FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko zna, koliko god nismo (ili jesmo) za Hurtica niko od nas sa sigurnoscu ne moze reci kako ce voditi ovu ekipu. Da nam treba kontinuitet, to je bar jasno. Naucili smo to iz sopstvenih gresaka, iako pametni ljudi uce iz tudjih. Mozda neki statisticki parametri ostavljaju njega na klupi jer dosadasnjim izborom, vijekom trajanja kao i troskovima njegovih predhodnika koji su proizasli iz njihovih mandata Tan nije zadovoljan. Sa druge strane Hurtic je "idealan" za otjerat' (prekomandovat') postojecoj administraciji, ako nesto krene po zlu. Sve je to manje vise poznato svima nama.Usprkos svemu nasa podrska prije svega igracima, pa i treneru ne bi trebala biti upitna. Uvrede, psovanje, omalovazavanje trenera i igraca izazvat ce samo negativu i poluciti los rezultat. Nekima je to mozda cilj, e njima se u stau ponjamke.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
takvi mogu samo vuci Sejfu za rukavMemara je napisao/la:Sta bi vi rekli da nam je Stevo Nikolic dosao? Samo pitam

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Selam svima, a ne samo pametnima 
Zaista se rijetko javljam na bilo kakve forume u posljednje vrijeme, iako povremeno čitam dosta toga. Pogotovo na ovaj. Ali, osjetio sam potrebu da se malo javim.
Braćo po boji, zna se da nam trenutno i nije najljepša atmosfera u i oko kluba. Mislim da je većina navijača protiv određenih struktura u klubu, što će samo od sebe utjecati na ovo što sam rekao maloprije - ne najbolju atmosferu oko kluba. Ali, nemojte dozvoliti da naš bijes koriste dušmani, da se naslađuju, da nam se smiju, da vas dodatno lože infiltrirani u naše redove. Pojedini ako su ovde navijači Sarajeva **** ja sebe, nisu pozitivne rečenice napisali, samo truju. Al' hajd, neću da imenujem nikog ni preko ovih nickova, možda bih se ogriješio o nekog a on bolesnik k'o i ja.
Ako su zaista naši, a volio bih se baš uvjeriti u to, ja im se izvinjavam za sva vremena. U tom slučaju im savjetujem da na poteze voljenog kluba gleda samo kroz prizmu onih koji im se u njemu ne sviđaju. Uostalom, kao i većini nas. NEMOJTE SMATRATI DA AKO JE NEŠTO DOŠLO OD NEKOGA SA KOJIM STE "NEZADOVOLJNI" DA TO AUTOMATSKI NE VALJA! I ne pljujte sve po automatizmu. Pružite podršku ekipi i treneru, pa da vidimo dokle ćemo, a oni koji budu trebali dobiti prigodne poruke dobiće ih sigurno. Znam da će većina pomisliti na koga aludiram, ali ne mislim na njega
O upravi, administraciji, kako god, fakat više nemam šta pričati ni pisati, muka mi je od te priče. Zna se tu moje, pa ću preći odmah na ono zbog čega Fudbalski klub Sarajevo postoji - sport. Što se Hurtića tiče, vidim da mu raja baš i ne vjeruje. Oke, iskreno, nisam ni ja optimista, ali pored negativnih znakova, pokazao je i neke dobre. Vidim da ste ih se baš iznad prisjećali. Osim Ševke Okića i posljednje dvije utakmice, ja mu nemam šta zamjeriti. A i šta bih uostalom, bez toga čovjek sve dobio osim derbija
Moje mišljenje je da nije šupljoglav, čini mi se da ima neku ideju, zna šta hoće u mnogim segmentima, od discipline pa do toga kako će to izgledati na teren, pa ćemo vidjeti koliko će te ideje biti dobre i koliko će ih znati sprovesti. A i gospodin je brate, bitno mi je to. Sarajevo je gospodski klub. I kad je Dženo bio trener za kojeg sam znao da ništa dobro donijeti ne može, napisao sam svoje mišljenje i prije i poslije titule i pustio da vidim šta i kako će biti, pa kad sam se uvjerio i u stvarnosti razvezao sam se
Tako savjetujem i ostaloj braći. Većina smo skeptični, al' haj da vidimo na šta će to izaći. I sviđa mi se ova ideja Hurtića o različitim profilima igrača na pozicijama, to ću još malo spomenuti dole.
