Za naše nam i treba, ko da mi kontamo u europu ićiDuff je napisao/la:Za nasu ligu jako dobarirfo je napisao/la:Kakav je Nikolic, jel moze jos sta pruzit , pozdrav

Za naše nam i treba, ko da mi kontamo u europu ićiDuff je napisao/la:Za nasu ligu jako dobarirfo je napisao/la:Kakav je Nikolic, jel moze jos sta pruzit , pozdrav
Svaka čast na analizi....Dobro ti se dalo ono gledati...Mandrake je napisao/la:Znači pogledao prvo poluvrijeme, rezultat 0-0, po dvije vrhunske prilike na obje strane! Legia drži loptu i posjed, a Dinamo na brze polukontre i kontre igra baš solidno... Legia se puno muči, dosta slabo to izgleda, ali i njima je ovo prva prijateljska pod vodstvom novog trenera, ali ako ništa bar da vidimo s čim raspolažu i s čim se možemo susresti... malo sam googlao ove poljske medije, nas definitivno u Legiji i Poljskoj ne smatraju velikom prijetnjom i čak najavljuju prolaz Legie bez igrača sa EURA! Ova postava što je istrčala je najbolje trenutno što imaju u nedostatku 5 EURO igrača, a da iskren budem itekako nedostaju, pogotovo vezni igrači... pa malo evo kratki osvrt po pozicijama. Opet ponavljam, prva prijateljska, ništa ovo ne znači, ali barem je početak skautinga
Cierzniak – Dvije vrhunske intervencije, spasio dva čista pogotka, svaka čast golmane
Bereszyński - desni bočni, napadački pravi igrač, sa Aleksandrovim su bili najopasniji dio momčadi, napadački zuja prava, ali u obrani ostavlja puno prostora, Dinamo je sve svoje kontre i polukontre upravo imao preko njegove strane!
Lewczuk, Rzeźniczak - stoperi, onako solidni, ali ništa posebno, imali dosta grešaka, ali opet prva utakmica...
Hlousek – lijevi bočni, odigrao na iskustvo, vidi se znanje, ali nekakav nespreman i nedorečen, doduše i vrućina je bila, a ovaj je dotični stalno bez daha ostajao
Makowski, Vranjes – najbolji opis drvo 1 i drvo 2... znači Makowski stoper na mjestu zadnjeg veznog, u igri 0 čista... a Vranješ u ovoj postavi se nudio kao play i razigravač momčadi, znači drvo 2, ništa nije napravio, Legia imala posjed, ali iz tog posjeda, ništa nisu napravili, pogotovo Stojan... znači 0
Aleksandrov - Bugarin pravi igrač, desno krilo, najbolji igrač Legie prvi pol., izluđivao driblinzima i brzinom lijevog bočnog Dinama (Matiju Špičića), sreća pa ja prijateljska, jer koliko su ga puta grubo faulirali, žutih bi bilo ko u priči! Definitivno kod nas Stoja mora počet prije Pere, jer je Stoja obrambeno puno bolji od Pere!
Masłowski - njihov Arežina nije ništa pokazao, loptu nije mogao primiti, baš vezni red im je raštiman pravo bio...
Kucharczyk - lijevo krilo, vidi se kvalitet, vidi se da zna, da je primio koju loptu više, možda bi i više napravio, ali kako Legia nije imala sredine, krila jednostavno nisu mogla sve sami napravit, pa tako ni Kucharczyk, ali kvalitetan igrač, nema priče!
Sulley - Kucharczyk mu je servirao zicera, ali mu je golman prelagano obranio, a i on je užasno opucao i to je to od ovog igrača sa utakmice... definitivno neupotrebljiv.
U svakom slučaju želim Poljskoj da prođe da Švicarsku i da im se glavni igrači prodaju poslije EURAS ovakvom Legiom se može igrati pravo dobro, ali ovo je prva prijateljska i prvi dojam, ali eto morao sam napisati
Forza ZRINJA
Mali poletio u zvijezde,nije htio potpisati novi ugovor,prica se da je otisao za sicu!sjever96 je napisao/la:Prodali ste Karačića dns.U Tursku nije klub koji je prije spominjao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.