PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Radimo sta hocemo, sta se vi tim zamarate? Jedne sezone Zeljina djeca, jedne sezone nisu.. Kad bude zafalilo para, nastancat cemo ih jos da ih prodamo i tako u krug. Moze nam se.
Koliko ce dobiti ove sezone,pusti to sto treniraju s prvim timom,kad ce se sve na tome zavrsiti,al vi ste dizali taj projekat i busali se u prsa snjim,a on je ocigledno propaodjedovic01 je napisao/la:Prosle sezone nasa djeca su dobili najvise minuta od svih drugih timova u ligi. Danas 10 njih otislo na pripremeRedEvil je napisao/la:Al mene interesuje sta bi s projektom ,,nasa djeca'',kako to propade brzo![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Kakvo zamaranje covjece, pa samo vodimo diskusiju. Ti kad komentarises Slobodu, Sarajevo i ostale, njihove navijace onda se ti ne zamaras njima?
Kovacevc, Trifkovic, Kadusic, Mihojevic, Rastoder, Vazda, Gljiva, Heric, Radovac,Osmanovic, Andjusic. Imamo i mi 11 igraca na pripremama iz nase akademije.
Kovacevc, Trifkovic, Kadusic, Mihojevic, Rastoder, Vazda, Gljiva, Heric, Radovac,Osmanovic, Andjusic. Imamo i mi 11 igraca na pripremama iz nase akademije.

Pa svrha tvog postojanja na ovom forumu sa 100tim nickom je da komentarises Sarajevo i SloboduThetraphak1921 je napisao/la:Radimo sta hocemo, sta se vi tim zamarate? Jedne sezone Zeljina djeca, jedne sezone nisu.. Kad bude zafalilo para, nastancat cemo ih jos da ih prodamo i tako u krug. Moze nam se.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nije to vasa akademija, to je Tanova akademija. Nista tu vase nije vec godinama...Lakoste je napisao/la:Kakvo zamaranje covjece, pa samo vodimo diskusiju. Ti kad komentarises Slobodu, Sarajevo i ostale, njihove navijace onda se ti ne zamaras njima?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Boli te ku.rac.pinoglavi je napisao/la:Pa svrha tvog postojanja na ovom forumu sa 100tim nickom je da komentarises Sarajevo i SloboduThetraphak1921 je napisao/la:Radimo sta hocemo, sta se vi tim zamarate? Jedne sezone Zeljina djeca, jedne sezone nisu.. Kad bude zafalilo para, nastancat cemo ih jos da ih prodamo i tako u krug. Moze nam se.
-
- Kontakt:
Sta ce Karic, nije on nikakvo pojacanje 

Al sto je najgore nemozes ni diskutovati snjima,odmah sta znas,boli te ovo ono,sve ludo,europa je ocito ostavila traga

Kad je to sisoje došao kod nas?samirr je napisao/la:U upravi Zelje sjede ratni profiteri.
@iznad
fino ti je odgovoreno gdje su djeca, popusti
-
- Kontakt:
Cuj ratni profiter, a covjek zaradio u SAD-usubic je napisao/la:Kad je to sisoje došao kod nas?samirr je napisao/la:U upravi Zelje sjede ratni profiteri.
@iznad

Jest jest, prodavao ratne price
Koji si ti subicu ,,ex'' ibogati 

Subicu profil ti je aktiviran danas, baš zbog ovoga. Neces me isprovocirati svojom mitomanijom.subic je napisao/la:Kad je to sisoje došao kod nas?samirr je napisao/la:U upravi Zelje sjede ratni profiteri.
@iznad
U upravi Zelje sjede ratni profiteri. I to je OK ! A ovamo furaju na tribinama neke parole. Gdje su te parole za ratne profitere koji vam sjede u klubu ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sta drugo reci nego Boze sacuvaj. Njima svaki drugi post o Slobodi i SarajevuRedEvil je napisao/la:Al sto je najgore nemozes ni diskutovati snjima,odmah sta znas,boli te ovo ono,sve ludo,europa je ocito ostavila traga![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma neka je,realno nemaju se na koga drugog naklatit,kao i mi i vi,najaktuelniji i najbrojniji jbg,al sto nemaju zivaca je drugi par cipelapinoglavi je napisao/la:Sta drugo reci nego Boze sacuvaj. Njima svaki drugi post o Slobodi i SarajevuRedEvil je napisao/la:Al sto je najgore nemozes ni diskutovati snjima,odmah sta znas,boli te ovo ono,sve ludo,europa je ocito ostavila traga![]()
![]()

Od Europe na grbavici ostadose samo europske stolice
, a s druge strane pitari muzu tana i mazu mu oci nekim akademijama i desetkom u pola, a rezultata nigdje ove sezone

Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 22 jun 2016, 21:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Tone tuzla tone sloboda.samirr je napisao/la:U upravi Zelje sjede ratni profiteri.

Šta imate reci na to da vam u upravi sjede ratni profiteri ?Ikos je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda.samirr je napisao/la:U upravi Zelje sjede ratni profiteri.
Sve je lakse kada znam da tone tuzla tone sloboda.samirr je napisao/la:Šta imate reci na to da vam u upravi sjede ratni profiteri ?Ikos je napisao/la:Tone tuzla tone sloboda.samirr je napisao/la:U upravi Zelje sjede ratni profiteri.
Jel to tvoj konacan odgovor ?Ikos je napisao/la:samirr je napisao/la: Sve je lakse kada znam da tone tuzla tone sloboda.
Trenutno korisnika/ca: ASD, Balorda, Beli98, bvsic, ErosViverosViv, Semrush [Bot], Vanja8, VivaLaLiberta, worchester i 58 gostiju.