Eh, što se ekipe tiče, tu hoću da naglasim opet - "NEMOJTE SMATRATI DA AKO JE NEŠTO DOŠLO OD NEKOGA SA KOJIM STE "NEZADOVOLJNI" DA TO AUTOMATSKI NE VALJA!" Nema ko se nije popljuvao, da mnogi ni video klipa nisu pogledali jbte. Idemo redom; Dušan Hodžić, pokriva cijelu desnu stranu, jedan od najboljih igrača osvajača Kupa i ekipe koja je na polusezoni završiila ispred nas. Saša Balić, i dalje reprezentativac Crne Gore, defanzivni lijevi bek i suprotnost od Almira, a bude utakmica u kojima nam treba takav tip beka, sigurno. Dakle, momak je još jedna opcija na štoperu i opcija na lijevom beku, tačno što nam je trebalo. Odnosno, verzija Denisa Kramara samo na reprezentativnom nivou. Dalje, Ahmetović Mersudin, prvi strijelac i asistent ekipe koja nas je ostavila trudnim ove sezone. Nosio ih u prvoj polusezoni, u drugoj ga je stalo sa golovima ali je izbio sa asistencijama. Gledam golove Slobode protiv nas ove sezone, nema gola da nisu učestvovali u njemu on i ovaj što ću ga sad spomenuti. I ponovo, suprotan tip špica od Leona, opet otvara nove mogućnosti. Elvis Sarić, jedna od najvažnijih poluga opet ekipe zbog koje nosimo trojke. Sve ono što treba da ima jedan centralni veznjak. Od nekoga sam dobar komentar pročitao negdje, i to je zaista tako, na kraju sezone u Slobodi je igrao toliko dobro da je Ordagić morao na krilo. Odličan šut, prodoran, dobar pas, pregled igre. Sve što nam treba na toj poziciji. Marko Ćetković, prava desetka. Popljuvali su ga mnogi da mu ni profil na transfermarketu otvorili nisu. Odličan šut, zna proigrati, tehničar, stalno zabija, asistira, ma sve. Vjerujte mi, pravi igrač. Samo da momak bude u formi, od njega i Sarića očekujem da nam budu najveća pojačanja, jer smo za takvim igračima u vezi vapili cijelu prošlu sezonu. Said, suvišno je trošiti riječi, samo da nam brata posluži zdravlje. Adi, odlična rezerva.
Pa da vidimo, kako će to da izgleda:
-----------Pavlović----------
-Hodžić--Kova--Štoper---Bekić
---------Sarić--Dino/Marko----
-Duljević---Ćetković---Guza-
-----------Benko------------
Šta to fali ovoj ekipi, osim štopera? Valjda zadnji vezni, a koji će nam qrac? Evo pogledajte ko to na zadnjim veznim igra kod ekipa koje su ispred nas
završile, mislite da je Stjepanović igrač za Rustemovića? Jest al' u kurcu. U Lištici ne mogu se sad sjetiti ko im igra, jedino Zrinjski ima puno veću
širinu općenito svugdje pa i tu. Recimo da je Zahirović došao nama ejakulirali bi kolektivno, a garantujem da je ofanzivno deset puta sterilniji od Dine, a ostatak posla kako je obavljao vidjeli smo u protekloj polusezoni. Spominjao se Cvijanović toliko, a i on da je došao sumnjam da ne bi igrao sa Dinom ili Markom. Od kad se prvi put frajer spomenuo bio sam skeptičan, jer sam nekako bio siguran da ne može igrati u paru sa Sarićem, ne ide. Otprilike ovo što sam postavio gore vjerujem da je i neko Hurtićevo razmišljanje. Dalje, Dulja i Leon su nam važni kotači, svakako, no i nenadoknadivi, bez da iko dođe. Da vidimo kako bi to izgledalo bez njih:
-Kadušić--Kova--Štoper---Bekić
-Hodžić---Ćetković---Guza-
---------Ahmetović-----------
Hodžić je najbolje partije pružio na krilu, Mersudinove reference sam naveo pa imam pravo da se nadam da može biti napadač u FK Sarajevo. Ni ovoj ekipi ne fali ništa. Spominju se kapitalci, pa zar nisu kapitalci (ako ostanu) Dulja, Leon i Said? Kud bi više kapitalaca, ne možeš 11 reprezentativaca imati. Uostalom, ako igdje zapne, ne zaboravite da u ekipi imamo Amera brata. Od golmana do vrha napada.
@PitarBordo je čini mi se pitao za Tottija, ako ga tražiš na infu ti ordinira
Toliko braćo lijepa. Čuvajte se, pamet u glavu, i ne nervirajte se sad nego živce ostavite za sezonu, trebaće vam, pa taman prvaci bili opet. Pozdravljam vas sve, neću poimenično da ne zaboravim koga.
VOLIM VOLIM VOLIM

