RK Bosna

samba
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la samba » 25 jun 2010, 13:01

alex13 je napisao/la:iskreno receno meni je vise muka od dovodjenja "igracine" Cakica,,pa on da je valjao ostao bi prvi put kad je dosao,,zaista mislim da je rijec o jednom strasno ufuranom sminkeru,,kojem je najbitnije kakav ce istrcati na teren,,neko ga zaista dobro gura,,a mora zabijati kad jedino on igra u Bosni (Visoko)...
Cakic zasluzuje pravu sansu. Ipak, Kapisoda je neprikosnoven i Cakic ce imati priliku za napredak UKOLIKO prihvati vrhunski i spartanski rezim treninga.

Doborac potpisao za Magdeburg. Lani u ovo vrijeme rezerva u Cimosu, a nakon jedne sezone s Imperatorom u Bundes ligu.

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 25 jun 2010, 13:17

naravno da treba dati punu podrsku HC Bosna BH Gas-u,,mislim da to oni zasluzuju,,ali nisam bas siguran da je Cakic za takve ekipe,,ma svakako ce sjediti na klupi,,imao sam priliku gleedat na prijateljskoj utakmici protiv Gorazda (14.06.2010) nekoliko novih igraca (pivot i desno krilo) ,,jel se zna jesu li potpisali za Bosnu,,pivot je strasan ,,malo je nizi ali jak i zaista se bori,,a isto tako je i sa desnim krilom,,,ali sta ce bit za desne bekove,,jer koliko znam i Cacic je otisao ,,, :shock:

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 25 jun 2010, 13:57

alex13 je napisao/la:naravno da treba dati punu podrsku HC Bosna BH Gas-u,,mislim da to oni zasluzuju,,ali nisam bas siguran da je Cakic za takve ekipe,,ma svakako ce sjediti na klupi,,imao sam priliku gleedat na prijateljskoj utakmici protiv Gorazda (14.06.2010) nekoliko novih igraca (pivot i desno krilo) ,,jel se zna jesu li potpisali za Bosnu,,pivot je strasan ,,malo je nizi ali jak i zaista se bori,,a isto tako je i sa desnim krilom,,,ali sta ce bit za desne bekove,,jer koliko znam i Cacic je otisao ,,, :shock:
Čakić, Mesarić (pivot, koji je igrao protiv Goražda) i Karačić potpisali trogodišnje ugovore.

Međić i Pucelj produžili ugovore.

Na pragu su golman i desni bek iz inostranstva, a desno krilo na probi (Đukić) nije položio test.

Definitivno otišli Grahovac (Chambery), Doborac (Magdeburg), Banić (Bregenz) i vispreni Melić u Barcu pardon Borac iz Banja Luke.

Hayas
Kontakt:

Post Postao/la Hayas » 25 jun 2010, 13:59

alex13 je napisao/la:naravno da treba dati punu podrsku HC Bosna BH Gas-u,,mislim da to oni zasluzuju,,ali nisam bas siguran da je Cakic za takve ekipe,,ma svakako ce sjediti na klupi,,imao sam priliku gleedat na prijateljskoj utakmici protiv Gorazda (14.06.2010) nekoliko novih igraca (pivot i desno krilo) ,,jel se zna jesu li potpisali za Bosnu,,pivot je strasan ,,malo je nizi ali jak i zaista se bori,,a isto tako je i sa desnim krilom,,,ali sta ce bit za desne bekove,,jer koliko znam i Cacic je otisao ,,, :shock:
Zivi bili pa vidjeli kako nas narod kaze!!!Cakic ce biti prvo ime HC Bosne,Kapisoda je ime i njegovo je proslo,ali Kapiosoda je prije svega dobar decko,strasno kulturan i zahvalan i mislim da ce Cakic uz njega napredovati mnogo cak sta vise vjerujem da ce upiti sve njegove pozitivne strane.Decko je ozbiljno shvatio novi ugovor i evo na pauzi trenira po 6 sati dnevno,vidjam ga na kosevu i u teretani svaki dan.Mislim da ce explodirati ove sezone.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 jun 2010, 14:00

ma ništa od Bosne u ovoj sezoni u Europi naravno. em su dobili pretešku grupu, em su izgubili dva najbolja igrača(Doborac, Grahovac).
eto Jaškić nije valjao ovim stručnjacima, al zato valja Zagrebu :roll:

