FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2016, 12:15

ima li pojacanjaaaa

Muky90
Kontakt:

Post Postao/la Muky90 » 25 jun 2016, 12:31

krmpotich je napisao/la:
Mago je napisao/la:Pa evo kolko je nas ovdje de da se organizujemo oni koji mogu damo po cenera il petaka kolko ko moze i da se kupi koja sezonska. I da se dogovorimo kome da ih damo odavde s foruma. Al da se interno kroz pm dogovorimo kome da se uzme ta 1 ili 2 sezonske za koliko bi skupili. :thumbup:
Evo ja predlazem onog decka iz Maglaja ili vec neki drugi grad je u pitanju. Momak se tumba po autobusu, potrosi cijeli dan i dodje kuci ujutro nekada. Gdje su novci za:kartu, prevoz, hranu i pice? Redovan je na svakoj domacoj utakmici za razliku od nekih koji zive kod stadiona i traze link tekme. :puke: Lik se nikada ne javlja niti kuka a ovi kmečavci futavi sline po cijeli dan kako je nesto skupo. Mrš mršova! :guz:
Ko je taj ?? 'Ja cu mu platiti sezonsku
Bosno majko, volim te za sve drugo boli me ti si ponos srca mog jer ja sam Fanaticos

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2016, 12:32

Jos 5 dana do utakmice nikakvog obavjestenja nema oko prevoza za Zenicu.
Neozbiljno je to skroz
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2016, 12:34

za tog momka iz Maglaja se vec pisalo da mu neko placa kartu i prevoz
mogu to i pronaci

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 25 jun 2016, 12:47

Ipak mislim da treba stavit 100 KM sezonsku malo je 70 KM barem za ovu zapadnu tribinu i ukinut ove popuste pogotovo za penzionere, ko ih j... :yawn: :)
Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 25 jun 2016, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jun 2016, 12:47

solinas je napisao/la:Jos 5 dana do utakmice nikakvog obavjestenja nema oko prevoza za Zenicu.
Neozbiljno je to skroz
De ti organizuj prevoz ako si tako pametan, lahko je pricat preko racunara, de da se malo ostali ukljuce, jel vi razumijete da nece ljudi da voze navijace ? Dokaz tome je i finale za Bijeljinu kad smo isli privatnim autima jer se nije moglo organizovat nista od buseva :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 25 jun 2016, 13:01

fukara87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Jos 5 dana do utakmice nikakvog obavjestenja nema oko prevoza za Zenicu.
Neozbiljno je to skroz
De ti organizuj prevoz ako si tako pametan, lahko je pricat preko racunara, de da se malo ostali ukljuce, jel vi razumijete da nece ljudi da voze navijace ? Dokaz tome je i finale za Bijeljinu kad smo isli privatnim autima jer se nije moglo organizovat nista od buseva :)
Nek onda objave da nece niko da nas vozi,da ljudi na vrijeme obezbijede sebi prijevoz.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 25 jun 2016, 13:03

adis1980 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Neozbiljno je to skroz
Nek onda objave da nece niko da nas vozi,da ljudi na vrijeme obezbijede sebi prijevoz.
+1

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 25 jun 2016, 13:13

Muky90 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Mago je napisao/la:Pa evo kolko je nas ovdje de da se organizujemo oni koji mogu damo po cenera il petaka kolko ko moze i da se kupi koja sezonska. I da se dogovorimo kome da ih damo odavde s foruma. Al da se interno kroz pm dogovorimo kome da se uzme ta 1 ili 2 sezonske za koliko bi skupili. :thumbup:
Evo ja predlazem onog decka iz Maglaja ili vec neki drugi grad je u pitanju. Momak se tumba po autobusu, potrosi cijeli dan i dodje kuci ujutro nekada. Gdje su novci za:kartu, prevoz, hranu i pice? Redovan je na svakoj domacoj utakmici za razliku od nekih koji zive kod stadiona i traze link tekme. :puke: Lik se nikada ne javlja niti kuka a ovi kmečavci futavi sline po cijeli dan kako je nesto skupo. Mrš mršova! :guz:
Ko je taj ?? 'Ja cu mu platiti sezonsku
Momak je iz Maglaja skoro je pisao ovdje a i komentarisao je objavu jednu na fb stranici. Ne znam ime
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2016, 13:16

