FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svi smo mislili kako Govedarica sigurno odlazi na kraju sezone, ali ocito Husref i dalje racuna na njega, sto indicira da je popravio formu i na treninzima, u posljednjoj utakmici protiv Zrinjskog smo vidili da momak ima kondicije trcati cijelu utakmicu, a posebno se pokazao na desnom krilu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Miljan desno,Veseli lijevo i daj nam ciffute da se igramo
Mahir će se aBd nadavat golova poslije njihovih asista.
P.S. jači smo ako ništa onda zbog širine koju sad imamo,a ni prelazni rok nije još završen...

Mahir će se aBd nadavat golova poslije njihovih asista.
P.S. jači smo ako ništa onda zbog širine koju sad imamo,a ni prelazni rok nije još završen...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Govedarica je sam od sebe dodatno pojacanje
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Govedarica ne moze igrat' desno, to ti je kao da stavis Neymara da igra desno, ili Messija da igra lijevo
Govedarica može sve. Govedarica je bolji od messija i neymara jr.Chinaglia je napisao/la:Govedarica ne moze igrat' desno, to ti je kao da stavis Neymara da igra desno, ili Messija da igra lijevo
MG!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Bolji je Govedarica od tih levatawobly92 je napisao/la:Govedarica može sve. Govedarica je bolji od messija i neymara jr.Chinaglia je napisao/la:Govedarica ne moze igrat' desno, to ti je kao da stavis Neymara da igra desno, ili Messija da igra lijevo
MG!

Odlicno je ovo sto je Govedarica poceo radi samopouzdanja. Do jucer sam ga samo brojao kao konkurenciju na krilu ali ako se psihicki vrati mogao bi nam biti ogromno pojacanje. Prije povrede je bio cak i bolji od Veselinovica, jos ga Husref unistio kad nije htio dodat protiv Zrinjskog u 90. minuti kad smo iz kontre primili gol. Dao mu je do znanja ko je gazda i sad mu dao priliku, iskreno se nadam da će sad zapeti. Osim toga i ovo sa Kostićem na beku po potrebi nije loše jer se sjećam jedne utakmice iz prošle sezone kad je to vrhunski pokrio. Mislim da imamo veliku širinu u ekipi.
LB - Lazevski. Kao zamjene mogu uskočiti Fatić, Kostić, Mehidić.
Stoperi: Kostić i Džidić. Zamjene: Mehmedagić i Škahić.
DB: Efendić (Todorović) (Škahić).
DMF: Stjepanović (Merzić, Fatić, Mehmedagić, Škahić).
CMF: Ordagić (Grahovac, Hadžić).
AMF: Zeba (Ordagić).
LMF: Veselinović(Govedarica, Mehidić).
RMF: Zec(Mehidić, Govedarica, Karić).
CF: Karić (Krpić, Zec)
LB - Lazevski. Kao zamjene mogu uskočiti Fatić, Kostić, Mehidić.
Stoperi: Kostić i Džidić. Zamjene: Mehmedagić i Škahić.
DB: Efendić (Todorović) (Škahić).
DMF: Stjepanović (Merzić, Fatić, Mehmedagić, Škahić).
CMF: Ordagić (Grahovac, Hadžić).
AMF: Zeba (Ordagić).
LMF: Veselinović(Govedarica, Mehidić).
RMF: Zec(Mehidić, Govedarica, Karić).
CF: Karić (Krpić, Zec)
-
- Kontakt:
Znači ekipa za sad:
GOLMANI:Pirić, Erić, Bobić, Muminović
ODBRANA:Lazevski, Fatić, Efendić, Kostić, Džidić, Mehmedagić, Škahić, Merzić, Todorović
SREDINA:Stjepanović, Grahovac, Ordagić, Zeba, Veselinović, Mehidić(Nadam se da ide u SH), Govedarica, Hadžić
NAPAD:Karić, Zec, Krpić
GOLMANI:Pirić, Erić, Bobić, Muminović
ODBRANA:Lazevski, Fatić, Efendić, Kostić, Džidić, Mehmedagić, Škahić, Merzić, Todorović
SREDINA:Stjepanović, Grahovac, Ordagić, Zeba, Veselinović, Mehidić(Nadam se da ide u SH), Govedarica, Hadžić
NAPAD:Karić, Zec, Krpić
Ma Govedarica ima ove godine da eksplodira i to ce biti ta dugo najavljivana bomba. Ocekujem da on i Veseli siluju po krilima jos kad se pridoda i Zec nema nam kraja
Ja mislim da smo dosta jaci nego prosle godine prije svega u defanzivi jos ako ovaj Makedonac i Crnogorac dignu formu bice onda prava borba za prvih 11. 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Koji si ti nemac pojmaChinaglia je napisao/la:pisati kako je Sloboda mnogo jaca je glupost nevidjenih razmjera, upitno je da li je uopste jaca
ovdje trebaju jos dva igraca, u suprotnom mozemo ponovo gledat' kako druga ekipa dize pehar