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 25 jun 2010, 14:47

zaista mi nije jasno da Djukic nije zadovoljio,,,zaista je dobar bio,,bolji i od Melica,,nema onog furanja nego ozbilja,,a sto se tice toga,,naravno Bosna je veci klub od Zagreba (zajebancija) pa je Jaskic otisao u manji klub,,e moj Irfane na kraju ces moliti da ti se vrate jaskic i Golic...jedva cekam 2. kolo LP u Zagrebu :) :) :)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 jun 2010, 15:42

Na Jaškića se žalio i selektor zbog neozbiljnost.Prema tome za takvim igračem ne treba plakati.Ko ne želi trenirati taj nam ne treba.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Hayas
Kontakt:

Post Postao/la Hayas » 25 jun 2010, 16:32

FRANK RIBERY je napisao/la:Na Jaškića se žalio i selektor zbog neozbiljnost.Prema tome za takvim igračem ne treba plakati.Ko ne želi trenirati taj nam ne treba.
Pa ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ljudi,nazivate se kao NAVIJACIMA BOSNE i dolazite na svaku utakmicu,a protiv Bosne ste svim silama,osporavate svaki uspijeh Bosne i stavljate pojedince ispred kolektiva.Ronaldinho je bio u Barceloni BOG pa ga Guardiola otjerao i sta je bilo??? Mozete pricati sto god hocete ali Bosna ima najboljeg strucnjaka na svijetu SIGURNO,a mladost poput Vrazalica,Memica,Efendica,Cakica,Karacica,Mesarica nema ni jedna ekipa u BiH,a vidjet cete momke za 2 sezone gdje ce biti i kako ce igrati !!!Bosna ce opet osvojiti Ligu i Kup,a sigurno ce u Europi ostvariti veliki uspijeh.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 jun 2010, 18:09

Hayas je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Na Jaškića se žalio i selektor zbog neozbiljnost.Prema tome za takvim igračem ne treba plakati.Ko ne želi trenirati taj nam ne treba.
Pa ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ljudi,nazivate se kao NAVIJACIMA BOSNE i dolazite na svaku utakmicu,a protiv Bosne ste svim silama,osporavate svaki uspijeh Bosne i stavljate pojedince ispred kolektiva.Ronaldinho je bio u Barceloni BOG pa ga Guardiola otjerao i sta je bilo??? Mozete pricati sto god hocete ali Bosna ima najboljeg strucnjaka na svijetu SIGURNO,a mladost poput Vrazalica,Memica,Efendica,Cakica,Karacica,Mesarica nema ni jedna ekipa u BiH,a vidjet cete momke za 2 sezone gdje ce biti i kako ce igrati !!!Bosna ce opet osvojiti Ligu i Kup,a sigurno ce u Europi ostvariti veliki uspijeh.
Ne vidim razlog zašto si kvotao moj post.Ako ima iko na ovom svijetu ko voli Rk Bosnu i ko stoji iz Irfana to sam ja.Mora da je neki nesporazum.Bosni već godinama dušmani prognoziraju krah pa im nikako ne polazi za rukom.Postoji razloga za to:Rk Bosna je profesionalni klub koji radi po vrhunskim standardima za razliku od naših oponenata koji su više amaterski klubovi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2010, 19:42

Jao grupe u Bosne, prejaka, ja sam zadovoljan, jer će igrati veoma jake utakmice, možda ako budu imali sreće i prođu.

Hayas
Kontakt:

Post Postao/la Hayas » 25 jun 2010, 19:52

FRANK RIBERY je napisao/la:
Hayas je napisao/la:
Ne vidim razlog zašto si kvotao moj post.Ako ima iko na ovom svijetu ko voli Rk Bosnu i ko stoji iz Irfana to sam ja.Mora da je neki nesporazum.Bosni već godinama dušmani prognoziraju krah pa im nikako ne polazi za rukom.Postoji razloga za to:Rk Bosna je profesionalni klub koji radi po vrhunskim standardima za razliku od naših oponenata koji su više amaterski klubovi.
Ma to je iz razloga sto vidim da si ti uz Bosnu 100 % kao i ja i zaista mi je tesko kada vidim ove postove,gadi me se sve ovo sto se pise po forumu.Ovo je sramota da se blati uprava,igraci i svi uspjesi Bosne pa niko da kaze svaka cast sto se ulaze,pokusava,zaboga milog hoce li ikada u ovoj Bosni i Hercegovini iko ista podrzati sto iole vrijedi ??? Pa ljudi moji Harmandic,Martinovic,Stojanovic,Toromanovic,Tahirovic,Grahovac,Doborac itd... su obezbijedili zivotnu egzistenciju kro Bosnu Sarajevo...suvisno je bilo sta vise reci..

