Rimes87 je napisao/la:Koji?DoeTz je napisao/la:Zatvor
Sent from my D6603 using Tapatalk

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Rimes87 je napisao/la:Koji?DoeTz je napisao/la:Zatvor
Sent from my D6603 using Tapatalk
jesi opasanChinaglia je napisao/la:ako vidite da neko suta chifute po Zenici, znajte da sam to ja
znam to i bez tebe :salut:tzmalisa je napisao/la:jesi opasan :rol:Chinaglia je napisao/la:ako vidite da neko suta chifute po Zenici, znajte da sam to ja :salut:
Pa jbg ako je samo do para posudio bi ti neko sa foruma siguran sam, ja bi prvi da si rekao prije 10ak dana kad potrosi 200km za dan u nista.. donio bi ti odma pare.. a ima ih ovdje sto ce ti posudit, solinas, onaj iz amerike il bilo ko drugi nije hiljadu maraka u pitanjuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nije zayebancija, ali ove godine su veci prioriteti od faxa
Zivotne potrebstine, eto staMomciluk je napisao/la:Pa jbg ako je samo do para posudio bi ti neko sa foruma siguran sam, ja bi prvi da si rekao prije 10ak dana kad potrosi 200km za dan u nista.. donio bi ti odma pare.. a ima ih ovdje sto ce ti posudit, solinas, onaj iz amerike il bilo ko drugi nije hiljadu maraka u pitanjuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nije zayebancija, ali ove godine su veci prioriteti od faxa![]()
Kakvi su to prioriteti veci od faksa?
hahaha ma nije to nista. Kasnio sam i po 4-5 mjeseciMomciluk je napisao/la:Postovanje ako je tako.. a zakasnit ces prijavit ispite
hahahah bratNAJGORA_BAGRA je napisao/la:hahaha ma nije to nista. Kasnio sam i po 4-5 mjeseciMomciluk je napisao/la:Postovanje ako je tako.. a zakasnit ces prijavit ispite
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:hahaha ma nije to nista. Kasnio sam i po 4-5 mjeseciMomciluk je napisao/la:Postovanje ako je tako.. a zakasnit ces prijavit ispite
Pa ti ne studiras kod nas cim te zovuMomciluk je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:hahaha ma nije to nista. Kasnio sam i po 4-5 mjeseciMomciluk je napisao/la:Postovanje ako je tako.. a zakasnit ces prijavit ispite![]()
Neki dan ja zaspo ujutru u 5 zvoni mi mobitel u 8 ujutru ja izgubljen javljam se kaze studentska sluzba, pita me mislis li ti kaze izlazit na ispit(ovaj jedan predmet nije bitno koji), ja kazem kad je? zena kaze jesi ti normalan otkud ja znam kad ti je ispit nisi donio prijave za taj ispit i za jos neka tri... kad je nisam poslo u pi.cku materinu mamu joj yebem da sam mislio izlazit na ispit donio bi prijave![]()
![]()
vidis kako se to bori za 100 km zove me na mobitel
ostavio ja broj haman kad sam popunjavo one neke papire..
Ja sam zurio skoro, jutrom da upisem ocjenu. Umro, dok sam upisao, a navece se napio s tim profesorom. Eto sta ti je reci zivotMomciluk je napisao/la:Studiram sto je najgore, to joj je drugi put da zove i prvi isto neke pare trebalo uplatit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.