Lin je 3 puta bolji i korisniji s loptom u rukama, a vjerujem takodjer da ce ga neki kontender ganjati kao back up playa jer u toj ulozi je fakat odlican. Knight bi vam bio najidealnije rjesenje jer mu igra bez lopte dosta dobro odgovara. Jennings po meni nikako, previse je volume, preslican Ish Smithu.Clutch je napisao/la:E to je odlicna izjava sto je dao. Slicna situacija kao sto ima Houston gdje je Beverly taj netipicni PG, zapravo 3&D igrac a Harden taj koji kreira.
Tako cemo i mi uradit sa igracem na toj poziciji, roster prilagodjavamo Simmonsu, kako i treba da bude.
Rubio koji ce definitivno biti trejdovan iz Minnesote, s tom izjavom Colangela vrlo vjerovatno otpada jer on jeste klasicni PG i bez lopte je beskoristan. Dobro je sto otpada.
Jedna stvar koju prizeljkujem jeste da taj igrac (bilo da ga dovedemo trejdom ili potpisemo kao slobodnog agenta) bude kratkorocno rjesenje, po mogucnosti neki veteran koji bi ovim mladicima sad dobro dosao, a da PG poziciju dugorocno rijesimo na draftu 2017 jer imat cemo dva visoka picka, a ta draft klasa ima velik broj dobrih PG potencijala.
Kandidati za dovesti bi bili Beverly, Lin, DJ Augustin, Jennings, Knight i slicni profili koji mogu igrat bez lopte i imaju sut iz vana.
Philadelphia 76ers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Philadelphia 76ers
- Donnie Darko
- Kontakt:
iRe: Philadelphia 76ers
Netradicionalni pg sa sutem you say? Knight je vas covjek
Igracina, zvijer, snajper sa trice, bla bla, samo ga nosite iz Phoenixa
- IlCapitano
- Kontakt:
George Hill bi bio idealan za tu rolu, ali otišao je već. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma to sam onako random poredao takve profile. Vidjet cemo kako ce biti, svakako ne dozivljavam nikog od njih previse ozbiljno jer ne bi bili dugorocno rjesenje.

Pa nama bi bas lijepo legao u ovom trenutku, ko zna mozda ti se zelja i ispuni.Donnie Darko je napisao/la:Netradicionalni pg sa sutem you say? Knight je vas covjek![]()
E da. On i Chalmers.IlCapitano je napisao/la:George Hill bi bio idealan za tu rolu, ali otišao je već.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
je li jameer nelson ziv? mozda bi on mogao biti taj?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
**** sebe lik je all star jednom bio, kako je napustio Orlando kao da je u zemlju propao,..KK_Bosna je napisao/la:je li jameer nelson ziv? mozda bi on mogao biti taj?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
pa bez zaebancije, on zna igrati bez lopte, imao je nekada sasvim pristojan sut za tri.... veteran je i ne bi se previse zadrzavao...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ici cemo mi na nesto bolje jer imamo dovoljno prostora u capu i da preplatimo.KK_Bosna je napisao/la:pa bez zaebancije, on zna igrati bez lopte, imao je nekada sasvim pristojan sut za tri.... veteran je i ne bi se previse zadrzavao...
Sta mislis o Francuzu?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja nekako mislim da bi Conley dobro dosao.
Luwawu bi mogao biti kradja drafta s obzirom na poziciju sa koje je biran.. Odlicne fizikalije, odlicna tranzicija, dobar prodor i sasvim solidan sut koji moze biti jos bolji.. problem mu je jedini nekonstantnost. U Megi je znao jednu utakmicu sutati 6/8 za tri, pa narednu 1/9.. ali dobro, u Philly nece imati toliku slobodu pa ne vjerujem da ce mu se desavati takve utakmice.
Luwawu bi mogao biti kradja drafta s obzirom na poziciju sa koje je biran.. Odlicne fizikalije, odlicna tranzicija, dobar prodor i sasvim solidan sut koji moze biti jos bolji.. problem mu je jedini nekonstantnost. U Megi je znao jednu utakmicu sutati 6/8 za tri, pa narednu 1/9.. ali dobro, u Philly nece imati toliku slobodu pa ne vjerujem da ce mu se desavati takve utakmice.
vidio sam ga uzivo protiv igokee... atletska zvijer, usudio bih se reci da je vec nba-ready, a nevjerovatno me podsjeca na gelabalea, samo sto je brzi od njega, gelabale je snazniji i bolji u skoku... ostalo kao copy/paste da sam gledao... sut mu nije konstantan, ali to moze popraviti i bice vam pravo koristanClutch je napisao/la:Ici cemo mi na nesto bolje jer imamo dovoljno prostora u capu i da preplatimo.KK_Bosna je napisao/la:pa bez zaebancije, on zna igrati bez lopte, imao je nekada sasvim pristojan sut za tri.... veteran je i ne bi se previse zadrzavao...
Sta mislis o Francuzu?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bayless, Delly, Augustin, Mills birajte 
@dscile @KK_Bosna
Hvala na optimizimu
Hvala na optimizimu
Vidis Dellya sam totalno i zaboravio, a FA je ovo ljeto. Mogao bi on biti taj, lako moguce.tuzlak1987 je napisao/la:Bayless, Delly, Augustin, Mills birajte
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dao bi ga Denver vjerovatno za pik 2. runde 2036e godine, pogotovo sto Murray moze igrati 1-2, a na 2 je starter Harris...KK_Bosna je napisao/la:je li jameer nelson ziv? mozda bi on mogao biti taj?

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
http://www.philly.com/philly/sports/six ... court.html
He has great footwork and can score inside," Simmons, the Sixers' first overall pick, said of Embiid. "I know how to get the ball to bigger guys down low.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.