Postao/la velez_mostar » 26 jun 2010, 11:59
Ne bi da ulazim u detalje vezano za prodaju bodova Zelji u Vrapcicima ,jer iole ozbiljna osoba ,normalna ,da ne kazem realna ZNA da je ta utakmica bila "odradjena".
Nadovezao bih se na ovog gore forumasa koji je 100 % u pravu kad kaze da je ove godine Zeljo morao uzeti neki trofej ,kredibilitet tog kluba je pao nisko ,godinama su se borili za opstanak ,velika armija navijaca je tu ,i moralo se nesto na tom planu uraditi ,ni Amar ,ni Bog Allah ne bi odveo Zelju do titule da nije bilo mesetarenja.
Meni je pomalo zao raje sto zivi u zabludi misleci da je Zeljo zasluzeno dosao do titule ,i da je sve bilo regularno..
Zeljo je meni najdrazi klub u drzavi poslije Veleza ,ali se stvarno dosta navijaca tog kluba ponasa kao da je to u najmanju ruku Arsenal ,pa je i normalno da se proseta ligom-smijesno.
Iduce godine Zeljo nece nista osvojiti ,red je na Sarajevo ,Celik bi mogao nekako do Europe ,tu je redovni Siroki koji "ulaze" ,i kao 4.klub vidim Borac ,cisto da se napravi neki nacionalni balans.
Jos nesto..meni samo nije jasno kako raja ,koja prati BH ligu ,nije svjesna mnogih stvari ,sta se radi ,i kako..izgleda da je sve normala dok njihov tim pobjedjuje ,dok je u vrhu ,onda je sve regularno ,a kad je u samom dnu ,onda nije sve cisto.
To je karakteristika mentaliteta naroda koji ovdje zivi ,cim mu malo das ,odmah sve zaboravi ,tako nam je i sa reprezentacijom ,cim se dobije Estonija ,i Belgija ,odmah je sve u redu ,Ciro ok ,Savez ok ,euforija drama..a ,prije toga kobajagi bojkot ,i te stvari u opticaju,