Zaista se rijetko javljam na bilo kakve forume u posljednje vrijeme, iako povremeno čitam dosta toga. Pogotovo na ovaj. Ali, osjetio sam potrebu da se malo javim.
Braćo po boji, zna se da nam trenutno i nije najljepša atmosfera u i oko kluba. Mislim da je većina navijača protiv određenih struktura u klubu, što će samo od sebe utjecati na ovo što sam rekao maloprije - ne najbolju atmosferu oko kluba. Ali, nemojte dozvoliti da naš bijes koriste dušmani, da se naslađuju, da nam se smiju, da vas dodatno lože infiltrirani u naše redove. Pojedini ako su ovde navijači Sarajeva **** ja sebe, nisu pozitivne rečenice napisali, samo truju. Al' hajd, neću da imenujem nikog ni preko ovih nickova, možda bih se ogriješio o nekog a on bolesnik k'o i ja.
Ako su zaista naši, a volio bih se baš uvjeriti u to, ja im se izvinjavam za sva vremena. U tom slučaju im savjetujem da na poteze voljenog kluba gleda samo kroz prizmu onih koji im se u njemu ne sviđaju. Uostalom, kao i većini nas. NEMOJTE SMATRATI DA AKO JE NEŠTO DOŠLO OD NEKOGA SA KOJIM STE "NEZADOVOLJNI" DA TO AUTOMATSKI NE VALJA! I ne pljujte sve po automatizmu. Pružite podršku ekipi i treneru, pa da vidimo dokle ćemo, a oni koji budu trebali dobiti prigodne poruke dobiće ih sigurno. Znam da će većina pomisliti na koga aludiram, ali ne mislim na njega

O upravi, administraciji, kako god, fakat više nemam šta pričati ni pisati, muka mi je od te priče. Zna se tu moje, pa ću preći odmah na ono zbog čega Fudbalski klub Sarajevo postoji - sport. Što se Hurtića tiče, vidim da mu raja baš i ne vjeruje. Oke, iskreno, nisam ni ja optimista, ali pored negativnih znakova, pokazao je i neke dobre. Vidim da ste ih se baš iznad prisjećali. Osim Ševke Okića i posljednje dvije utakmice, ja mu nemam šta zamjeriti. A i šta bih uostalom, bez toga čovjek sve dobio osim derbija

