FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Halo decki,komentatori,pljuvaci,polahko,smirite malo dozivljaje.Prva tekma,pripreme 40 dana,teske noge,ruke,a dobri treneri tempiraju formu za zavrsnice,a ne za prve tekme,iz tekme u tekmu bice to sve bolje i bolje,zivi bili pa vidjeli,,,,,,,,,,,zato ne serite....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nazalost, ne ide to tako lako.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jao kakva cemo mi biti velesila u kosarci za koju godinu sa ovim kadetima, juniorima i jos nekim igracima iz A tima
Don't believe the hype.
Nisam ni pljuvac ni optimista odnosno nadrealista. Ja samo smatram da treba pustiti djecake da igraju pa cemo vidjeti da li ce to biti dovoljno za medaljs ili za sedmog ili devetog mjesta. Nase je da im damo podrsku i kad ne ide najbolje jer ocigledno da boljih nemamo.
al cuj da mi kreiramo sami sebi poziciju da do finala ne igramo sa amerikancima
svašta majke mi se ovde može pročitati
jesu li ovo španci zijanili od malija
nema potpisa
diskutabilno je ovo totalno, samo pogledaj srbiju i hrvatsku i kakve su rezultate ostvarivali sa ovim mlađim kategorijama i gdje su sada ti igrači što su tada briljiraliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jao kakva cemo mi biti velesila u kosarci za koju godinu sa ovim kadetima, juniorima i jos nekim igracima iz A tima
nema potpisa
Valjda tek od 18:15 igraju.Admir_Sa je napisao/la:al cuj da mi kreiramo sami sebi poziciju da do finala ne igramo sa amerikancima![]()
Da bi bio konkurentan nekim reprezentacijama ne smiješ sebi dozvoliti da fulaš 70% zicera i da imaš tako veliki broj izgubljenih lopti. Naša je sreća da smo dobro otvorili utakmicu i napravili prednost dovoljnu za pobjedu. I nija tačno kako neki pokušavaju da stvaraju nerealnu sliku naše superiornosti da smo igrali onoliko koliko treba.
Igrali smo maksimum snage i svatko je davao svoj full doprinos.
Musine asistencije neće vrijediti ako nema tko da to finalizira, a on sam neće moći stalno poentirati, tako da je ostaje da se momci malo saberu, jer kao što reće Pandža, uz masu promašenih zicera i šuteva iz daljine od dva metra, nemamo šta tražiti ne samo protiv francuske nego i protiv drugih.
Igrali smo maksimum snage i svatko je davao svoj full doprinos.
Musine asistencije neće vrijediti ako nema tko da to finalizira, a on sam neće moći stalno poentirati, tako da je ostaje da se momci malo saberu, jer kao što reće Pandža, uz masu promašenih zicera i šuteva iz daljine od dva metra, nemamo šta tražiti ne samo protiv francuske nego i protiv drugih.
na nekom scrinšotu mi se učinilo 81-78 za mali, ali je to rezultate ove kanade i australijearelinho je napisao/la:Valjda tek od 18:15 igraju.Admir_Sa je napisao/la:al cuj da mi kreiramo sami sebi poziciju da do finala ne igramo sa amerikancima![]()
nema potpisa
Alikadiću odlazi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alikadić, Barukčija i Mirković 0/10 za dva poena.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa sta? Pobjedili sa 25 razlike i opet se traze neki detalji, mora se nesto kritikovati... Ono, shvatio bi da smo jedva iscupali pobjedu u zadnjim sekundama ali vodili sa 20+ cijelo vrijeme...PerryFred je napisao/la: Alikadić, Barukčija i Mirković 0/10 za dva poena.
Prije smo se borili da igramo A diviziju,sada samo na svjetskom:) dobijemo sa 25 i opet se stvore neki kriticari....
ima li negdje link sa sastavima timova ?
p.s. nasao sam
p.s. nasao sam
Poslušaj šta kaže Pandža - ako se hoće, više i dalje, a to je cilj, otići što dalje, sa ovakvom igrom se to ne može postići. Znači, kritikuje se stvarno dešavanje i igra.lumani je napisao/la:Prije smo se borili da igramo A diviziju,sada samo na svjetskom:) dobijemo sa 25 i opet se stvore neki kriticari....
- hule_barca
- Kontakt:
Pandža je rekao sve što je trebalo reći i tu se nema šta puno dodati. Samo ću reći da Čampara nekako nije djelovao sigurno većinu meča. Pred kraj se probudio i on je od krucijalnog značaja, ako mislimo dogurati što dalje. Ako on ne bude na nivou, Musa neće moći sam. Pogledajte Hoarda danas, džaba i 41 poen kad ga niko ne prati.
Mes Que Un Club
save je napisao/la:Poslušaj šta kaže Pandža - ako se hoće, više i dalje, a to je cilj, otići što dalje, sa ovakvom igrom se to ne može postići. Znači, kritikuje se stvarno dešavanje i igra.lumani je napisao/la:Prije smo se borili da igramo A diviziju,sada samo na svjetskom:) dobijemo sa 25 i opet se stvore neki kriticari....
Samo Pandza zna dogovor iz svlacionice
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vidi nesto, medalja u mladjim uzrastima ne mora nista da znaci. Nekad imas odlicnu ekipu bez zvijezda, u mladjim kategorijama doguras daleko, kao Litvanija prosle godine, ali niti jedan od tih igraca ne napravi nesto posebno u seniorima. E onda imas ovu drugu stranu gdje, po mom misjenju, mi spadamo. A to je da imas ekipu, po najsubjektivnijem misljenju, prosjecnu ali u njoj nekog ko odskace od ostalih i mozez sa sigurnoscu reci da taj uspjeti, i postati barem vrlodobar EL igrac. Mi nekako iz svake generacije imamo po jednog takvog, i zato mnogi i ocekuju da cemo biti neko i nesta u buducnosti. Imali Smo Nihada od prije, Nurkic iz '94, Atic '97, Musa/Sikiras '99 (pa donekle i Campara) i ko zna sta ce jos doci. E sad kad sastavis seniorsku momcad to nam daje zapravo da se nadamo necemu dobrom.Admir_Sa je napisao/la:diskutabilno je ovo totalno, samo pogledaj srbiju i hrvatsku i kakve su rezultate ostvarivali sa ovim mlađim kategorijama i gdje su sada ti igrači što su tada briljiraliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jao kakva cemo mi biti velesila u kosarci za koju godinu sa ovim kadetima, juniorima i jos nekim igracima iz A tima
I ja sam uvjek za ovo drugu opciju, gdje bi svake 2-3 godine iskocio bar novi Atic ako nista vise.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
bosnianbeast23
- Kontakt:
Dobro,bilo je grešaka ali to je prva utakmica i treba biti zadovoljan.Francuzi su poraženi od Koreje ali sam uvjeren da će više dogurati od Koreje.Ova pobjeda Koreje je 'lapsus' Francuza.Mirković je bio odličan u skoku kao i Čerkezović.
- hule_barca
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko smo zicera fulali i koliko nam je lopti izletilo iz koša. To je sve dokaz treme, ruke još nisu opuštene. Prva tekma je čudo, iskustvo je važna stvar.
Mes Que Un Club
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sto se tice igre, sve se bazira na trci, bez postavke, samo tranzicija i Pandza je na tome gradio sve, ima naravno tri akcije ako ne prodje, ali opet se sve svodi na tranziciju (koju preusko trce) i pick
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.