Važno je da čovjek ima stav u životu. Hajde živio...Frutek je napisao/la:
Za mene je Slavija najstariji, a Slavija nije bila zabranjena samo joj je ima bilo promijnjeno![]()
Za mene je Zrinjski od ´93
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Marin je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem neke ljude. Stariji su i Slavija i Zrinjski za početak.harry_90 je napisao/la: Podatak da "crveno-crnim" za start takmičenja treba blizu 300.000 KM, najbolje oslikava situaciju u redovima najstarijeg premijerligaša u BiH.
koji su bili ugaseni nekih 40 godina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sve se racuna,zato ZELJO i ima sest titula 46,72,98,01,02,10 i zato i jeste najuspjesnijiSaltCityAttack je napisao/la:Marin je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem neke ljude. Stariji su i Slavija i Zrinjski za početak.harry_90 je napisao/la: Podatak da "crveno-crnim" za start takmičenja treba blizu 300.000 KM, najbolje oslikava situaciju u redovima najstarijeg premijerligaša u BiH.
koji su bili ugaseni nekih 40 godinaracunaju li se i te godine gdje ste bili ugaseni ili ne?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa racuna se ono sto je osvojeno to je logicno i za razliku od tog zrinjskog Zeljo nije bio ugasen 40 godina
...kako se moze racunati one godine kada je ekipa bila ugasena i nije nastupala nigdje?....to je ekipa koja je nastale te i te godine i koja je ugasena i ond aponovo pokrenuta incijativa da se ekipa oformira.Znaci da toj ekipi ne mozes racunati godine u kojoj je bio zabranjen rad odnono koji su bili ugaseni 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Daj ba ljudi je..lo vas to tko je stariji. Stariji je moj djed. Otvorite temu najstariji klub u BiH i tamo kenjajte. Ovo je tema o Slobodi i ako neko ima nekih vijesti vezano za ovaj klub neka priča. Na svim temama se može pročitati neka informacija bezana za svoj klub a na ovoj ama baš ništa. Ni tko odlazi ni tko dolazi.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
e pitanje za Tuzlake,jeli znaju sta je sa onim njihovim napadacem Smajlovicem,covjek je u ponedeljak rekao da ce odluciti sutradan tj.utorak gdje ce nastaviti karijeru a danas petak a nikakvih informacija
rekao je samo da su dvije opciju u pitanju Sloboda ili Sarajevo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- Probisvjet
- Kontakt:
Neki dan je rekao da ne simpatise FK Sarajevo i da ne bi imao morala da igra punim srcem, ali ako mu ponude vise onda ce pristati!Hairlija je napisao/la:e pitanje za Tuzlake,jeli znaju sta je sa onim njihovim napadacem Smajlovicem,covjek je u ponedeljak rekao da ce odluciti sutradan tj.utorak gdje ce nastaviti karijeru a danas petak a nikakvih informacija
Kaze da bi radije ostao u Slobodi jer ipak je to klub kojeg voli, a FK Sarajevo ne simpatise! Ako predje kaze to ce biti samo zbog novca, a ne zato sto voli igrati za Sarajevo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Danas prozivka nogometaša Slobode
Prozivka nogometaša Slobode zakazana je za danas na stadionu Tušanj, u 10 sati.
U ovom trenutku još se ne zn koji će igrači biti na raspolaganju treneru Vlatku Glavašu, koji se vratio iz posjete obitelji u Njemačkoj, te roditeljima u Bugojnu.
Očekuje se da će danas biti saopšten plan priprema tuzlanskih nogometaša pred start u novom prvenstvu.
Prozivka nogometaša Slobode zakazana je za danas na stadionu Tušanj, u 10 sati.
U ovom trenutku još se ne zn koji će igrači biti na raspolaganju treneru Vlatku Glavašu, koji se vratio iz posjete obitelji u Njemačkoj, te roditeljima u Bugojnu.
Očekuje se da će danas biti saopšten plan priprema tuzlanskih nogometaša pred start u novom prvenstvu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Glavaš brojao samo do 13
Nogometaši tuzlanske Slobode danas su započeli pripreme za narednu sezonu Premijer lige BiH. Na Tušnju se danas pojavila jedva polovina igrača koji su na svojim leđima iznijeli teret od prošle sezone.
