Dobro je ovo, maksimalno ozbiljno i u 2/4 pa odmarati glavne igrače i isprobati neke kombinacije Pandze
A na onom chatu se skuplja najveći ljudski šljam, svaki chat ista priča, sreća ima hide
Infrastrukturno ovo uopšte nije zahtjevno za organizovati
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Djeca sve, umislili sebi neku mrznju, kao mrze ih srbi i hrvati, a nigdje nikog sem nasihBayern@heart je napisao/la:Ja ovog četa na youtube-u bruka i sramota![]()
Sretno momci i dalje
Jeste, ali protiv Amera nemaš ni sekundu šansi da ih prođeš...e sad...šta je najpametnije, ne može čovjek znatiRaonffa je napisao/la:Ja bih samo da se nadovežem na onu priču oko kalkulacija, džaba to što ćemo završiti drugi kada bi tada imali potežak žrijeb i vjerovatno bi se pravo istrošilo, dok bi ovako išli na Amere u polufinalu al' bi barem bilo odmorni.
Dvorana u Zaragozi u kojoj igraju Australija i Kanada je vrh vrhova.PerryFred je napisao/la:Sportska dvorana na Grbavici je bolja od ove u Zaragozi.
na youtube su sve klinci generacije ovog sa gifa.Sarmelino je napisao/la:Djeca sve, umislili sebi neku mrznju, kao mrze ih srbi i hrvati, a nigdje nikog sem nasihBayern@heart je napisao/la:Ja ovog četa na youtube-u bruka i sramota![]()
Sretno momci i dalje

Baseball ja mislim...Chinaglia je napisao/la:sta je prvi sport u Dominikanskoj Republici, nisu oni bas za kosarke
Zar i ovdje crni epi kuknjavaEpidaurus je napisao/la:Kako lijepo izgleda ova ala Golden State switch odbrana
smoking weed buraz, sta ce biti?Chinaglia je napisao/la:sta je prvi sport u Dominikanskoj Republici, nisu oni bas za kosarke
Nisu ni za jedan, oni su ti više za pojest popit, što se vidi po selektoru.Chinaglia je napisao/la:sta je prvi sport u Dominikanskoj Republici, nisu oni bas za kosarke
Prati Pandza kosarkasku revolucijuSarmelino je napisao/la:Zar i ovdje crni epi kuknjavaEpidaurus je napisao/la:Kako lijepo izgleda ova ala Golden State switch odbrana![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.