Krmetina... Prijavljen siDrinaGZ je napisao/la:Koja ste vi stoka. Nije ni čudo da vas svako po malo odbacuje kakav ste narod. Bitno je da se vi najedete krmetine.Nighthawk je napisao/la:Padobranac osudjuju se porazi koji se nisu smjeli desit. Poraz od Zelje i Sirokog niko nije ni osudjivo. I hajde odyebi u skokovima sa teme.DrinaGZ je napisao/la:Nešto gledam većinu navijača Slobode. Mnogi bi za 5 KM da im klub obezbijedi ulaznicu, prevoz, rekvizite i mnogo šta, a oni zbog jednog poraza klubu vraćaju kažnjivom pirotehnikom na terenu i blaćenjem kluba na sve načine. Oni bi da budu glavni u klubu i da se prvo oni za sve pitaju, a klub od njih samo ima više štete nego koristi.
Trebao bi Azmir razmisliti da samo za vas cijena ulaznice bude 5 KM i da na jednu ulaznicu može ući 5 navijača. Vi bi opet bili nezadovoljni.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sa istokaDrinaGZ je napisao/la:Koja ste vi stoka.
Nad tobom sunce najljepše sja
:lol:pinoglavi je napisao/la:sa istokaDrinaGZ je napisao/la:Koja ste vi stoka.
Dosadan siChinaglia je napisao/la: :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne rade ti smajliji, popravi ihwobly92 je napisao/la:Dosadan siChinaglia je napisao/la: :lol:
Nista ova utakmica ne mora da znaci kakav god bio rezultat ne lozite se dzaba vazno je samo da momci dignu formu i da se uigra tih prvih 11 i da docekamo spremni te cif.te 

Jel ima i treca utakmica ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Domzale 25.06. je generalka. Nadam se da ce neko barem to prenositi.DoeTz je napisao/la:Jel ima i treca utakmica ?
Jedan grad, jedna ljubav!
Cudi me da Olimpija nije bila generalkaGifron je napisao/la:Domzale 25.06. je generalka. Nadam se da ce neko barem to prenositi.DoeTz je napisao/la:Jel ima i treca utakmica ?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- zamorano1plus8
- Kontakt:
rutinski 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Sad jel ovaj ss.ba pratio utakmicu u Sloveniji il je odavdje uzeo informacije za njihov tekst što se tiče ove utakmice. Neprofesionalno kako god, ako su bili tamo nisu morali stream ali barem su mogli tekstualni prijenos pustit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
dobro je pa oni izvjeste ko da smo pobijedili Pofalicki ... Kad je njih trpo Maribor, tad je prvak Slovenije bio prejak... A sad kad ih mi tresnemo 2-0 to ko podrazumijeva se
Poigravanje sa slabasnim protivnikom.
Samo nek se oni uigraju. Rezultati nisu bitni. I super je da je Mahir zabio.

Samo nek se oni uigraju. Rezultati nisu bitni. I super je da je Mahir zabio.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Bolje ovako bez euforije... 

pa da su bili valjda bi napisali i njihov sastav, nego malo sa foruma, malo statistike sa onog bet 365 i eto ti članka, zalosnowobly92 je napisao/la:Sad jel ovaj ss.ba pratio utakmicu u Sloveniji il je odavdje uzeo informacije za njihov tekst što se tiče ove utakmice. Neprofesionalno kako god, ako su bili tamo nisu morali stream ali barem su mogli tekstualni prijenos pustit.

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pirić, Efendić, Mehmedagić, Džidić, Kostić, Stjepanović, Ordagić, Veselinović, Govedarica, Zeba, Karić.
Gledaj startera nije ni cudo sto se dobila ova, bez izmisljanja 11 i pobjeda
Gledaj startera nije ni cudo sto se dobila ova, bez izmisljanja 11 i pobjeda

-
- Kontakt:
Zao mi je sto tu nije bio Fatic ili Lazevski, ipak se ocekuje vise od njih.
Rutinski.
Dobra utakmica sa nase strane,ja ovu ekipu kada gledam,uopste me evropa "ne zanima"ali je izvjesno za nasu ligu,armirani beton.
A sto se tice evrope neka se "potuku "muski pa sta bude.
Odlican prelazni rok.
Pogledam danasnjih startnih 11 i ko je ostao na klupi,i ta sirina mi uljeva sigurnost..
Dobra utakmica sa nase strane,ja ovu ekipu kada gledam,uopste me evropa "ne zanima"ali je izvjesno za nasu ligu,armirani beton.
A sto se tice evrope neka se "potuku "muski pa sta bude.
Odlican prelazni rok.
Pogledam danasnjih startnih 11 i ko je ostao na klupi,i ta sirina mi uljeva sigurnost..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Husref voli malo u zdrav mozak igrace, pa ko prodje, prodje....oni sa tanjim zivcima odpadaju. Stara skola, lik je frajer na kvadrat....zna sve fore i fazone...mogu samo zamisliti sta radi ovim mladjim igracima, kad ove starije izivcira......zato ce u Slobodi sigurno imati rezultat. Ima vece ovlasti od visokog predstavnika i siguran posao u Slobodi. Azmir i Sasa svoj posao, on svoj. Pretpostavljam da ce samo Dzidic biti siguran starter od ovih novih za sada, kasnije ce mo vidjeti koji ce mu jos biti....
🔴⚫️
Ako Husref napravi ono iz prosle godine, Izraelci nam ga mogu duvati. Sigurno cemo se dobro pobiti 

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.