FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nismo svjesni koliko smo se usrecili sa Husrefom, a neki su ga ovdje tjerali na kraju sezone
Nad tobom sunce najljepše sja
Neki nisu na fizičkom nivou još uvijek. Tu je vjerovatno Fatic, za Lazevskog ne znamNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zao mi je sto tu nije bio Fatic ili Lazevski, ipak se ocekuje vise od njih.
Niko, niko, samo Sloboda
To je mogao pomislit samo neka neznalica i idiot , trenutno u drzavi nema boljeg trenera sigurno nek prica ko sta hocepinoglavi je napisao/la:Ma nismo svjesni koliko smo se usrecili sa Husrefom, a neki su ga ovdje tjerali na kraju sezone

P.S. ima iskustva u europskim utakmicama kao trener tako da smo i tu na dobitku sigurno

Kole

Milan Mandarić, predsjednik Olimpije na današnjoj utakmici

Da dodamo, asitenti za pogotke bili su Govedarica i Efendić.
Niko, niko, samo Sloboda
Efendic
A daj čangala i ti s tim teorijama zavjere
Trebali su onda iz 1 u 2 nastimat veće su pare

A daj čangala i ti s tim teorijama zavjere

Imal negdje neki detaljniji izvjestaj? Koji igraci su bili najbolji a koji manje dobri? Ko je usao u igru? U kakvom sastavu je igrala Olimpija? Jesam navalio sa upitnicima 

A sad adio...
trebao bi biti izvjestaj na stranici Olimpije, prati jebgaPozitiva je napisao/la:Imal negdje neki detaljniji izvjestaj? Koji igraci su bili najbolji a koji manje dobri? Ko je usao u igru? U kakvom sastavu je igrala Olimpija? Jesam navalio sa upitnicima :D
bilo je za proslu tekmu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Procito si ih hahahChinaglia je napisao/la:bilo bi sumnjivodzeno_tz je napisao/la:A daj čangala i ti s tim teorijama zavjere![]()

Vala i bolje je sto nema detalja.. Sto manje nas ovi znaju, teže će nas zaustaviti.. Nadam se da će i naši odradit dobar skauting i spremiti adekvatnu taktiku, tačnije ne sumnjam u to.. Iako ovi imaju nekog novog trenera, mislim da je Husref ipak iskusniji

- tuzlak1987
- Kontakt:
Predlazem ako dobiju narednu prijateljsku da ih docekamo pri povratku u BIH pred Beitar 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fino ovo ispade sa janezima... Mada nikakvo je ovo mjerilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
ultrasstyle kada je vidio da je Govedarica poceo tekmu

ultrasstyle nakon sto je cuo da je Govedarica asistirao

ultrasstyle nakon sto je cuo da je Govedarica asistirao

aleksandar_veliki
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke momcima, ocito se zadrzao onaj pobjednicki mentalitet iz prosle sezone.
Po ovome sto sam ja procitao, Kostic je ordinirao po lijevom boku ili smo pak igrali sa tri stopera u polju?
PS: hoce li biti kakav isjecak sa meca, barem da se vide golovi?
Po ovome sto sam ja procitao, Kostic je ordinirao po lijevom boku ili smo pak igrali sa tri stopera u polju?
PS: hoce li biti kakav isjecak sa meca, barem da se vide golovi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma Karic ce se nadavat golova s obzirom kakav vezni red ima iza sebe ja predvidjam 15+RZ88Adnan je napisao/la:Drago mi je što Karić dade gol,da ga niste uzeli uzalud a on prelaskom u drugi gol ne pokaže ništa..

uz ovakav vezni red Mahir će da blista iduću sezonu akobogda!!
odbrana nam je moćna pravo a tu se prvenstva osvajaju
odbrana nam je moćna pravo a tu se prvenstva osvajaju
DRŽAVA TUZLA!!