Eh, što se ekipe tiče, tu hoću da naglasim opet - "NEMOJTE SMATRATI DA AKO JE NEŠTO DOŠLO OD NEKOGA SA KOJIM STE "NEZADOVOLJNI" DA TO AUTOMATSKI NE VALJA!" Nema ko se nije popljuvao, da mnogi ni video klipa nisu pogledali jbte. Idemo redom; Dušan Hodžić, pokriva cijelu desnu stranu, jedan od najboljih igrača osvajača Kupa i ekipe koja je na polusezoni završiila ispred nas. Saša Balić, i dalje reprezentativac Crne Gore, defanzivni lijevi bek i suprotnost od Almira, a bude utakmica u kojima nam treba takav tip beka, sigurno. Dakle, momak je još jedna opcija na štoperu i opcija na lijevom beku, tačno što nam je trebalo. Odnosno, verzija Denisa Kramara samo na reprezentativnom nivou. Dalje, Ahmetović Mersudin, prvi strijelac i asistent ekipe koja nas je ostavila trudnim ove sezone. Nosio ih u prvoj polusezoni, u drugoj ga je stalo sa golovima ali je izbio sa asistencijama. Gledam golove Slobode protiv nas ove sezone, nema gola da nisu učestvovali u njemu on i ovaj što ću ga sad spomenuti. I ponovo, suprotan tip špica od Leona, opet otvara nove mogućnosti. Elvis Sarić, jedna od najvažnijih poluga opet ekipe zbog koje nosimo trojke. Sve ono što treba da ima jedan centralni veznjak. Od nekoga sam dobar komentar pročitao negdje, i to je zaista tako, na kraju sezone u Slobodi je igrao toliko dobro da je Ordagić morao na krilo. Odličan šut, prodoran, dobar pas, pregled igre. Sve što nam treba na toj poziciji. Marko Ćetković, prava desetka. Popljuvali su ga mnogi da mu ni profil na transfermarketu otvorili nisu. Odličan šut, zna proigrati, tehničar, stalno zabija, asistira, ma sve. Vjerujte mi, pravi igrač. Samo da momak bude u formi, od njega i Sarića očekujem da nam budu najveća pojačanja, jer smo za takvim igračima u vezi vapili cijelu prošlu sezonu. Said, suvišno je trošiti riječi, samo da nam brata posluži zdravlje. Adi, odlična rezerva.
Pa da vidimo, kako će to da izgleda:
-Hodžić--Kova--Štoper---Bekić
-Duljević---Ćetković---Guza-
-----------Benko------------
Šta to fali ovoj ekipi, osim štopera? Valjda zadnji vezni, a koji će nam qrac? Evo pogledajte ko to na zadnjim veznim igra kod ekipa koje su ispred nas
završile, mislite da je Stjepanović igrač za Rustemovića? Jest al' u kurcu. U Lištici ne mogu se sad sjetiti ko im igra, jedino Zrinjski ima puno veću
širinu općenito svugdje pa i tu. Recimo da je Zahirović došao nama ejakulirali bi kolektivno, a garantujem da je ofanzivno deset puta sterilniji od Dine, a ostatak posla kako je obavljao vidjeli smo u protekloj polusezoni. Spominjao se Cvijanović toliko, a i on da je došao sumnjam da ne bi igrao sa Dinom ili Markom. Od kad se prvi put frajer spomenuo bio sam skeptičan, jer sam nekako bio siguran da ne može igrati u paru sa Sarićem, ne ide. Otprilike ovo što sam postavio gore vjerujem da je i neko Hurtićevo razmišljanje. Dalje, Dulja i Leon su nam važni kotači, svakako, no i nenadoknadivi, bez da iko dođe. Da vidimo kako bi to izgledalo bez njih:
-Kadušić--Kova--Štoper---Bekić
-Hodžić---Ćetković---Guza-
---------Ahmetović-----------
Hodžić je najbolje partije pružio na krilu, Mersudinove reference sam naveo pa imam pravo da se nadam da može biti napadač u FK Sarajevo. Ni ovoj ekipi ne fali ništa. Spominju se kapitalci, pa zar nisu kapitalci (ako ostanu) Dulja, Leon i Said? Kud bi više kapitalaca, ne možeš 11 reprezentativaca imati. Uostalom, ako igdje zapne, ne zaboravite da u ekipi imamo Amera brata. Od golmana do vrha napada.

