FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pitar bordo previse shvacas licno ovaj forum i prepisku,ako neko misli ili pise drugacije nije to znak da se zeli licno prepucavati s nekim.forum bi trebao biti konstruktivan razgovor da procitas neke nove informacije a ne rasprava ko je pametniniji i ko je upravu 
Nadam se da ce sudija (koji bude odabran) ovaj derbi izabrati fudbal a njihovu tucnjavu iz zadnje tri godine sankcionisati od prve minute.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Slicno se desilo neki dan kad je evander rekao da ima info da Cvijanovic nece doci,svi ga napali i nalijepili.PitarBordo je napisao/la:Valjić sudija, i da odsudi kao onu na Grabvici između Željezničara i Zrinjskog (ja mislim, u aprilu) i svi zadovoljni, mislim da mu je to jedna od najjači utakmica, plus linijski su bili na visini zadatka 1/1.
Edit: Oh, Tito dragi, hoće li to opet ista ekipa sada spočitavatima drugima što pišu? Demokratija je, pustite ljude da pišu/misle šta žele. Kukate vazda, pa vi ste gori, vi napišete 1 polusmislen post i onda ostalih 15 kukate na svoje neistomišljenike i osobe koje vam se ne sviđaju. I nije lik rekao da ima ideju ili da zna ili da je zaključio, frajko napisao u fazonu "ne bi me čudilo"... Ali vi poletili, jer je to Evander, daj da ga nogama natabamo odmah.
Kad ono demant iz kluba i niko da se covjeku izvine poslije toga
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa evo ti upravo učestvuješ u tome svemu... I meni kažeš da previše lično shvatam.bordobijeli je napisao/la:Pitar bordo previse shvacas licno ovaj forum i prepisku,ako neko misli ili pise drugacije nije to znak da se zeli licno prepucavati s nekim.forum bi trebao biti konstruktivan razgovor da procitas neke nove informacije a ne rasprava ko je pametniniji i ko je upravu
Hajde molim te, evo mi objasni kako si došao do tog zaključka?
Samo Saraj'vo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vidim pise se o derbiju, pa da i ja napisem nesto. Sta ce biti niko ne zna, kao i do sada. Sudije su se pokazale kao bitan faktor koji direktno utice na ishod utakmice. Domaci teren nema direktan uticaj ali ima indirketan (ponovno sudije, vise navijaca, teren itd) Iskreno bar za sada, mi imamo bolje igrace. Treneri su ogromne enigme i o njima mozemo pisati tek nesto kasnije u prvenstvu. Faktor srece moze biti presudan kao bezbroj puta do sada. Atmosfera u ekipi, upravi, tribini pa i na forumu ima veliki uticaj. O dogovaranju necu, dijelim misljenje sa vecinom navijaca - to je glupost. Nasu prednost vidim u tome sto cemo za razliku od proslih sezona na terenu imati Saida. Na terenu, klupi, svlacionici svejedno, on ce dati dimenziju vise nasoj igri siguran sam. U jednom postu kojeg namjerno necu citirati pise kao nama bi poraz teze pao nego protivniku - neutemeljeno i tendenciozno, ako nista drugo igramo u gostima. Cak se ide dalje i ˝ZAMISLJA˝ atmosfera protiv narednog protivnika u slucaju poraza u derbiju. Ja kao navijac FKS sve i da znam da ce biti tako (sto naravno nije nemoguce) ne bih to mogao ni zamisliti a ne pisati u svojim postovima mjesec dana prije utamice. Ispade da sam kao neki drot, nesto ja imam potrebu ruziti neistomisljenike - ne ja samo pisem ono sto mi smeta kao navijacu i clanu foruma. Obecavam svima kojima sam dosadio sa osvrtima na ovakve i slicne postove, da to vise necu raditi. Halalite i pazljivo citajte postove.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma vrlo dobro znas sta sam ti napisao nema potrebe da objasnjavam,samo opusteno pozzzPitarBordo je napisao/la:Pa evo ti upravo učestvuješ u tome svemu... I meni kažeš da previše lično shvatam.bordobijeli je napisao/la:Pitar bordo previse shvacas licno ovaj forum i prepisku,ako neko misli ili pise drugacije nije to znak da se zeli licno prepucavati s nekim.forum bi trebao biti konstruktivan razgovor da procitas neke nove informacije a ne rasprava ko je pametniniji i ko je upravu
Hajde molim te, evo mi objasni kako si došao do tog zaključka?![]()
![]()
![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nema nijedan muda za tako nesto.Sabinho je napisao/la:Nadam se da ce sudija (koji bude odabran) ovaj derbi izabrati fudbal a njihovu tucnjavu iz zadnje tri godine sankcionisati od prve minute.
Sejfo ce im presuditi! I ne salim se u vezi ove tvrdnje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PitarBordo
- Kontakt:
Gledajući roster, moje subjektivno mišljenje je da moramo imati bolju zadnju liniju... Ne znam, a želim da me razuvjeri, ali ova trenutna mi nikako ne ulijeva sigurnost... Mada u derbiju 100 nekih drugih faktora utiče prije toga... Napunuiti zdenku i pokušati pobjediti! 
