Sta je dobro? Kolektivno cemo se roknuti ako ne dobijemo komsije. Malo vremena za uigrati ekipu, titula najavljena, ekipa pod pritiskom.TikTak je napisao/la:Dobar raspored. Piticama odmah zgaditi fudbal na otvaranju i onda lagano. Predvidjam smjenu Hurtica makon 1. kola.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Eto i pitari uigrani ne moze im Barca nista koliko su se spremili,bolan sto puta imamo jaci sastav jos da su Blagojevic i Veca tu bilo bi jos bolje.samoplavi je napisao/la:Sta je dobro? Kolektivno cemo se roknuti ako ne dobijemo komsije. Malo vremena za uigrati ekipu, titula najavljena, ekipa pod pritiskom.TikTak je napisao/la:Dobar raspored. Piticama odmah zgaditi fudbal na otvaranju i onda lagano. Predvidjam smjenu Hurtica makon 1. kola.
Kakvi smo sa ovim suspenzijama. Imaju li pravo igrati Lendrić, Kjosevski, Blagojević ili su kažnjeni? Nešto razmišljam da bi trebalo dati 5% kapaciteta stadiona pitarima i gdje budu smješteni odmah skinuti stolice...
"Truth begins in lies."
http://fkzeljeznicar.ba/disciplinska-ko ... ere/20120/
Evo našao sam. Izgleda da nema samo Kjosevskog i Blagojevića. Nije mi jasno zašto se nismo žalili na ove odluke pa da se malo samnje kazne bar da ovi igrači mogu igrati u novoj sezoni.
Evo našao sam. Izgleda da nema samo Kjosevskog i Blagojevića. Nije mi jasno zašto se nismo žalili na ove odluke pa da se malo samnje kazne bar da ovi igrači mogu igrati u novoj sezoni.
"Truth begins in lies."
Blagoje nece igrati 1 utakmicu,Veca 3
- zeljoooooooooo
Budi siguran druže da će biti!Monci je napisao/la:1. kolo komšije u DOLINI ĆUPOVA!!!! Ide novi rekord stadiona....da se kladimo???
Ja evo more pomakao odmah....

halalite na upadu, kad cete zavrsit istok na Grbavici?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- amazon
- Kontakt:
Prvi dio do kraja godine, drugi dio, iduce godine.zlo87 je napisao/la:halalite na upadu, kad cete zavrsit istok na Grbavici?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Željezničar – Sarajevo
Olimpic – Željezničar
Željezničar – Široki Brijeg
Sloboda – Željezničar
Željezničar – Vitez
Željezničar – Zrinjski
Čelik – Željezničar
Željezničar – Krupa
Mladost – Željezničar
Željezničar – Metalleghe
Radnik- Željezničar
Po meni odlican raspored imamo. Da smo ga sami pravili ne bi mogli bolje napraviti.
Olimpic – Željezničar
Željezničar – Široki Brijeg
Sloboda – Željezničar
Željezničar – Vitez
Željezničar – Zrinjski
Čelik – Željezničar
Željezničar – Krupa
Mladost – Željezničar
Željezničar – Metalleghe
Radnik- Željezničar
Po meni odlican raspored imamo. Da smo ga sami pravili ne bi mogli bolje napraviti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Do kraja godine kako su rekli.zlo87 je napisao/la:halalite na upadu, kad cete zavrsit istok na Grbavici?
hvala i nek bolji pobjedi!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
sramota,

bit ce prava engleska atmosfera

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- plavousrcu
- Kontakt:
Lijepe vijesti danas prestizu jedna drugu. Stadion ce izgledati vrhunski i ovo je do prije godinu izgledalo kao utopija. Hvala vam.
Kako onda klub nije jos uvijek dobio tu odluku apelacione komisije ako je vec ista donesena.aleksandar_veliki je napisao/la:Zalili su se Blagojevic i Kjosevski. Apelaciona potvrdila odluku Disciplinske.
ma ovakav stadion je perverzija
samo nek bude sto se mene tice do 2020 ja sam prezadovoljan nek probiju sve rokove i obecanja opet nema
ali eto trebalo bi do kraja godine istok, iduce godine jug pa polako
steta sto za derbi nece biti istoka, ali eto na proljece kada bude drugi derbi na grbavici bit ce istok

samo nek bude sto se mene tice do 2020 ja sam prezadovoljan nek probiju sve rokove i obecanja opet nema

ali eto trebalo bi do kraja godine istok, iduce godine jug pa polako

steta sto za derbi nece biti istoka, ali eto na proljece kada bude drugi derbi na grbavici bit ce istok

