Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Rano je
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Meni već vrijeme spavat, kad sam ustao u 5rasavoje je napisao/la:Podne je.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
A pile. Jesi se ozenio?Dex je napisao/la:
Meni već vrijeme spavat, kad sam ustao u 5
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Pa nije lood 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.rasavoje je napisao/la:Trebam se sisat', a mrko mi pokrenuti se do frizerskog.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic. 
Ubio bi je makazamaDANTES je napisao/la: smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.
:*rasavoje je napisao/la:Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic, Okic Sevko, Sevko Okic.
Ja ne mogu da pojmim toliku mrznju prema nekome. Fakat. Malo je reci da me mrzi. 
Evo još malorasavoje je napisao/la:A pile. Jesi se ozenio?Dex je napisao/la:
Meni već vrijeme spavat, kad sam ustao u 5
Imal smisla da se ja oženim prije nego što se ti udaš
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlFantasista
- Kontakt:
I meni je vrijeme za šišanje, ali ne smijem žensku pod ruke dok je Ramazan, moram kod brice.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako budes cek'o da se ja udam, nikad se ti ozeniti neces.
Ne šišam ovce brate.DANTES je napisao/la:smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.rasavoje je napisao/la:Trebam se sisat', a mrko mi pokrenuti se do frizerskog.
sporcki podpis
Kakav touch down hahahahhahahahahahahhaha
I dalje sam tu ne predajem se nikada!
Koji acc izabrati sad pitanje je...
Koji acc izabrati sad pitanje je...
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisam dobar bio prema tebi jaaaaaa 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
POLITICAR je napisao/la:Ne šišam ovce brate.DANTES je napisao/la:smijem se zakleti da bi bagrcavi platio za priliku da te ošiša.rasavoje je napisao/la:Trebam se sisat', a mrko mi pokrenuti se do frizerskog.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
WHAT-A-DUNK!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma je l' to on mene kao prosuo? Moj zivot vise nema smisla, analogno tome ni njegov bez mene. Tuzno je to.