FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jun 2016, 01:52

Joj da je ubost dobrog štopera, ono baš da bude vođa odbrane, i to bi bilo to. Tip zdravog Stepanova, ili jednostavno Aldin DžDzDjĐidić koji nam je pred nosom bio

Ne mogu nešto da vjerujem da je Hurtić odbio i njega i Kostića čekajući onog Edsona koji nas je ispalio, da bi na kraju spali na onog Novakovića
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 23 jun 2016, 02:35

BSV trebaš sagledat širu sliku svega-
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 jun 2016, 03:45

@BSV
Pročitah ja post u fullu i, to je to, suma sumarum. Tačno mi je mrsko bilo kilometarski post pisat, tako da ovaj potpisujem. Samo me zanima otkud toliki optimizam po pitanju Ćetkovića? :D Meni nit smrdi nit miriše, molim Boga da se ne desi novi Emerson (ako ne uhvati formu).

Btw, baš te spominjemo neku noć @Beli, @Totti i ja. Totti je dobio kartu u jednom smijeru... Al' vratićemo brata, trenutno ga malo smirujemo.

@PitarBordo
Jel planiraš ti i sljedeću sezonu dobijat sijede na Zapadu? :D Trebaćeš mi za operaciju 'west", pošto @Tottija trajno prebacujemo na Istok :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 23 jun 2016, 08:51

obiteljskicovjek je napisao/la:Ko zna, koliko god nismo (ili jesmo) za Hurtica niko od nas sa sigurnoscu ne moze reci kako ce voditi ovu ekipu. Da nam treba kontinuitet, to je bar jasno. Naucili smo to iz sopstvenih gresaka, iako pametni ljudi uce iz tudjih. Mozda neki statisticki parametri ostavljaju njega na klupi jer dosadasnjim izborom, vijekom trajanja kao i troskovima njegovih predhodnika koji su proizasli iz njihovih mandata Tan nije zadovoljan. Sa druge strane Hurtic je "idealan" za otjerat' (prekomandovat') postojecoj administraciji, ako nesto krene po zlu. Sve je to manje vise poznato svima nama.Usprkos svemu nasa podrska prije svega igracima, pa i treneru ne bi trebala biti upitna. Uvrede, psovanje, omalovazavanje trenera i igraca izazvat ce samo negativu i poluciti los rezultat. Nekima je to mozda cilj, e njima se u stau ponjamke.
:clap:
" srce na teren i pamet u glavu "

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2016, 09:11

BitiSrcemVezan je napisao/la:Joj da je ubost dobrog štopera, ono baš da bude vođa odbrane, i to bi bilo to. Tip zdravog Stepanova, ili jednostavno Aldin DžDzDjĐidić koji nam je pred nosom bio

Ne mogu nešto da vjerujem da je Hurtić odbio i njega i Kostića čekajući onog Edsona koji nas je ispalio, da bi na kraju spali na onog Novakovića
Nije Hurtic odbio Dzidica,koliko god imali ovakvo ili onako mišljenje o Hurticu ipak nije tolika "neznalica" da kaže da mu netreba takav igrač.Kontakt je bio sa Aldinom i trebao je doći ,na kraju se zahvalio i rekao da ide u Slobodu,istina na početku je bilo hoće neće,ali je dogovor bio postignut ali čovjek je odlučio na kraju da ide u Tuzlu,zahvalio se našim a mi do dan danas ne nadjosmo stopera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 jun 2016, 09:28

Mozda je zato izjavio da je otisao u Slobodu "jer su se drugi neckali"? Daj nemojte nazor braniti. Nije ni bitno, iskreno ja sam bio i protiv da dodje, jer mislim da je star igrac, a ako ce vec ovaj Balic igrati stopera onda nek' uz njega igra Mihojevic ili neko drugi iz akademije, nek' se stice iskustvo. Jer ako je ovaj crnogorac jedan od tih "super kvalitetnih", onda je dovoljno dobar da pokrije drugog stopera dok ovaj ne stasa. Nesto slicno onome sto je Jajalo uradio za Cimirota, valjda nam je to smjer, i volio bih da je tako.
Al iskreno, ja jos ne vidim te "super kvalitetne".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 23 jun 2016, 10:22

zagorski je napisao/la:
Memara je napisao/la:Sta bi vi rekli da nam je Stevo Nikolic dosao? Samo pitam :kafa:
Rekao bi da pravimo sampionsku ekipu. Pa covjek je sa nekoliko klubova osvojio titulu!
:mrgreen:
Stevo je novi igrac Zeljeznicara
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2016, 11:55

zlo87 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Memara je napisao/la:Sta bi vi rekli da nam je Stevo Nikolic dosao? Samo pitam :kafa:
Rekao bi da pravimo sampionsku ekipu. Pa covjek je sa nekoliko klubova osvojio titulu!