Jedan grad, jedna ljubav!
[youtube][/youtube]
Teren za odigravanje prijateljskih im je bolji od svih terena u BiH.krmpotich je napisao/la:[youtube][/youtube]

FK Sloboda
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''
Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''
"Ljudi kažu sve će stati kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih.''
Chelsea FC
''Chelsea’s play is intensely aggravating, by turns appallingly bad and supremely skilful.''
Karicev gol
Konacno imamo napadaca koji ima i realizaciju i dobar je 1 na 1 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Polako Doe, tek je zabio jedan gol i to na pripremnojDoeTz je napisao/la:Karicev golKonacno imamo napadaca koji ima i realizaciju i dobar je 1 na 1

Nad tobom sunce najljepše sja
bitno je da je probio led
ali je to pravo fino odradio

ali je to pravo fino odradio

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Upravo sto Aerials napisa, svidja mi se nacin na koji je dao gol sto bi moglo znacit da je nocnim morama o realizaciji konacno krajpinoglavi je napisao/la:Polako Doe, tek je zabio jedan gol i to na pripremnojDoeTz je napisao/la:Karicev golKonacno imamo napadaca koji ima i realizaciju i dobar je 1 na 1

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Tako si pisao i prošlo ljeto, a ova ekipa svakoga dana u svakom pogledu ..Chinaglia je napisao/la:pisati kako je Sloboda mnogo jaca je glupost nevidjenih razmjera, upitno je da li je uopste jaca
ovdje trebaju jos dva igraca, u suprotnom mozemo ponovo gledat' kako druga ekipa dize pehar

Kako nismo mnogo jači? zadržali smo 8 prvotimaca, i doveli pojačanja. A prošlo ljeto znaš i sam kakav je remont bio u ekipi kao i uvijek što bude. Doveli smo igrače za klupe koji zaista mogu zamijeniti svoje kolege na terenu, a otpustili smo ove što su samo popunjavali rubriku.
Ima još vremena za dolaske/odlaske, ne sumnjam da ih neće biti.
-
- Kontakt:
Ima li sta od prevoza ?
Jao drugog gola, kakva lopta Karicu
Jao drugog gola, kakva lopta Karicu

-
- Kontakt:
Biće borbi, ali će sigurno i kartoni, povrede, umor i stagnacija forme učiniti svoje...Slobodas je napisao/la:Ma Govedarica ima ove godine da eksplodira i to ce biti ta dugo najavljivana bomba. Ocekujem da on i Veseli siluju po krilima jos kad se pridoda i Zec nema nam krajaJa mislim da smo dosta jaci nego prosle godine prije svega u defanzivi jos ako ovaj Makedonac i Crnogorac dignu formu bice onda prava borba za prvih 11.
onaj na Faceu garant neki Mehidicev rodjak, cim citava familija lajkuje :lol:
sta kaze, odlikuje ga tehnika, a momak s tehnikom na VI :mrgreen:
sta kaze, odlikuje ga tehnika, a momak s tehnikom na VI :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.