fukara87 je napisao/la:
Neozbiljno je to skroz
Kao sto rekose momci gore,neka onda kazu da nema prevoza,jer svi ocekuju da se izjasne.
Ja znam dva prevoznika u Solini jedan ne radi dugo ali ima autobus jos uvjek sigurno se moze dogovoriti eno ga prije skole u Solini a imas i u maloj solini odma covjeka.
Sto da ja organizujem niti vodim navijace niti UG.
Sa grasom garantujem da se moze dogovoriti 5.6 buseva.otac momka sa kojim sam odrastao 30 godina radi u grasu i znam.
Nema toga ko za pare nece to je suplja.
Stvar je u tome sto neko mora recimo sa grasom potpisati a niko nece preuzeti odgovornost.
A svi bi da se pitaju nesto.
Lijepo sam pitao ako neces lijepo odg odbij druze necu se sa tobom raspravljati oko toga bezveze.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Bosna_BabyBoy
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_BabyBoy » 25 jun 2016, 13:30

Izgleda da su igrači već prijavljeni za Europa League.
Čak su tu na listi i igrači sa B-liste...

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Fale Fatić i Lazevski.. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Bosna_BabyBoy, dana/u 25 jun 2016, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 25 jun 2016, 13:34

solinas je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Neozbiljno je to skroz
Kao sto rekose momci gore,neka onda kazu da nema prevoza,jer svi ocekuju da se izjasne.
Ja znam dva prevoznika u Solini jedan ne radi dugo ali ima autobus jos uvjek sigurno se moze dogovoriti eno ga prije skole u Solini a imas i u maloj solini odma covjeka.
Sto da ja organizujem niti vodim navijace niti UG.
Sa grasom garantujem da se moze dogovoriti 5.6 buseva.otac momka sa kojim sam odrastao 30 godina radi u grasu i znam.
Nema toga ko za pare nece to je suplja.
Stvar je u tome sto neko mora recimo sa grasom potpisati a niko nece preuzeti odgovornost.
A svi bi da se pitaju nesto.
Lijepo sam pitao ako neces lijepo odg odbij druze necu se sa tobom raspravljati oko toga bezveze.
Ne garantuj nista jer ne znas...trenutno ni jedan prevoznik sa TK nece da ih vozi bez pologa, Mire im je trazio 3500 po busu samo pologa plus cijena prevoza samo da bi ih odbio, a i ostali vjerovatno cim nisu uspjeli se snac...dal se sta prmjenilo,nisam upucen, al tesko....

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 jun 2016, 13:41

Bosna_BabyBoy je napisao/la:Izgleda da su igrači već prijavljeni za Europa League.
Čak su tu na listi i igrači sa B-liste...

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Samo Fatić fali... :hmmmmm:
Fatić i Lazevski...Ovo je za prvo pretkolo samo, u drugom se opet mogu registrovat novi igrači ja mislim. Možda je i zato Husref uvježbavao ekipu bez da je puno prilike dao ovoj dvojici, pogotovo protiv Olimpije kad nije puno kombinovao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2016, 13:44

Znaci Kostic na lijevom beku protiv Beitara.

Prva postava sigurno ona koja je igrala i protiv Olimpije.. Mada ovo im je lose odradjeno, nikad ne znas ko se moze povrijediti ili dobiti crveni pa onda u uzvratu nemas Lazevskog i Fatica.

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 25 jun 2016, 13:50

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci Kostic na lijevom beku protiv Beitara.

