Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nož>vene
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I ne mrzim ja tebe ovčice, nego se ti u svakom postu namjestiš na volej ko Zidanu što je naletila u finalu 2002. protiv Leverkuzena i ja to ponekad iskoristim.
sporcki podpis
Sad i ofišli mozes sam sa sobom da pricas.
Koji acc izabrati sad pitanje je...
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Budi maticar podsjecas me na buduci naljepsi dan u zivot.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- alan_kardec
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Ma je l' to on mene kao prosuo? Moj zivot vise nema smisla, analogno tome ni njegov bez mene. Tuzno je to.
nemoj tako, mlada si ti, čitav život je pred tobom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Relativno mlada* 
Relativno ces ti biti mrtav, kad te dohvatim. 
hvala na ponudi đala brate ali ne volim trojke.Besic je napisao/la:Budi maticar podsjecas me na buduci naljepsi dan u zivot.
[youtube][/youtube]i zato čekam dan ti ja i matičar
Bolje i to, nego sa tobom.
Sad i ofišli mozes sam sa sobom da pricas.
sporcki podpis
Previše ti mene voliš za tako što.rasavoje je napisao/la:Relativno ces ti biti mrtav, kad te dohvatim.
Najstravicniji zlocini su upravo iz ljubavi. 
Toga se ja i bojim.
Sta sam filmova gledao ulazi momak u stan i dočekuje ga neka čotrava s nožom u ruci i paf gotovo.
Izgleda da implicira da bih ja nju mozda prevario.Nikad!
Sta sam filmova gledao ulazi momak u stan i dočekuje ga neka čotrava s nožom u ruci i paf gotovo.
Izgleda da implicira da bih ja nju mozda prevario.Nikad!
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 25 jun 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ma imas ti druge metode izgleda.
Pričom npr
Pričom npr
sesto culo mi rece da ce bagrcavi ozeniti ovu curicu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Curicu
Pa ima 20 godina kako je izašla iz te faze.
Pa ima 20 godina kako je izašla iz te faze.
to mi je cilj od kako sam je ugledao na ovom forumu. znao sam da je moja sudbina nakon drugog posta...sekerbay je napisao/la:sesto culo mi rece da ce bagrcavi ozeniti ovu curicu.
sporcki podpis
Tetkice volim te!
Promijeni avatar i potpis, pozlit ce mi.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.