@PitarBordo je čini mi se pitao za Tottija, ako ga tražiš na infu ti ordinira

Toliko braćo lijepa. Čuvajte se, pamet u glavu, i ne nervirajte se sad nego živce ostavite za sezonu, trebaće vam, pa taman prvaci bili opet. Pozdravljam vas sve, neću poimenično da ne zaboravim koga.
VOLIM VOLIM VOLIM
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni to nije cilj, ako mi na riječ vjeruješ.obiteljskicovjek je napisao/la:Ko zna, koliko god nismo (ili jesmo) za Hurtica niko od nas sa sigurnoscu ne moze reci kako ce voditi ovu ekipu. Da nam treba kontinuitet, to je bar jasno. Naucili smo to iz sopstvenih gresaka, iako pametni ljudi uce iz tudjih. Mozda neki statisticki parametri ostavljaju njega na klupi jer dosadasnjim izborom, vijekom trajanja kao i troskovima njegovih predhodnika koji su proizasli iz njihovih mandata Tan nije zadovoljan. Sa druge strane Hurtic je "idealan" za otjerat' (prekomandovat') postojecoj administraciji, ako nesto krene po zlu. Sve je to manje vise poznato svima nama.Usprkos svemu nasa podrska prije svega igracima, pa i treneru ne bi trebala biti upitna. Uvrede, psovanje, omalovazavanje trenera i igraca izazvat ce samo negativu i poluciti los rezultat. Nekima je to mozda cilj, e njima se u stau ponjamke.
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

moze proci

@BitiSrcemVezan
Pičiću udbaški,
Primi selame od udarnika @jokera90 koji trenutno radi za dobrobit naseg drustva u rudarsko-metalnom kombinatu Banovici

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 23 jun 2016, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovu sliku sam vidio ranije, ali ne primjetih taj detalj. Fenomenalnor3m1 je napisao/la:
Euro 2016

-
- Kontakt:
Mora se ovim eminentnijm forumašima sa stažom tipa joker nekad progledati kroz prste i ne banovati ih odmah na prvu al hajd. Pozdravlja vas joker posebno bsv.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
jurisicduska je napisao/la:Reko bih mu, vidi vako Stevane. Hajd ti odakle si došao. Kakav Stevo Nikolić nije 2005. godina. Dao 3 gola u zadnjoj godini.