Prva postava sigurno ona koja je igrala i protiv Olimpije.. Mada ovo im je lose odradjeno, nikad ne znas ko se moze povrijediti ili dobiti crveni pa onda u uzvratu nemas Lazevskog i Fatica.
Mogu jednog do prije utakmice prijavit ja mislim.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jun 2016, 14:02

Aerials je napisao/la:Ko nema sad za sezonsku, mislim da može u 14 dana skupiti cenera za ulaznicu..
Ova prica o ceneru pocinje frustrirati. Oni sa slabijim budzetom stalno spominju cenera za kartu i kako je cak tesko i to skupiti u 14 dana. Pa ima i Sjever, karta 7 KM, zar je Bogom dano da se mora sjediti na Zapadu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 25 jun 2016, 14:14

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 25 jun 2016, 14:16

Ma nisam ni ja rekla da mora na zapad, samo kažem da se itekako može skupiti cener za 14 dana, pa neka bira gdje će prije :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jun 2016, 14:16

Kopirao sam ovo sa drugog foruma gdje je jedan forumas ukratko analizirao Beitar
Od tri protivnika naših klubova u prvom pretkolu Europa lige, Beitar svakako izaziva najviše pažnje, ne toliko zbog fudbalskih razloga, koliko zbog političkih. Dok su izraelski klubovi koji nose naziv Hapoel ljevičarski, oni sa imenom Maccabi mješoviti i bliže političkom centru, Beitar je fudbalski simbol izraelske desnice. Ovaj klub je nastao 1936. godine, kao dio omladinskog pokreta revizionističkog cionizma, sa kojim su britanske vlasti u tadašnjoj Palestini imale brojne probleme. Do danas je ovo ostao jedini veći izraelski klub za koji nikada nije nastupao niti jedan Arap. Bilo je, međutim, nekoliko igrača muslimana koji su nosili žuto-crni dres (boje Beitara), ali su bili šikanirani od strane najradikalnijih navijača (poznat je youtube video o tome). Najzagriženija navijačka grupa Beitara se naziva La Familia, i za sebe sa ponosom tvrdi da je najrasističkija u državi. Od nje su se mnogo puta ograđivali čelnici kluba, kao i državni vrh (npr. Benjamin Netanyahu i Avigdor Lieberman, koji su simpatizeri Beitara). Iz kluba i pred ovaj duel sa Slobodom pozivaju na suzdržavanje od provokacija i uvlačenja politike, pa ćemo vidjeti da li će to uroditi plodom. Inače, Beitar nastupa na najvećem izraelskom stadionu - Teddy, koji može primiti 30-tak hiljada gledalaca (na utakmici sa Slobodom je realno očekivati 20-tak hiljada). Smješten je na krajnjem južnom rubu Jerusalema, u neposrednoj blizini teritorije Zapadne Obale. Gledano sa čisto sportske strane, Beitar se može pohvaliti sa šest šampionskih titula i sedam osvojenih kupova Izraela. Na evropskoj sceni još uvijek nisu postigli ništa što bi bilo vrijedno spomena. Najvećim uspjehom bi im se mogla smatrati pobjeda protiv Benfice u pretkolu lige prvaka 1998. godine na domaćem terenu sa 4:2, s tim što su u revanšu izgubili 6:0. Iz njihovih evropskih nastupa se može još uočiti i drastična razlika između rezultata kod kuće i na strani. U grotlu Teddya (smješno zvuči, znam) će Slobodi biti vrlo teško, zato se pobjeda u prvoj utakmici nameće kao imperativ. U protekloj sezoni, Beitar je osvojio treću poziciju, što mu je najbolji plasman u ovoj deceniji. Dobra vijest za Slobodu je to što im je u međuvremenu otišao Nikita Rukavytsya, najpoznatije ime i najbolji strijelac, inače australski reprezentativac. Od kadra sa kojim ova ekipa raspolaže protiv Slobode, ja bih posebno izvodio dvojac iz sredine terena - Dan Einbinder i Brazilac Claudemir, koji su bili važne karike u prošlosezonskom solidnom ostvarenju u domaćem prvenstvu. Na kraju još da kažem da sam svim srcem uz Slobodu (djelomično i zato što bi njihovim prolaskom u drugo pretkolo, konačno imao priliku da vidim Omoniju uživo :mrgreen: ), ali obzirom na dosadašnja iskustva naših klubova sa Izraelcima, nisam optimista.

Šanse za prolaz Slobode: 30%
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 jun 2016, 14:20

Pa sta ce forsirat Fatica i Lazevskog kad nisu spremni,to bi bilo pogubno....
Realno je da navijaci nisu zasluzili nikakvu podrsku od kluba,dobro su ih kostali i jos prava traze...
.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.