Da je nama došao,ovde bi rat nastao. Anamo onim kao da je Runy potpisao.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2016, 12:00

zlo87 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Da je nama došao,ovde bi rat nastao. Anamo onim kao da je Runy potpisao.Oni su svrsavali na Ahmetovica,,prozivali ga na pola prvenstva,a mi mu ni potpisao nije 100 mahana našli.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 23 jun 2016, 12:02

uNbx je napisao/la:@BSV
Pročitah ja post u fullu i, to je to, suma sumarum. Tačno mi je mrsko bilo kilometarski post pisat, tako da ovaj potpisujem. Samo me zanima otkud toliki optimizam po pitanju Ćetkovića? :D Meni nit smrdi nit miriše, molim Boga da se ne desi novi Emerson (ako ne uhvati formu).

Btw, baš te spominjemo neku noć @Beli, @Totti i ja. Totti je dobio kartu u jednom smijeru... Al' vratićemo brata, trenutno ga malo smirujemo.

@PitarBordo
Jel planiraš ti i sljedeću sezonu dobijat sijede na Zapadu? :D Trebaćeš mi za operaciju 'west", pošto @Tottija trajno prebacujemo na Istok :mrgreen:
Moji prijatelji iz Albanije su takodjer puni rijeci hvale za Cetkovica i rekli su da je otisao iz Albanije zbog manja love.
Naravno, potvrdjujem, kao sto sam i njima rekao, da kod nas niko nije dobar dok ne dodje na teren i pokaze se, jer mnogi su bili zvijezde prije dolaska na teren.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 23 jun 2016, 12:10

zlo87 je napisao/la: Stevo je novi igrac Zeljeznicara
Autobuska stanica Grbavica :urnebes:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 jun 2016, 12:28

Kakav crni Stevo. Nekad bio dobrar igrac. Da sta danas valja, ne bi ga se Zrninjski rijesio.
Kao opcija sa klupe, nije los. Tamam im se uklap u politiku da im djeca igraju :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 jun 2016, 12:31

uNbx je napisao/la:@PitarBordo
Uvijek prvi, znaš i sam da dođem prije onih skenera za karte. :D
Samo Saraj'vo.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 23 jun 2016, 12:31

willgrigg je napisao/la:slika

:opaopa: :opaopa:
?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2016, 12:32

U konkurenciji Benko,Ahmetovic,Amer Bekic ni jedan napadac iz PL nebi bio pojacanje niti je potreban.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jun 2016, 12:33

Evander je napisao/la:Kakav crni Stevo. Nekad bio dobrar igrac. Da sta danas valja, ne bi ga se Zrninjski rijesio.
Kao opcija sa klupe, nije los. Tamam im se uklap u politiku da im djeca igraju :D
Reko da vidim sta ovi nasi strucnjaci misle, mogu zamisliti sta bi pisali da je dosao kod nas :kafa:
strumfovi vec svrsavaju :lolno:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 jun 2016, 12:35

Strumfovi nam ne smiju biti parametar za poredjenje.
Mi imamo perspektivu da budemo puno veci.

willgrigg
Kontakt:

Post Postao/la willgrigg » 23 jun 2016, 12:36

AdiFKS je napisao/la:
willgrigg je napisao/la:slika

:opaopa: :opaopa:
?
slika

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 jun 2016, 12:41

miky_hz je napisao/la:U konkurenciji Benko,Ahmetovic,Amer Bekic ni jedan napadac iz PL nebi bio pojacanje niti je potreban.
Slažem se, šteta što tu nema i Čatakovića.
Krila, bekovi i golmani su dobro popunjeni ali dosta kaskamo sa stoperima i veznim igračima.

Znači, trebaju nam minimalno još 2 igrača, kvalitetna, za prvih 11, stoper i vezni, naravno, uz ostanak Benke i Dulje.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jun 2016, 12:43

Evander je napisao/la:Strumfovi nam ne smiju biti parametar za poredjenje.
Mi imamo perspektivu da budemo puno veci.
Naravno, ali nama trenutno fale rezultati, a sto se ostalog tice, mi smo tu vec daleko ispred njih.

Zao mi je Catakovica :(

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, laznokrilo, rimljanin90, Simi, Venom i 71 gost.