Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Florenzi, Sturaro...limitirane mazge
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bonaventura bez jedne noge je bolji od obojice, kao i od većine igrača koji su pozvani umjesto njega.Veća mazga je Conte.Sissoko je napisao/la:Florenzi, Sturaro...limitirane mazge
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Immobile je najbolje sto Italija ima u spicu
bolji je od Pellea
bolji je od Pellea
60 miliona Italijana se pita kako mi imamo 6 bodova 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bonucci u svom standardnom izdanju, pred kraj utakmice uvijek gubi koncentraciju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
samo cu reci da Candreva i Parolo nisu igrali
#izlaganjezavrseno
#izlaganjezavrseno
A ni Marchetti nije branio 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma dobro, Buffon je bolji
-
- Kontakt:
Sve prilike koje su protivnici Italije imali su napravili ili zbog Chiellinija ili zbog Bonuccija. A tek što su limitirani u napadu je skroz druga stvar.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Budimo realni ekipa je limitirana i to se vidi iz svemira. Još kad na to dodaš da je Conte zvao 5-6 amatera, onda je i ovih 6 bodova ravno čudu.Mislim da nažalost neće proći Španiju, i ako ni oni ne briljiraju.Ali i dalje su bolja ekipa od ovoga što je Conte zvao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije ovo valjalo veceras, ali ovi i nece igrati sljedecu i svaku poslije sljedece do finala. Uskakat ce samo kao zamjene kartoniranim.
Giaccherini klupa, pa tu je kraj svake rasprave, pesimizma i letargije poslije vecerasnje partije
Giaccherini klupa, pa tu je kraj svake rasprave, pesimizma i letargije poslije vecerasnje partije

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
e jesu talijani nagradjeni za prvo mjesto u grupi, aman
e moj ederu, kud dade onaj gol
e moj ederu, kud dade onaj gol

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma vidjelo se jasno zašto su pojedinci rezervni igrači. Pogotovo Bernardeschi, Immobile, Sturaro, Mota, De Sciglio itd. Niti trče, niti poznaju taktiku, niti se vraćaju da zatvore svoje pozicije itd. itd. Pa večeras je Barzagli 3-4 puta izvisio u odbrani zbog manjka podrške. Prebaciše McCleana na njegovu stranu čim su shvatili da se Bernardeschi ne planira vraćati u odbranu.
Leo, Barza i Ogbonna bili na konstantnim udarima Iraca. Fakat preloše izdanje veznih kao i ofanzivnih igrača. Samo je Zaza koliko toliko trčao i pokušavao nešto. Mada je on limitiran pa i nije mogao više.
Leo, Barza i Ogbonna bili na konstantnim udarima Iraca. Fakat preloše izdanje veznih kao i ofanzivnih igrača. Samo je Zaza koliko toliko trčao i pokušavao nešto. Mada je on limitiran pa i nije mogao više.
★★★
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovog momka traže mnogi klubovi.Ostaje misterija zbog čega?L'Avvocato je napisao/la:Ma vidjelo se jasno zašto su pojedinci rezervni igrači. Pogotovo Bernardeschi, Immobile, Sturaro, Mota, De Sciglio itd. Niti trče, niti poznaju taktiku, niti se vraćaju da zatvore svoje pozicije itd. itd. Pa večeras je Barzagli 3-4 puta izvisio u odbrani zbog manjka podrške. Prebaciše McCleana na njegovu stranu čim su shvatili da se Bernardeschi ne planira vraćati u odbranu.
ma ne trazi ga niko ba, to nasi dizu cijenu da ga utope nekom, provaljeni su vec odavno
ja ne znam da li je do mene ili bas svaki put naletim kad ima los dan, ali ovaj bernardeski mi je bas ono debelo precijenjen igrac, ali bas
a on se navodno vodi kao najtalentiranije italijansko krilo...
insigne bi morao igrati, ali conte ne vidi mjesta za njega u ovom sistemu.

ja ne znam da li je do mene ili bas svaki put naletim kad ima los dan, ali ovaj bernardeski mi je bas ono debelo precijenjen igrac, ali bas

insigne bi morao igrati, ali conte ne vidi mjesta za njega u ovom sistemu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne može Insigne igrati u ovom sistemu. Može, ali ako ovaj pređe na 3-4-3 ili 3-3-4 protiv Španije. U 3-5-2 jednostavno ne može igrati iako je daleko najtalentovanija napadačka opcija u ovom timu.
Nego, De Sciglio mi fakat nije jasan. Ima sve fizičke predispozicije da bude jedan od boljih bekova današnjice, a kod lika mu*a ko u komarca. Prodornost nula bodova. Ne može procijeniti situaciju kada treba da napadne prazan prostor ni da mu Conte semaforom signalizira kad da krene ili stane.
Nego, De Sciglio mi fakat nije jasan. Ima sve fizičke predispozicije da bude jedan od boljih bekova današnjice, a kod lika mu*a ko u komarca. Prodornost nula bodova. Ne može procijeniti situaciju kada treba da napadne prazan prostor ni da mu Conte semaforom signalizira kad da krene ili stane.
★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
A gledao sam tekmu i ovo meni nije nikakvo mjerilo, znate kakvi su Italijani u utakmicama kad im ni za šta ne treba, da su igrali protiv Lihtenštajna večeras bi bila patnja.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prolazite špansku gamad.IlFantasista je napisao/la:A gledao sam tekmu i ovo meni nije nikakvo mjerilo, znate kakvi su Italijani u utakmicama kad im ni za šta ne treba, da su igrali protiv Lihtenštajna večeras bi bila patnja.

Vrijeme je za osvetu!
Zamislite da sam ovo napisao na azurskom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto zavrsenoBesic je napisao/la:Prolazite špansku gamad.IlFantasista je napisao/la:A gledao sam tekmu i ovo meni nije nikakvo mjerilo, znate kakvi su Italijani u utakmicama kad im ni za šta ne treba, da su igrali protiv Lihtenštajna večeras bi bila patnja.![]()
Vrijeme je za osvetu!
Zamislite da sam ovo napisao na azurskom.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Veceras abd 1-0 u 90' nek bude ko na Zubandan, FORZAAAA ITALIAAAAA!!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 1 gost.