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Meni to nije cilj, ako mi na riječ vjeruješ.obiteljskicovjek je napisao/la:Ko zna, koliko god nismo (ili jesmo) za Hurtica niko od nas sa sigurnoscu ne moze reci kako ce voditi ovu ekipu. Da nam treba kontinuitet, to je bar jasno. Naucili smo to iz sopstvenih gresaka, iako pametni ljudi uce iz tudjih. Mozda neki statisticki parametri ostavljaju njega na klupi jer dosadasnjim izborom, vijekom trajanja kao i troskovima njegovih predhodnika koji su proizasli iz njihovih mandata Tan nije zadovoljan. Sa druge strane Hurtic je "idealan" za otjerat' (prekomandovat') postojecoj administraciji, ako nesto krene po zlu. Sve je to manje vise poznato svima nama.Usprkos svemu nasa podrska prije svega igracima, pa i treneru ne bi trebala biti upitna. Uvrede, psovanje, omalovazavanje trenera i igraca izazvat ce samo negativu i poluciti los rezultat. Nekima je to mozda cilj, e njima se u stau ponjamke.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vjerujem i nadam se da me razumijes. Nikog nisam htio prozivati a ako se pak neko pronadje = i nogama nagazim=PitarBordo je napisao/la:Meni to nije cilj, ako mi na riječ vjeruješ.obiteljskicovjek je napisao/la:Ko zna, koliko god nismo (ili jesmo) za Hurtica niko od nas sa sigurnoscu ne moze reci kako ce voditi ovu ekipu. Da nam treba kontinuitet, to je bar jasno. Naucili smo to iz sopstvenih gresaka, iako pametni ljudi uce iz tudjih. Mozda neki statisticki parametri ostavljaju njega na klupi jer dosadasnjim izborom, vijekom trajanja kao i troskovima njegovih predhodnika koji su proizasli iz njihovih mandata Tan nije zadovoljan. Sa druge strane Hurtic je "idealan" za otjerat' (prekomandovat') postojecoj administraciji, ako nesto krene po zlu. Sve je to manje vise poznato svima nama.Usprkos svemu nasa podrska prije svega igracima, pa i treneru ne bi trebala biti upitna. Uvrede, psovanje, omalovazavanje trenera i igraca izazvat ce samo negativu i poluciti los rezultat. Nekima je to mozda cilj, e njima se u stau ponjamke.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Uzvraćam selame bratu jokeru 
al' sam se nasrao gore, da l' je iko ono pročitao
ja ne bih, nema teorije, sem ako me početak baš ne bi zainteresovao

1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate ja sam pokušao, ali popio sam po' kafane dok su bile tekme danas, odustao nakon treće rečenice, i onda kraj pročitao, sve u svemu, neka si se malo vratio, ako se ne ispališ opet amerat. 

Samo Saraj'vo.
Đe si fanu Amera BekićaBitiSrcemVezan je napisao/la:Uzvraćam selame bratu jokeru

Vako si se jednom javio poslije dugo vremena i prva rečenica ti je bila "kanarinac pofuflaj ga Ameru"
Tražim gore u textu nigdje ovakvog detalja

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@bsv Brate pročito sam ja, al' sam zaboravio šta si htio reći
Šalim se. Uglavnom treba smanjiti ovu negativu da se dusmani ne naslađuju, ako nista bar zbog toga.
PS
Majkl me navuko na Severinine stare hitove, trenutno ide kod mene " da si moj, da si moj..."

PS
Majkl me navuko na Severinine stare hitove, trenutno ide kod mene " da si moj, da si moj..."

Mirele droljo 
Šalim se

Šalim se
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Rekao bi da pravimo sampionsku ekipu. Pa covjek je sa nekoliko klubova osvojio titulu!Memara je napisao/la:Sta bi vi rekli da nam je Stevo Nikolic dosao? Samo pitam
Hajmo malo pozitive braco. Ova ekipa nije uopste losa, samo je pitanje kako ce to hurtic posloziti na terenu. Treba momcim pruziti maksimalnu podrsku, a negativnu energiju usmjeriti ka upravi..SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
Rinuka
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vidim ja čim me malo nema ti mjesto Amera na avatar stavljaš nekakve debelguzePitarBordo je napisao/la:Brate ja sam pokušao, ali popio sam po' kafane dok su bile tekme danas, odustao nakon treće rečenice, i onda kraj pročitao, sve u svemu, neka si se malo vratio, ako se ne ispališ opet amerat.

Eh, nisam ja zaboravio, al' nisam htio, imam svoje razlogeBesic je napisao/la:Đe si fanu Amera BekićaBitiSrcemVezan je napisao/la:Uzvraćam selame bratu jokeru
Vako si se jednom javio poslije dugo vremena i prva rečenica ti je bila "kanarinac pofuflaj ga Ameru"
Tražim gore u textu nigdje ovakvog detalja

E'o i da pozdravim momka ovom prilikom, da ne bi šta ozbiljno zamjerio

1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, NeSamSafetee i 67 gostiju.