Ovoj istocnoj tribini dati ime Edin Dzeko, pogotovo ako se opet proda ovog ljeta, jer daleko najvise novca smo dobili od njegovih transfera. Jos ga pozvati na otvorenje tribine i to sve popratiti medijski, te na taj nacin privuci potencijalne sponzore.
Sjevernoj tribini dati ime Ivica Osim jer tu tribinu smo napravili nakon uspjeha u Kup Uefa i novcem koji smo tad zaradili. Zna se da je Osim kao trener bio najzasluzniji, a i to popratiti medijski. Zna se koliko je Osim popularan u svijetu fudabala, najvise u Austriji i Japanu.
Najrealnije je juznu tribinu nazvati po Djildi te na taj nacin odati postovanje njemu i svima onima koji su stradali na braniku grada Sarajeva i drzave, a i sam stadion je bio skoro unisten u ratu.
Zapadna tribina neka dobije ime po nama, Zeljinim navijacima, zbog sto smo mi akcijom kupovinom stolica za evropsku Grbavicu obezbijedili najvise novca za renoviranje tog dijela stadiona.
Istok - Edin Dzeko
Sjever - Ivica Osim
Jug - Djilda
Zapad - tribina Zeljinih navijaca
Moram jos dodati da bi ovo bio jedan veliki marketinski potez. Dvije najvece tribine bi s pravom dobile imena po dvojici najpopularnijih fudbalera Zeljeznicara, ljudi koje poznaje cijeli fudbalski svijet. Imena drugih dviju tribina pokazalo bi koliko klub postuje navijece koji su dali svoj zivot za grad Sarajevo ili novac za ovaj klub.
Sjevernoj tribini dati ime Ivica Osim jer tu tribinu smo napravili nakon uspjeha u Kup Uefa i novcem koji smo tad zaradili. Zna se da je Osim kao trener bio najzasluzniji, a i to popratiti medijski. Zna se koliko je Osim popularan u svijetu fudabala, najvise u Austriji i Japanu.
Najrealnije je juznu tribinu nazvati po Djildi te na taj nacin odati postovanje njemu i svima onima koji su stradali na braniku grada Sarajeva i drzave, a i sam stadion je bio skoro unisten u ratu.
Zapadna tribina neka dobije ime po nama, Zeljinim navijacima, zbog sto smo mi akcijom kupovinom stolica za evropsku Grbavicu obezbijedili najvise novca za renoviranje tog dijela stadiona.
Istok - Edin Dzeko
Sjever - Ivica Osim
Jug - Djilda
Moram jos dodati da bi ovo bio jedan veliki marketinski potez. Dvije najvece tribine bi s pravom dobile imena po dvojici najpopularnijih fudbalera Zeljeznicara, ljudi koje poznaje cijeli fudbalski svijet. Imena drugih dviju tribina pokazalo bi koliko klub postuje navijece koji su dali svoj zivot za grad Sarajevo ili novac za ovaj klub.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 24 jun 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar dobio urbanističku saglasnost za radove na Stadionu Grbavica
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
aaaaaa **** dali urbanisticku saglasnost
tek sad vidim
svaka cast zeljo na ustrajnosti i eto abd polako ce i niknut istok

- MocMahale444
Slazem se i +1.000.000ZaZelju je napisao/la:
Istok - Edin Dzeko
Sjever - Ivica Osim
Jug - Djilda
Istok - Džeko
Jug - Djilda (rip)
Sjever - Osim
Zapad - Željovac/ci, Željini.
Samo to je zelja nas forumasa jos od prije par godina.
Sta bi s onom travom sto je narucio Miloš

Rece na onom klipu 1921 prije par dana da su neke ino sluzbe uzele analizu zemlje I trave. Isto tako se dosta radi na terenu da se popravi I on. To mi je bas drago cuti.
Ne znam kako neko ima sta reci za ovu upravu lose, svaka im cast!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jeste, samo sto je sad realno da se tribine nazovu ovim imenima jer imamo transparentnu upravu. Da se ne lazemo, najvise novca smo dobili preko Dzeke, mozda dovoljno da se cijeli istok napravi i uprava to najbolje zna. Sjever je napravila Kup Uefa generacija na celu sa Osimom. Plus sto bi to bio nevjerovatan marketinski potez. Tehnologja je cudo, moze se napraviti mini film prezentacija historije stadiona Grbavica, sa ratnim periodom i konacnom renoviranom Grbavicom u cijoj gradnji smo ucestvovali mi Zeljovci. Ako treba ponovo pokrenuti akciju skupljanja novca za dalje renoviranje. Siguran sam da bi na taj nacin dosli do novih sponzora koji bi se pojavili van granica nase zemlje.MocMahale444 je napisao/la:Slazem se i +1.000.000ZaZelju je napisao/la:
Istok - Edin Dzeko
Sjever - Ivica Osim
Jug - Djilda
Istok - Džeko
Jug - Djilda (rip)
Sjever - Osim
Zapad - Željovac/ci, Željini.
Samo to je zelja nas forumasa jos od prije par godina.
Sta bi s onom travom sto je narucio Miloš![]()
Rece na onom klipu 1921 prije par dana da su neke ino sluzbe uzele analizu zemlje I trave. Isto tako se dosta radi na terenu da se popravi I on. To mi je bas drago cuti.
Ne znam kako neko ima sta reci za ovu upravu lose, svaka im cast!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin i 27 gostiju.