Vjerovatno do mentaliteta nas Evropljana. I nismo samo mi i Srbi, evo sa ovog Eura onako na prvu, ja sam primijetio Turke koji su setali prve dvije utakmice bukvalno, ma ni truna ikakve agilnosti i zelje za uspjehom, Danci, Slovenci, pa i belgijske zvijezdice koje se vuku po terenu kao prebijene macke a kada su u klubovima gore svi od zelje za igranjem i dokazivanjem.. i ima jos po Evropi milion primjera toga.Bihac96 je napisao/la:Ja nikad necu skontati balkanske igrace koji dodju igrati za repku nit borbe nit icega.Najbolji primjer smo mi i Srbija.Hrvati su bili najgori ali evo popravili su se na ovom Euru.Zemlje koje su pogodjene ratovima,gdje moraju igrat za drzavu oni se tako ponasaju.bodi123 je napisao/la:Kakva utakmica i kakav tempo, ala EPL. Kako volim ove juznjake, ljudi pisaju krv za svoje repke a nije kao nasi manekeni kojim je igranje za repku odmor.
Ovaj Chile bi izdominirao sve osim Njemacke vjerovatno sa ovog EP.
A kad vidis ove juznjake dole, Peru, Paragvaj, Venecuela, Bolivija... ljudi 90 min krv ispisaju bilo da igraju protiv Argentine bilo protiv Paname.. strasan mentalitet fakat.

nesto lik prica da se treba cekati pola sata a najvise dva, nije valjda da ce fkt tolika pauza biti ???
 nesto lik prica da se treba cekati pola sata a najvise dva, nije valjda da ce fkt tolika pauza biti ??? Kako pisu na Weather kanalu postoje sanse i tornado kasnije da bude u Cikagu i Rokfordu.
 Kako pisu na Weather kanalu postoje sanse i tornado kasnije da bude u Cikagu i Rokfordu.

ali ovaj Chile nije human. Ne kazem, imala je Kolumbija par dobrih sansi u prvih pola sata, nisu neranjivi, ali ovakvom igrom su trenutno u top5 u svijetu gledajuci Copu i EP istovremeno.
  ali ovaj Chile nije human. Ne kazem, imala je Kolumbija par dobrih sansi u prvih pola sata, nisu neranjivi, ali ovakvom igrom su trenutno u top5 u svijetu gledajuci Copu i EP istovremeno.