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 25 jun 2010, 22:04

pa ovaj irfan i nije los trener ko sto sam mislio u prvi mah doborac grijo klupu u cimosu jedna sezona puf u magdeburg grahovac u montpelier kad bi mi uspjeli dovesti kakvog dobrog beka sutera tipa terzic bili bi beton
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 jun 2010, 22:22

ne znam samo otkud' vama to da je Doborac grijao klupu u Cimosu :o , tu sam dezinformaciju već drugi puta danas pročitao na ovoj temi ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 jun 2010, 23:13

no rules je napisao/la:ne znam samo otkud' vama to da je Doborac grijao klupu u Cimosu :o , tu sam dezinformaciju već drugi puta danas pročitao na ovoj temi ;)
Dezinformacija ili ne - moglo bi se "raspravljati".
Istina da nije 'grijao' klupu u Cimosu ali jeste je 'mlačio', počesto i bio daleko od forme i igre koju je postigao u Bosni kod tog 'omraženog' (za neke frustrirane) Smajlagića.
Dokaz - poslije Cimosa (nije priistao na 'polovljenje' plate angažman je našao samo u Bosni (od jačih klubova), a sad nakon jedne sezone 'pod Pipetom' - drito Magdeburg! Mashala.
Sretno mu bilo.

Bosna je "Bh.brand" :D
Bosno moja poharana....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2010, 02:07

@Trigger, posto ja tebi najvise vjerujem volio bih da mi napises jedan poduzi post, u i oko desavanja RK Bosne..Igraci, dolasci, malo spekulacije (carsijske price)...Mada mi je neki dan Efendic rekao da se nista apsolutno ne zna, ali ja volim da cujem tvoje misljenje i informacije.....Koliko znam, ono sto je blizu realizacije da ce se KK Bosna vratiti u Skenderiju jer se islo nekom linijom preko Silajdzica do Dzinde, koji je navodno spreman da zazmiri na neke dugove, ali ostali tesko, pretesko..Realno bi se RK - jedino trebalo dopustiti..Odoh ja nadugo nasiroko..

P.S. Samo da znas ocekujem kvalitetan post u kojem cu bar da procitam nekih 60 - 70 posto ekipe, posto sam totalno dezinformiran sto se tice Bosne....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Adi sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la Adi sarajlija » 26 jun 2010, 08:54

Zdravo Bosno moja evo i ja da se ukljucim u ovu dosadasnju polemiku.
Velika je steta sto su klub napustili fenomenalan Grahovac,Banic koji je extra igrac i momak i Melic koji je dugo predstavljao ovaj klub ali zbog nekih ljudi u klubu je zelio otici.
Doveli su nekog trenera Smajlagica,pa ko je taj,odakle je,gdje je taj bio trener prije ???
Veliki strucnajk nema veze sa vodjenjem ekipe.
Gledao sam utakmice covjek je tolko antipatican,vristi na igrace,nikada nije zadovoljan na njih i samo histerise.
Toliko o treneru aa po Sarajevu kruze price kako igraci nemaju sta jesti a kao dobijaju neke velike pare.
Da su pametni svi bi otisli iz takve Bosne ja jesam Bosanac ali su igraci zasluzili bolje od trenutne situacije koja je Bosni.
NIDJE VEZE

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 26 jun 2010, 10:32

Adi sarajlija je napisao/la:Zdravo Bosno moja evo i ja da se ukljucim u ovu dosadasnju polemiku.
Velika je steta sto su klub napustili fenomenalan Grahovac,Banic koji je extra igrac i momak i Melic koji je dugo predstavljao ovaj klub ali zbog nekih ljudi u klubu je zelio otici.
Doveli su nekog trenera Smajlagica,pa ko je taj,odakle je,gdje je taj bio trener prije ???
Gledao sam utakmice covjek je tolko antipatican,vristi na igrace,nikada nije zadovoljan na njih i samo histerise.
Toliko o treneru aa po Sarajevu kruze price kako igraci nemaju sta jesti a kao dobijaju neke velike pare.
Da su pametni svi bi otisli iz takve Bosne ja jesam Bosanac ali su igraci zasluzili bolje od trenutne situacije koja je Bosni.
NIDJE VEZE
Satro Sarajlija bolje da se nisi ni ukljucio u polemiku s ovom hrpom gluposti :twisted:
Ima Zeljo, Vogosca, Igman, pa navijaj!