@bordobijeli Pa napisao si mi "lično previše shvataš ovaj forum i prepisku" - ja te pitam kako si to zakljčio, pošto nemaš argument za takav nonsens povlačiš se, evo već drugi ili treći put te najiskrenije molim da me staviš na ignore i poštediš me komunikacione nehigijene kojom me počastiš redovno.
@bordobijeli Pa napisao si mi "lično previše shvataš ovaj forum i prepisku" - ja te pitam kako si to zakljčio, pošto nemaš argument za takav nonsens povlačiš se, evo već drugi ili treći put te najiskrenije molim da me staviš na ignore i poštediš me komunikacione nehigijene kojom me počastiš redovno.
Samo Saraj'vo.
Bude li neki dnevni termin i ove nesnosne vrucine,u onako natrpanom dijelu sjevera sto nam pripada, bez vode i bez uslova, bit ce mrtva glava.
Ova utakmica se mora igrati navece, kad bar malo popusti sparina.
Ova utakmica se mora igrati navece, kad bar malo popusti sparina.
Danas zatvorena prijateljska utakmica sa Vratnikom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Izdiktiraj nam postavu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ok,ma da si ti mene vise puta citirao nego ja tebe al ok.PitarBordo je napisao/la:Gledajući roster, moje subjektivno mišljenje je da moramo imati bolju zadnju liniju... Ne znam, a želim da me razuvjeri, ali ova trenutna mi nikako ne ulijeva sigurnost... Mada u derbiju 100 nekih drugih faktora utiče prije toga... Napunuiti zdenku i pokušati pobjediti!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako je lik naporan titam. 
A što "zatvorena" prijateljska sa Vratnikom? Treba Jokera poslati da im razjebe tajnovitost.
A što "zatvorena" prijateljska sa Vratnikom? Treba Jokera poslati da im razjebe tajnovitost.
Samo Saraj'vo.
Ma njihova taktika se vidi vec sad,nesto manje od mjesec prije derbija. Fokus naravno na Saidu,osujetiti turbinu motora,i to na kakav nacin,isti kao i na prethodnom derbiju,prgavo,prljavo,na granici regularnosti sto se tice tih startova. Ta njihova prljavstina na terenu,a u posljednje vrijeme (sporadicno, ali kad god imaju dobru priliku) i van njega (Dulja?) je personifikacija samih njih kroz historiju postojanja.
Pribojavam se samo malo toga,i da nam onda u nadolazecim kolima cijela koncepcija ne ode u helac. Jer Guza ce uz jos jednog ili dvojicu biti lik oko kojeg ce se vrtiti cijela koncepcija uigravanja ekipe,formacijski,tehnicki..
Mislim da bi im mogli naplatiti sad za proslu sezonu,opet poznavajuci nas ne treba trcati pred rudu. Bice zanimljivo,nekako sam uvjeren da cemo dole dobro odigrati.
Pribojavam se samo malo toga,i da nam onda u nadolazecim kolima cijela koncepcija ne ode u helac. Jer Guza ce uz jos jednog ili dvojicu biti lik oko kojeg ce se vrtiti cijela koncepcija uigravanja ekipe,formacijski,tehnicki..
Mislim da bi im mogli naplatiti sad za proslu sezonu,opet poznavajuci nas ne treba trcati pred rudu. Bice zanimljivo,nekako sam uvjeren da cemo dole dobro odigrati.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Zrinjski u drgom kolu, umoran od Europe. Ne iskoristimo li to i ne dobijemo li ih, kolektivno svi trebamo ubiti se.
Mislim da se nece imati priliku umoriti, nazalost Legia ce ih ubit'.Evander je napisao/la:Zrinjski u drgom kolu, umoran od Europe. Ne iskoristimo li to i ne dobijemo li ih, kolektivno svi trebamo ubiti se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Jako ilustrativno,i dojmljivo,nema staShofaII je napisao/la:Znas kako vjerujem u ovo, ko kad je Said protiv Levskog uzeo loptu i krenuo i znas da je go al nikad docekat. E tako i ovu utakmicu nikad docekat da sav onaj bijes iskalimo u tih 90 minutasocrates je napisao/la:Oplakah Mubere mi...ShofaII je napisao/la:28 dana do demoliranja na sugavici![]()
![]()
![]()
![]()
a,skroz lijepo zvuci,
insallah
bas sam se osvrnuo malo na to,to smo mi,bolesnici....
ne znamo mi drugacije,i to je sasvim okej....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Jel to vratnicani nesto kriju!!???Majkl je napisao/la:Danas zatvorena prijateljska utakmica sa Vratnikom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PitarBordo
- Kontakt:
Od 3. do 9. kola moramo upisati min 19 bodova. MORAMO.
Igramo tad redom protiv Čelika, Krupe, Mladosti, Jajca, Radnika, Viteza i Olimpika.
Igramo tad redom protiv Čelika, Krupe, Mladosti, Jajca, Radnika, Viteza i Olimpika.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 41 gost.