FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2016, 14:11

Pitar bordo previse shvacas licno ovaj forum i prepisku,ako neko misli ili pise drugacije nije to znak da se zeli licno prepucavati s nekim.forum bi trebao biti konstruktivan razgovor da procitas neke nove informacije a ne rasprava ko je pametniniji i ko je upravu :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2016, 14:12

Nadam se da ce sudija (koji bude odabran) ovaj derbi izabrati fudbal a njihovu tucnjavu iz zadnje tri godine sankcionisati od prve minute.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jun 2016, 14:12

PitarBordo je napisao/la:Valjić sudija, i da odsudi kao onu na Grabvici između Željezničara i Zrinjskog (ja mislim, u aprilu) i svi zadovoljni, mislim da mu je to jedna od najjači utakmica, plus linijski su bili na visini zadatka 1/1.

Edit: Oh, Tito dragi, hoće li to opet ista ekipa sada spočitavatima drugima što pišu? Demokratija je, pustite ljude da pišu/misle šta žele. Kukate vazda, pa vi ste gori, vi napišete 1 polusmislen post i onda ostalih 15 kukate na svoje neistomišljenike i osobe koje vam se ne sviđaju. I nije lik rekao da ima ideju ili da zna ili da je zaključio, frajko napisao u fazonu "ne bi me čudilo"... Ali vi poletili, jer je to Evander, daj da ga nogama natabamo odmah. :urnebes:
Slicno se desilo neki dan kad je evander rekao da ima info da Cvijanovic nece doci,svi ga napali i nalijepili.
Kad ono demant iz kluba i niko da se covjeku izvine poslije toga :salut:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 14:17

bordobijeli je napisao/la:Pitar bordo previse shvacas licno ovaj forum i prepisku,ako neko misli ili pise drugacije nije to znak da se zeli licno prepucavati s nekim.forum bi trebao biti konstruktivan razgovor da procitas neke nove informacije a ne rasprava ko je pametniniji i ko je upravu :salut:
Pa evo ti upravo učestvuješ u tome svemu... I meni kažeš da previše lično shvatam.
Hajde molim te, evo mi objasni kako si došao do tog zaključka? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 jun 2016, 14:22

Vidim pise se o derbiju, pa da i ja napisem nesto. Sta ce biti niko ne zna, kao i do sada. Sudije su se pokazale kao bitan faktor koji direktno utice na ishod utakmice. Domaci teren nema direktan uticaj ali ima indirketan (ponovno sudije, vise navijaca, teren itd) Iskreno bar za sada, mi imamo bolje igrace. Treneri su ogromne enigme i o njima mozemo pisati tek nesto kasnije u prvenstvu. Faktor srece moze biti presudan kao bezbroj puta do sada. Atmosfera u ekipi, upravi, tribini pa i na forumu ima veliki uticaj. O dogovaranju necu, dijelim misljenje sa vecinom navijaca - to je glupost. Nasu prednost vidim u tome sto cemo za razliku od proslih sezona na terenu imati Saida. Na terenu, klupi, svlacionici svejedno, on ce dati dimenziju vise nasoj igri siguran sam. U jednom postu kojeg namjerno necu citirati pise kao nama bi poraz teze pao nego protivniku - neutemeljeno i tendenciozno, ako nista drugo igramo u gostima. Cak se ide dalje i ˝ZAMISLJA˝ atmosfera protiv narednog protivnika u slucaju poraza u derbiju. Ja kao navijac FKS sve i da znam da ce biti tako (sto naravno nije nemoguce) ne bih to mogao ni zamisliti a ne pisati u svojim postovima mjesec dana prije utamice. Ispade da sam kao neki drot, nesto ja imam potrebu ruziti neistomisljenike - ne ja samo pisem ono sto mi smeta kao navijacu i clanu foruma. Obecavam svima kojima sam dosadio sa osvrtima na ovakve i slicne postove, da to vise necu raditi. Halalite i pazljivo citajte postove.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2016, 14:29

PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Pitar bordo previse shvacas licno ovaj forum i prepisku,ako neko misli ili pise drugacije nije to znak da se zeli licno prepucavati s nekim.forum bi trebao biti konstruktivan razgovor da procitas neke nove informacije a ne rasprava ko je pametniniji i ko je upravu :salut:
Pa evo ti upravo učestvuješ u tome svemu... I meni kažeš da previše lično shvatam.
Hajde molim te, evo mi objasni kako si došao do tog zaključka? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma vrlo dobro znas sta sam ti napisao nema potrebe da objasnjavam,samo opusteno pozzz :salut:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jun 2016, 14:31

Sabinho je napisao/la:Nadam se da ce sudija (koji bude odabran) ovaj derbi izabrati fudbal a njihovu tucnjavu iz zadnje tri godine sankcionisati od prve minute.
Nema nijedan muda za tako nesto.

