ma bravo inteligencijoProbisvjet je napisao/la:Saces vidjeti kada mu budu trazili 7% od vrijednosti avta da ga vrate.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ahahahahahahahahahaha![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/novom-po ... bil/198336![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
aleksandar_veliki je napisao/la:I sad cemo se podjebavati deset dana sa ovim ratni profiteri. Tacno cu banovati svakog ko mi na forumu jos jednom spomene rijec rat. Izvolite slobodno. Sve ratnici, a spremaju se za prijemne na fakultetima.

Vjerovatno si ocekivao prekucavanje lige pa te nije bilo tokom sezone ovdje, da vidiš neke stvari.PitarBordo je napisao/la:samirr je napisao/la:Samo se pitam gdje si bio dosad, ako trazis iskljucivo da se piše o sportu imaš druge teme na ovom forumu. Od mene neces nikad vidjeti da sam napisao kao jedan jucer tone Tuzla, tone Sloboda ili da zelim da se Sarajevo sravni sa zemljom. Zato samo opušteno i uzivaj.PitarBordo je napisao/la:Samire, Samire... Iz čista mira si napisao 3 vezana posta u kojima spominješ stvari koje nemaju veze sa sportom, ali hajde de, valjda tako bude u trenutku nedostatka inspiracije za neku normalnu šegu.![]()
Čuj ovo je tema na kojoj se ne piše isključivo o sportu? Kako to?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Ti što sjede u Upravi Želje kupuju materijal za početak gradnje istoka. 

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Tone Tuzla, tone Sloboda. Husic je najveci ratni profiter.samirr je napisao/la:I ja nešto razmišljam da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se ovdje to svaki dan spominjalo..PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
PreCjedničeeeeeee ubiše nas preCjedničeeeee

Željezničar iz metropole!
Miran budi, mitomanu !Ikos je napisao/la:Tone Tuzla, tone Sloboda. Husic je najveci ratni profiter.samirr je napisao/la:I ja nešto razmišljam da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se ovdje to svaki dan spominjalo..PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.
Skinut mi je tajni mod , davno ne vjerujem da ce nekad biti vracen. Zato sam odmah po svom dolasku na ovaj forum, nakon bana, objavio rat moderaciji.POLITICAR je napisao/la:e čuj samketa tajnog moderatora![]()
Ma hajde. I šta oni kažu na sve to?samirr je napisao/la:Skinut mi je tajni mod , davno ne vjerujem da ce nekad biti vracen. Zato sam odmah po svom dolasku na ovaj forum, nakon bana, objavio rat moderaciji.POLITICAR je napisao/la:e čuj samketa tajnog moderatora![]()
sporcki podpis
Politicaru da vidiš kakve se sve igre igraju, mislim da toga nema ni u vašoj stranci.POLITICAR je napisao/la:Ma hajde. I šta oni kažu na sve to?samirr je napisao/la:Skinut mi je tajni mod , davno ne vjerujem da ce nekad biti vracen. Zato sam odmah po svom dolasku na ovaj forum, nakon bana, objavio rat moderaciji.POLITICAR je napisao/la:e čuj samketa tajnog moderatora![]()
Bukvalno cekaju malu grešku da dobijem ban.
Oni žele da se patiš kao običan forumaš, ne žele da te banuju. Namazani su oni...
sporcki podpis
meni jest..za ostale ne znamCocaine je napisao/la:Admine priznaj da ti je ovo najdraza temaja mislim da ti nije bilo lijeno bacit u 2 ujutro paket kokica u mikrovalnu dok je kvaliteta bilo

Rinuka
Mislim da mi jedino ovaj admim moze vratiti tajnog moderatora, ali nece sigurno jer sam ga nazvao da je troll.POLITICAR je napisao/la:Oni žele da se patiš kao običan forumaš, ne žele da te banuju. Namazani su oni...
Popusite vi Azmiru svi iz oba dijela sranjajeva( prijestolnice BiH papanluka i seljobera )Ikos je napisao/la:Tone Tuzla, tone Sloboda. Husic je najveci ratni profiter.samirr je napisao/la:I ja nešto razmišljam da nam u upravi sjede ratni profiteri da bi se ovdje to svaki dan spominjalo..PitarBordo je napisao/la:Nešto razmišljam da je u onog Irskog navijača bio grb FK Slobode, ne bi mogli živiti od njih ovdje danas.

Admime ped3ru!!!Admim je napisao/la:meni jest..za ostale ne znamCocaine je napisao/la:Admine priznaj da ti je ovo najdraza temaja mislim da ti nije bilo lijeno bacit u 2 ujutro paket kokica u mikrovalnu dok je kvaliteta bilo
@simke samke ne postoji mogućnost opet da dobiješ tajnog moderatora nakon što si izdao povjerenje nadređenih onim desantom na pdf strani fudbal.
sporcki podpis
Za neupucene, poput tebe, frajer je nakon rata otisao u SAD i tamo zaradio pare. Ovdje se borio sa 16, 17, pa je odlikovan i od Alije Izetbegovicaegzodus1946 je napisao/la:Je li Azmir Husic vratio momku pare ?
Pizda pobjegla u Ameriku i sada ovdje glumi mangupa, klasicni ratni profiter

Niko, niko, samo Sloboda
Tone Tuzla tona Sloboda. A dobro sto se ti bunis, svakako si iz neke vukoebine.samirr je napisao/la:
Miran budi, mitomanu !
@samirr pocni postiti i klanjati, pa cu te za bajram obradovati unapredjenjem..smijenicemo acu a postaviti tebe..
@paliticar nisam **** nego lehzbaca-volim pichice ko ti

@paliticar nisam **** nego lehzbaca-volim pichice ko ti

Rinuka
I kada pocnu glumiti moraliste kada se sta napise za Sarajevo.Ikos je napisao/la:Tone Tuzla tona Sloboda. A dobro sto se ti bunis, svakako si iz neke vukoebine.samirr je napisao/la:
Miran budi, mitomanu !
U solju na glavu potonuo dabogda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.