Iako je početak priprema bio zakazan za danas, na stadionu Tušanj pojavilo se samo 13 prvotimaca od čega nekoliko juniora.
Od novih imena pojavili su se Dejan Drakul koji je nedavno potpisao ugovor sa tuzlanskim timom te povratnik u crveno-crne redove, Emir Borić dok su se na danšnjoj prozivci pojavili još i: Mujkić, Jogunčić, Crnogorac, Almir Bekić, Amer Bekić, Zoletić, Divković, Efendić, Malkić, Hodžić a sa štakama se pojavio i Tarik Okanović koji se povrijedio u posljednjoj domaćoj utakmici protiv Veleža protekle sezone.
Prema najavama stručnog štaba u toku današnjeg dana u Tuzlu bi trebao stići Alvin Karadža dok se dolazak Stefana Gavarića očekuje u ponedjeljak. Još uvijek je neizvjestan status Semjona Miloševića te Damira Smajlovića koji se nalazi na raskrsnici između Sarajeva i Slobode kao i Senad Mujić koji je na meti banovićke Budućnosti.
Semir Slomić od naredne sezone neće nositi dres Slobode jer je pristupio ekipi Budućnosti a kako nam je kazao šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš, u narednoj sezoni neće računati na Ognjena Krasića i Igora Mostarlića.
Iako se danas na prozivku odazvao mali broj igrača, ja vjerujem da ćemo do srijede odnosno do polaska na pripreme kompletirati igrački kadar i da neće biti problema. Očekujem da nam se priključe svi igrači od prošle sezone na koje računamo, ako neko ima bolju ponudu i želi ići, mi ga nećemo moći zadržati, situacija je takva kakva je a mi ćemo se truditi da ispunimo cilj u narednoj sezoni a to je plasman u sam vrh tabele, kazao je Vlatko Glavaš.
Ekipa Slobode će otputovati na pripreme u Sanski Most ili Kupres što će se naknadno utvrditi, nakon povratka u Tuzlu, crveno-crni će završni dio priprema pred početak naredne sezone odraditi u Međugorju.
Nogometaši tuzlanske Slobode danas su započeli pripreme za narednu sezonu Premijer lige BiH. Na Tušnju se danas pojavila jedva polovina igrača koji su na svojim leđima iznijeli teret od prošle sezone.
Iako je početak priprema bio zakazan za danas, na stadionu Tušanj pojavilo se samo 13 prvotimaca od čega nekoliko juniora.
Od novih imena pojavili su se Dejan Drakul koji je nedavno potpisao ugovor sa tuzlanskim timom te povratnik u crveno-crne redove, Emir Borić dok su se na danšnjoj prozivci pojavili još i: Mujkić, Jogunčić, Crnogorac, Almir Bekić, Amer Bekić, Zoletić, Divković, Efendić, Malkić, Hodžić a sa štakama se pojavio i Tarik Okanović koji se povrijedio u posljednjoj domaćoj utakmici protiv Veleža protekle sezone.
Prema najavama stručnog štaba u toku današnjeg dana u Tuzlu bi trebao stići Alvin Karadža dok se dolazak Stefana Gavarića očekuje u ponedjeljak. Još uvijek je neizvjestan status Semjona Miloševića te Damira Smajlovića koji se nalazi na raskrsnici između Sarajeva i Slobode kao i Senad Mujić koji je na meti banovićke Budućnosti.
Semir Slomić od naredne sezone neće nositi dres Slobode jer je pristupio ekipi Budućnosti a kako nam je kazao šef stručnog štaba Slobode, Vlatko Glavaš, u narednoj sezoni neće računati na Ognjena Krasića i Igora Mostarlića.
Iako se danas na prozivku odazvao mali broj igrača, ja vjerujem da ćemo do srijede odnosno do polaska na pripreme kompletirati igrački kadar i da neće biti problema. Očekujem da nam se priključe svi igrači od prošle sezone na koje računamo, ako neko ima bolju ponudu i želi ići, mi ga nećemo moći zadržati, situacija je takva kakva je a mi ćemo se truditi da ispunimo cilj u narednoj sezoni a to je plasman u sam vrh tabele, kazao je Vlatko Glavaš.
