NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ima li sta novo oko kluba , ili cemo cekati sve do zadnjeg dana , da se pojacamo igracima iz baksaisa... , ima li kakvih planova/ciljeva za ovu sezonu.... 

SN96
Kamo sreće da se pojačamo iz Bakšaiša, Brekovice, Izačića i ostalih mjesta.. od ovih beograđana, piroćanaca, sarajlija itd.. koristi ima samo Bistro i In bar...Mramic je napisao/la:Ima li sta novo oko kluba , ili cemo cekati sve do zadnjeg dana , da se pojacamo igracima iz baksaisa... , ima li kakvih planova/ciljeva za ovu sezonu....
Veliki RESPECT za Patrica Bordona. Mozda nije pokazao igračku velicinu, ali ljudsku jeste. Danas sam sjedio u basti jednog kafica i pogled odluta malo u daljinu i vidim njega kako skače sa terase u gaćama i majici kako bi pomogao čovjeku u invalidskim kolicima.
svaka čast Janez

Je li to Patrik Bordon ostao u Jedinstvu??
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Treba nam novi predsjednik
Misljenja sam da mi nemamo prvih 11 kvalitetnih sa USK da udjemo u Pl, slazem se da ekipu treba ciniti 80 % domacih igraca , ali nam trebaju 2-3 kvalitetna igraca iz PL (provjerena igraca) i obavezno strani trener... osim ako planiramo utakmice dobijati za zelenim stolom onda mogu i ja igrati ..bihac343 je napisao/la:Kamo sreće da se pojačamo iz Bakšaiša, Brekovice, Izačića i ostalih mjesta.. od ovih beograđana, piroćanaca, sarajlija itd.. koristi ima samo Bistro i In bar...Mramic je napisao/la:Ima li sta novo oko kluba , ili cemo cekati sve do zadnjeg dana , da se pojacamo igracima iz baksaisa... , ima li kakvih planova/ciljeva za ovu sezonu....

SN96
Smiješno je ikako spomenut PL.Gdje ćemo je igrat ? U Banja Luci ? Dok se stadion ne sredi mi nemamo uslove za PL.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Od onakvog lijepog stadiona kada smo igrali InterToto Kup, sta sada ostade, sve zaraslo u siblje i korov, tribine propadaju, stolice se razvaljuju, a svlacionice i tus ispod tribine je jad i cemer, mene cudi kako mi dobivamo da igramo i Prvu ligu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Nema od ovog našeg kluba nažalost više ništa. Koliko su ovi u upravi ozbiljni govori i to da su neki dan na sastanku sa igračima rekli da nema para i onda se drznuli ih pitati mogu li računati na njih a nisu im ni isplatili ni 5% od prošle sezone. Žalosno i totalni amaterizam. Ako ovakva situacija bude tj. katastrofa bojim se da će čak i rad kluba doći u pitanje.
Budimo sretni ako budu igrali. Jedini financijer kluba opština Bihać je u dubiozi. Prvi čovjek grada je u prdekani, a i bez obzira na to je rekao da ga Jedinstvo ne zanima.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ovaj što je sad kandidat ispred SDA za gradonačelnika Hadis Jusić jedini je koji nešto može promijenit u Jedinstvu.Ne iz tog razloga da on voli Jedinstvo već jer se čovjek razumije u fudbal i voli fudbal.I prije ulazka u politiku je igrao i sam nogomet i uvijek je dolazio na utakmice Jedinstva.On ako ne uradi nista po pitanju Jedinstva nemamo se sta nadat od Jedinstva jer mi zivimo od politike,i jedini prihodi dolaze iz te kase.
Ali pošto je to sad političar i dolazi iz SDA stranke očekujem da samo jos vise uništi Jedinstvo
naravno ako dobije izbore,a siguran sam da hoće.
Ali pošto je to sad političar i dolazi iz SDA stranke očekujem da samo jos vise uništi Jedinstvo

Taj je isti rekao da mu nije potreban web portal ****NebeskaSila96 je napisao/la:Ovaj što je sad kandidat ispred SDA za gradonačelnika Hadis Jusić jedini je koji nešto može promijenit u Jedinstvu.Ne iz tog razloga da on voli Jedinstvo već jer se čovjek razumije u fudbal i voli fudbal.I prije ulazka u politiku je igrao i sam nogomet i uvijek je dolazio na utakmice Jedinstva.On ako ne uradi nista po pitanju Jedinstva nemamo se sta nadat od Jedinstva jer mi zivimo od politike,i jedini prihodi dolaze iz te kase.
Ali pošto je to sad političar i dolazi iz SDA stranke očekujem da samo jos vise uništi Jedinstvonaravno ako dobije izbore,a siguran sam da hoće.

- NebeskaSila96
- Kontakt:
To nisam znao.Znam čovjeka zato kažem zna sve o fudbalu i voli fudbal.A isto tako sam i dodao da je to politika i sve pada u vodu,dok udju u politiku to su drugi ljudi.,i ne bi me iznenadilo da se do kraja uništi svetinja.bihac1968 je napisao/la:Taj je isti rekao da mu nije potreban web portal ****NebeskaSila96 je napisao/la:Ovaj što je sad kandidat ispred SDA za gradonačelnika Hadis Jusić jedini je koji nešto može promijenit u Jedinstvu.Ne iz tog razloga da on voli Jedinstvo već jer se čovjek razumije u fudbal i voli fudbal.I prije ulazka u politiku je igrao i sam nogomet i uvijek je dolazio na utakmice Jedinstva.On ako ne uradi nista po pitanju Jedinstva nemamo se sta nadat od Jedinstva jer mi zivimo od politike,i jedini prihodi dolaze iz te kase.
Ali pošto je to sad političar i dolazi iz SDA stranke očekujem da samo jos vise uništi Jedinstvonaravno ako dobije izbore,a siguran sam da hoće.
Drug još ne znaš mnogo toga ali polahko, doći će sve na svoje aBdaNebeskaSila96 je napisao/la:To nisam znao.Znam čovjeka zato kažem zna sve o fudbalu i voli fudbal.A isto tako sam i dodao da je to politika i sve pada u vodu,dok udju u politiku to su drugi ljudi.,i ne bi me iznenadilo da se do kraja uništi svetinja.bihac1968 je napisao/la:Taj je isti rekao da mu nije potreban web portal ****NebeskaSila96 je napisao/la:Ovaj što je sad kandidat ispred SDA za gradonačelnika Hadis Jusić jedini je koji nešto može promijenit u Jedinstvu.Ne iz tog razloga da on voli Jedinstvo već jer se čovjek razumije u fudbal i voli fudbal.I prije ulazka u politiku je igrao i sam nogomet i uvijek je dolazio na utakmice Jedinstva.On ako ne uradi nista po pitanju Jedinstva nemamo se sta nadat od Jedinstva jer mi zivimo od politike,i jedini prihodi dolaze iz te kase.

- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Uskoro uz malo srece 

Jel' nama klub živ još? 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od kluba nema nista, koliko sam cuo igraci ne znaju ni kad pocinju sa pripremama. Jedina pozitivna stvar je da ce domaci momci igrati za Jedinstvo, a koji to cemo tek saznati. Uglavnom predvidjam ispadanje iz lige.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Prozivka zakazana za 10.7. Ali Bog dragi samo zna ko ce se pojaviti.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Slupstina kluba sutra u 10h DOM ARMIJE .
Smije li se doci, hoce li hapsiti '' neprijatelje i rusitelje kluba '' ?TehnickiDirektor je napisao/la:Slupstina kluba sutra u 10h DOM ARMIJE .

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.