Josip Pazin, desni bek potpisao trogodisnji ugovor s Sampionima. Igrao u Osijeku i Pipo Cakovec.

Idemo dalje!!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 jun 2010, 10:54

samba je napisao/la:
Adi sarajlija je napisao/la:Zdravo Bosno moja evo i ja da se ukljucim u ovu dosadasnju polemiku.
NIDJE VEZE
Satro Sarajlija bolje da se nisi ni ukljucio u polemiku s ovom hrpom gluposti :twisted:

Josip Pazin, desni bek potpisao trogodisnji ugovor s Sampionima. Igrao u Osijeku i Pipo Cakovec.

Čovjek je upotpunosti upravu, a ti jel navijaš za Bosnu? Tužno je da na utakmice LP dolaze ljudi iz GOražda , Madlaja itd. da navijaju za Bosnu S. Također uprava nema nikakav plan, očekuju da igrači igraju iz ljubavi prema Bosni to nema nigdje. Pipe je posebna priča on je čitavu sezonu sputavao Grahovca što jedan od razloga što ga Rađa nije pozvao u januaru u repku. A Igman i Željo su institucije za Bosnu po tradiciji.

Idemo dalje!!
FEDERER= KLOC

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jun 2010, 12:11

Iker C je napisao/la:
samba je napisao/la:
NIDJE VEZE

Čovjek je upotpunosti upravu, a ti jel navijaš za Bosnu? Tužno je da na utakmice LP dolaze ljudi iz GOražda , Madlaja itd. da navijaju za Bosnu S. Također uprava nema nikakav plan, očekuju da igrači igraju iz ljubavi prema Bosni to nema nigdje. Pipe je posebna priča on je čitavu sezonu sputavao Grahovca što jedan od razloga što ga Rađa nije pozvao u januaru u repku. A Igman i Željo su institucije za Bosnu po tradiciji.

Idemo dalje!!

Ne seri!Grahovac je odsjedio na klupi kod Rađe u kvalifikacijama.Odigrao je tekmu protiv V. Britanije.Malo bolje bi bilo da se informišeš pa da onda pišeš post.A što se tiče posta "Adi sarajlije" :Sine dragi pojma ti nemaš kako klubovi funkcioniraju.Ja bih volio samo da znam kako jedna Rk Bosna čiji budžet nije ni milion eura može parirati jednom Montpellier HB (više od 5 mil eura budžet) ili Chamberyu,Magdeburgu koji je povečao svoj budžet u odnosu na prošlu sezonu na preko 4,5 mil eura.Što se Melića i Banića tiče oni nisu opravdali očekivanja za platu koju su primali i naravno da je bolje dati priliku Vražaliću našem mladom igraču koji je puno veći potencijal za napredak i koji je puno jeftiniji.Šta vi očekujete da im RK Bosna treba parirati.Prije nego što pišete post mućnite malo glavom.I ja bih volio da je Bosna najbogatiji klub i da može dovesti koga hoće,ali to nije moguće.Mi smo osuđeni da proizvodimo igrače za druge klubove.Jedini način da se zaštitimo je da potpisujemo dugogodišnje ugovore.Možda niko nije obratio pažnju ali RK Bosna je sa novim igračima potpisala trogodišnje ugovore kako nam se ne bi desili odlasci bez obeštećenja.I na kraju krajeva voljeli je ili ne Rk Bosna će još dugo harati BH rukometom.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 26 jun 2010, 12:27

ali samo mi smeta dovodjenje igraca iz hrvatske propalih
a nasi juniori alibegovic vrazalic ne dobivaju sansu
Zadnja izmjena: tax, dana/u 26 jun 2010, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.