FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zagreb bi se ovdje borio za prvaka
Ako imas 14 godina, oprosteno ti je.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Izađi iz svoje mahale i prođi svijetom.Igrači iz druge lige Hrvatske,Crnov,Katanec ovdje su Zrinjskom titulu donijeli.amazon je napisao/la:Zagreb bi se ovdje borio za prvakaAko imas 14 godina, oprosteno ti je.
- amazon
- Kontakt:
I to znaci da bi se Zagreb ovdje borio za prvaka? Bas me zanima kad si ti to pratio Zagreb s gol razlikom u HR 26:64 i 3 pobjede u sezoni bi se ovdje borio za prvaka. Dijete drago jesi ti dobar?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Da ne raspravljam s klipanom,gledaj Bevaba iz Zagreba i vidjet ćeš da je pojačanje za Želju.Dobar igrač iz četvrte njemačke lige je ovdje pojačanje,a svaki iz prve Hrvatske.amazon je napisao/la:I to znaci da bi se Zagreb ovdje borio za prvaka. Bas me zanima kad si ti to pratio Zagreb s gol razlikom u HR 26:64 i 3 pobjede u sezoni bi se ovdje borio za prvaka. Dijete drago jesi ti dobar?
Bespotreba rasprava. Pjesnici su s onog drugog svijeta, oni bi nama na Grbavici dali pet komada. Idi banuj se sam i ne dolazi vise. Naravno, to sto bi Zagreb ispao i iz Premijer lige ne znaci da Bevab nece biti pojacanje.amazon je napisao/la:I to znaci da bi se Zagreb ovdje borio za prvaka? Bas me zanima kad si ti to pratio Zagreb s gol razlikom u HR 26:64 i 3 pobjede u sezoni bi se ovdje borio za prvaka. Dijete drago jesi ti dobar?
- amazon
- Kontakt:
Nema veze to s Bevabom naravno, nisam ni rekao. Mali je bio dobar, ali ovaj strucnjak 

Ovosezonski Zagreb bi ispao iz PL. Neki drugi Zagreb bi se mozda borio za titulu, ali ovaj ipak ne. Bevab moze biti pojacanje, ali ne bih smio to garantovati. Od njihove zadnje linije samo bih za Kolingera ruku u vatru stavio, ali on je stoper i mislim da bi taj momak mogao igrati u svakom klubu u BiH.
Ma previše mi dizemo ostale lige. Dinamo je naravno daleko iznad pa i Rijeka. Hajduk bi se i kod nas borio za Evropu, a Zagreb bi sa Travnikom i drugoj ligi završio. Eh sad to ne mora značiti da u tom Zagrebu nema igrac koji bi nama odgovarao i bio pojačanje.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
aco kad ce nam ta pojacanja
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mlaco presao na sportsport.ba?
Novi igraci - pojacanja koja bi dosla uistinu bi to trebali i biti, po meni treba nam i kvalitetan i iskusan golman, a zatim i jedan gorostas u odbrani tipa onog Stepanova, taj mentalitet i konstitucija uz naravno igracko znanje, dva klasicna plejmerkera i jedan golgeter, i igre mogu da pocnu ...

Novi igraci - pojacanja koja bi dosla uistinu bi to trebali i biti, po meni treba nam i kvalitetan i iskusan golman, a zatim i jedan gorostas u odbrani tipa onog Stepanova, taj mentalitet i konstitucija uz naravno igracko znanje, dva klasicna plejmerkera i jedan golgeter, i igre mogu da pocnu ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ja bih uz to doveo i lijevo krilo i beka, te desno krilo, a mozda i jos jednog plejmejkera
Hajduk bi se u najmanju ruku borio za titulu u PLBiH...briga je napisao/la:Ma previše mi dizemo ostale lige. Dinamo je naravno daleko iznad pa i Rijeka. Hajduk bi se i kod nas borio za Evropu, a Zagreb bi sa Travnikom i drugoj ligi završio. Eh sad to ne mora značiti da u tom Zagrebu nema igrac koji bi nama odgovarao i bio pojačanje.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa bi Hajduk ali imaš komentara tipa da bi se Osijek prošetao kroz našu ligu.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Dobro, to je vec pretjerivanje, ali cinjenica je da su ove ekipe iz vrha jace i ozbiljnije, a Hajduk je svakako takav tim i jedini kakav takav takmac Dinamu i Rijeci...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Marconato, molim te, koristi temu za opste diskusije.
- amazon
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:U Spanca ne vjerujem tako da ce nam biti od velike vaznosti da li ce se Bekric spremiti kako treba. Nije zaboravio Tuce igrati samo je fizicka sprema problem. Kupres je za njega idealan.
Ma kakav spanac, došao ovdje rekreativno. Znas koliko njega libo za nasu ligu i Zelju. Par mjeseci i ode on. Mene vise brine sto smo otisli na pripreme s dva stopera. Proći ce pola priprema a nigdje uigranosti.
1. kolo komšije u DOLINI ĆUPOVA!!!! Ide novi rekord stadiona....da se kladimo???
Jao istocne tribine, a jao tek juga, sta je ovo
Nego, prva utakmica, derbi protiv kona. Kakav ce to biti spektakl, tacno za mjesec dana

Nego, prva utakmica, derbi protiv kona. Kakav ce to biti spektakl, tacno za mjesec dana
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, GradKamena2, itatabisine i 61 gost.