/la:Nov?Federer17 je napisao/la:Moze se kupiti do 450 KM, strasan mobitel s obzirom na cijenu i u poredjenju s drugim (puno skupljim) mobitelima. Mene samo nervira sto nekako prevelik, ne svidja mi se kako je dizajniran. A takodjer, nisam ni neki ljubitelj LG mobitela.legenda reala je napisao/la:
kolko košta taj G3
Ma ja gledam slike i sviđa mi se, ma svi ovi novi su veliki nekakvi, ne razumijem se u te telefone uopšte
Imam S6 i isp'o mi u kadu. Ne može više da se upali ali sam stavio u rižu da upije tu vlagu
Ima li mu kakve šanse da se oporavi jadnik?
Ima li mu kakve šanse da se oporavi jadnik?
Pa sta ce ti telefon pored kade
Da si prije paljenja sve izvadio osusio i u rizu stavio...
Da si prije paljenja sve izvadio osusio i u rizu stavio...
Mia San Mia
Nisam ga nikako ni palio poslije toga. Čekam još dan ili dva pa ću onda pokušat'.
Nemam ja onih alatki da izvadim sam onu bateriju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
et da si imo S5 ne bi bilo problema..
hoces ti sesticu.. 
Ako ga nisi palio poslije kupanja onda ima dobre sanse da opet upali
Ako ga nisi palio poslije kupanja onda ima dobre sanse da opet upali
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.