Ekipa Slobode će otputovati na pripreme u Sanski Most ili Kupres što će se naknadno utvrditi, nakon povratka u Tuzlu, crveno-crni će završni dio priprema pred početak naredne sezone odraditi u Međugorju.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Možda Glavaš ne zna brojati, ne mora značiti da nije bilo igrača. 
Super izgleda da Bekić ostajeharry_90 je napisao/la:Glavaš brojao samo do 13
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ja mislim da ce se Gavaric,Karadza,Milosevic i Mujic pojavit na pripremama,sve se moze promjenit u jednom danu,jos da Nikolic dodje,i da se Smajlovic sacuva bice dobro,prikljucit ce se neki iz omladinskog pogona,sto je dobro,i dovest ce se jos neka pojacanja kako je danas rekao Glavas.
- Mene, koji sam na čelu ove Uprave zanima samo borba za gornji dio tabele. Poteškoća imamo, i ne možemo ih riješiti sami. Sloboda je gradski klub i očekujemo pomoć širih društvenih struktura kako bi došli do željenog cilja. Ovako, da klub finansira svega nekoliko ljudi, više ne može funkcionisati – istakao je Šabović.
- Mene, koji sam na čelu ove Uprave zanima samo borba za gornji dio tabele. Poteškoća imamo, i ne možemo ih riješiti sami. Sloboda je gradski klub i očekujemo pomoć širih društvenih struktura kako bi došli do željenog cilja. Ovako, da klub finansira svega nekoliko ljudi, više ne može funkcionisati – istakao je Šabović.
Ni telefoni se ne plaćaju
Na Tušnju isključeni telefoni
Iako iz Rudarske 2. stižu prilično optimistične najave uoči nove sezone, u klubu ipak ima stvari koje nisu u skladu sa ambicijama uprave.
Tako, naprimjer, izvjesno vrijeme klupski telefon nije u funkciji po čemu su Tuzlaci jedna od rijetkih ekipa koja nema zvanični klupski telefon u funkciji.
Kako smo saznali od izvora bliskih klubu telefon je „deaktiviran“ zbog višemjesečnog neplaćanja obaveza.
Vala kod vas teferic pravi
Iako iz Rudarske 2. stižu prilično optimistične najave uoči nove sezone, u klubu ipak ima stvari koje nisu u skladu sa ambicijama uprave.
Tako, naprimjer, izvjesno vrijeme klupski telefon nije u funkciji po čemu su Tuzlaci jedna od rijetkih ekipa koja nema zvanični klupski telefon u funkciji.
Kako smo saznali od izvora bliskih klubu telefon je „deaktiviran“ zbog višemjesečnog neplaćanja obaveza.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nece Sabovic da trosi djaba telefon,kad su ljudi mobitel izmislili,nema ekonomske racunice,nema dobitiSeyo_TM je napisao/la:Ni telefoni se ne plaćaju
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja necu vise placati nek iskljuce! Da finansiram od svoje pretplate KK Bosna!!!
Nek budu sponzori KK Slobodi pa cu placati!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nažalost nemaju konkurencijuProbisvjet je napisao/la:I ja necu vise placati nek iskljuce! Da finansiram od svoje pretplate KK Bosna!!!![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Dobro je pa nisu zimske pripreme nebi ni grijanja imaliultrasstyle_tz je napisao/la:tipicno predsezonski
- slani grad
- Kontakt:
vidjet cemo po sastavu i prozivci u narednih par dana gdje cemo i sta cemo u narednoj sezoni...konacno se i gradgrad treba ukljucit i pokazat malovolje da pomogne Slobodi i tu se sa Sabovicem slazem...al svi znamo sta je Pjesnikov fetis tako da ce pomoc najvjerovatnije zaobic Slobodu i to u sirokom luku...inace , ja sam da se ide u DD ili u neku tesku privatizaciju sa nemogucnoscu gasenja kluba....u tom slucaju bi dobili financijsku inekciju a vjerujte da bi bilo ponuda i to tako teskih da bi se vecina iznenadila...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.