Sejfo ce im presuditi! I ne salim se u vezi ove tvrdnje :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 14:34

Gledajući roster, moje subjektivno mišljenje je da moramo imati bolju zadnju liniju... Ne znam, a želim da me razuvjeri, ali ova trenutna mi nikako ne ulijeva sigurnost... Mada u derbiju 100 nekih drugih faktora utiče prije toga... Napunuiti zdenku i pokušati pobjediti! :kafa:

@bordobijeli Pa napisao si mi "lično previše shvataš ovaj forum i prepisku" - ja te pitam kako si to zakljčio, pošto nemaš argument za takav nonsens povlačiš se, evo već drugi ili treći put te najiskrenije molim da me staviš na ignore i poštediš me komunikacione nehigijene kojom me počastiš redovno. :wave:
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 14:37

Bude li neki dnevni termin i ove nesnosne vrucine,u onako natrpanom dijelu sjevera sto nam pripada, bez vode i bez uslova, bit ce mrtva glava.
Ova utakmica se mora igrati navece, kad bar malo popusti sparina.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 jun 2016, 14:40

Danas zatvorena prijateljska utakmica sa Vratnikom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jun 2016, 14:41

Izdiktiraj nam postavu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2016, 14:43

PitarBordo je napisao/la:Gledajući roster, moje subjektivno mišljenje je da moramo imati bolju zadnju liniju... Ne znam, a želim da me razuvjeri, ali ova trenutna mi nikako ne ulijeva sigurnost... Mada u derbiju 100 nekih drugih faktora utiče prije toga... Napunuiti zdenku i pokušati pobjediti! :kafa:

@bordobijeli Pa napisao si mi "lično previše shvataš ovaj forum i prepisku" - ja te pitam kako si to zakljčio, pošto nemaš argument za takav nonsens povlačiš se, evo već drugi ili treći put te najiskrenije molim da me staviš na ignore i poštediš me komunikacione nehigijene kojom me počastiš redovno. :wave:
Ok,ma da si ti mene vise puta citirao nego ja tebe al ok.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 14:45

Kako je lik naporan titam. :lol:

A što "zatvorena" prijateljska sa Vratnikom? Treba Jokera poslati da im razjebe tajnovitost.
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 jun 2016, 14:53

Ma njihova taktika se vidi vec sad,nesto manje od mjesec prije derbija. Fokus naravno na Saidu,osujetiti turbinu motora,i to na kakav nacin,isti kao i na prethodnom derbiju,prgavo,prljavo,na granici regularnosti sto se tice tih startova. Ta njihova prljavstina na terenu,a u posljednje vrijeme (sporadicno, ali kad god imaju dobru priliku) i van njega (Dulja?) je personifikacija samih njih kroz historiju postojanja.

Pribojavam se samo malo toga,i da nam onda u nadolazecim kolima cijela koncepcija ne ode u helac. Jer Guza ce uz jos jednog ili dvojicu biti lik oko kojeg ce se vrtiti cijela koncepcija uigravanja ekipe,formacijski,tehnicki..

Mislim da bi im mogli naplatiti sad za proslu sezonu,opet poznavajuci nas ne treba trcati pred rudu. Bice zanimljivo,nekako sam uvjeren da cemo dole dobro odigrati. :kafa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 14:56

Ma samo da Saida ne povrijede odmah u prvom kolu... Samo to!!!!
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 14:57

Zrinjski u drgom kolu, umoran od Europe. Ne iskoristimo li to i ne dobijemo li ih, kolektivno svi trebamo ubiti se.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2016, 14:59

Evander je napisao/la:Zrinjski u drgom kolu, umoran od Europe. Ne iskoristimo li to i ne dobijemo li ih, kolektivno svi trebamo ubiti se.
Mislim da se nece imati priliku umoriti, nazalost Legia ce ih ubit'.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 jun 2016, 14:59

ShofaII je napisao/la:
socrates je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:28 dana do demoliranja na sugavici
Oplakah Mubere mi... :lol: :lol: :lol: :lol:

a,skroz lijepo zvuci,

insallah
Znas kako vjerujem u ovo, ko kad je Said protiv Levskog uzeo loptu i krenuo i znas da je go al nikad docekat. E tako i ovu utakmicu nikad docekat da sav onaj bijes iskalimo u tih 90 minuta
Jako ilustrativno,i dojmljivo,nema sta :thumbup:
bas sam se osvrnuo malo na to,to smo mi,bolesnici....
ne znamo mi drugacije,i to je sasvim okej.... :kralj: :opaopa:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jun 2016, 15:00

Majkl je napisao/la:Danas zatvorena prijateljska utakmica sa Vratnikom.
Jel to vratnicani nesto kriju!!???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 15:02

Od 3. do 9. kola moramo upisati min 19 bodova. MORAMO.
Igramo tad redom protiv Čelika, Krupe, Mladosti, Jajca, Radnika, Viteza i Olimpika.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 41 gost.