_____________ja znam da ima boga"
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Seyo_TM je napisao/la:"Al' sve dok igra Zeljo,
_____________ja znam da ima boga"
[youtube][/youtube]
Seyo_TM je napisao/la:Jos 18 dana 19 sati i 5 minuta
Samo ?Seyo_TM je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Jos 18 dana 19 sati i 5 minuta
Jos 17 dana 17 sati i 12 minuta
BAS NIKAD???????????????????????Rule_hz je napisao/la:nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
i stole jel pare od karti idu nama ili fojnici...
??? Ti decko apsolutno nisi dobar...ako je ijedna navijacka grupacija homogenija i organizovanija na ovim prostorima, onda se zna ko je to...sto se terena tice, tacne je da je pocelo opadati, ali se to vraca dolaskom novog trenera, i nekih kljucnih stvari, tako da....opet ponavljam sretno u Izraelu, da nas ne obrukate kao drzavu...sandokan_TM87 je napisao/la: da malo pojasnim rijec "homogen"
to je ono sto vi nemate decko ni na terenu a bogami ni na tribinama u zadnje vrijeme
uzivaj prateci vijesti o najboljima
Divi Blekića, ni on ne može bez nas.Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Svakako. Taj dio posla odradit će stručni ljudi, ja se neću petljati. Želim jako i lepršavo “Sarajevo”. Moramo stvoriti tim koje će godinama biti primjer ostalim klubovima. Ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti. Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete. Postavit ćemo nove kriterije i vjerujem da će navijači doživiti dosta ugodnih trenutaka. Prepoznat će borbeno “Sarajevo”, ekipu koja će na svakoj utakmici pružati maksimum. Izuzetno nam je bitna prva sezona. Uspjeh donosi injekciju samopouzdanja, potvrdu snage i nedvojbene poticaje.
Bas me zanima koje nepismen bleeeekic ili novinarVirtu4l je napisao/la:Divi Blekića, ni on ne može bez nas.Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Svakako. Taj dio posla odradit će stručni ljudi, ja se neću petljati. Želim jako i lepršavo “Sarajevo”. Moramo stvoriti tim koje će godinama biti primjer ostalim klubovima. Ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti. Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete. Postavit ćemo nove kriterije i vjerujem da će navijači doživiti dosta ugodnih trenutaka. Prepoznat će borbeno “Sarajevo”, ekipu koja će na svakoj utakmici pružati maksimum. Izuzetno nam je bitna prva sezona. Uspjeh donosi injekciju samopouzdanja, potvrdu snage i nedvojbene poticaje.
Izjava Blekica je jos jedan dokaz pitarskog kompleksa koji imaju prema domicilnom klubu ovoga grada.gavran je napisao/la:Bas me zanima koje nepismen bleeeekic ili novinarVirtu4l je napisao/la:Divi Blekića, ni on ne može bez nas.Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Situacija je takva da nazalost niko nije zadovoljio ukuse strucnog staba od juniora kao postoji jos neka dilema oko par igraca ali najvjerovatije nece niko sarnuti za prvi tim!!!vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
ma brate vjeruj mi od juniora,mozda samo pljevljak moze nesto napraviti,znam kako igraju i sta rade van terena...a ima li naznaka za jos kakva pojacanja,od onog petrovica ipak nista,ode u slaviju valjda...mislim da nam treba jedan lijevi bek i napadac...pile87 je napisao/la:Situacija je takva da nazalost niko nije zadovoljio ukuse strucnog staba od juniora kao postoji jos neka dilema oko par igraca ali najvjerovatije nece niko sarnuti za prvi tim!!!vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Kog petrovica?vjeran1987 je napisao/la:ma brate vjeruj mi od juniora,mozda samo pljevljak moze nesto napraviti,znam kako igraju i sta rade van terena...a ima li naznaka za jos kakva pojacanja,od onog petrovica ipak nista,ode u slaviju valjda...mislim da nam treba jedan lijevi bek i napadac...pile87 je napisao/la:Situacija je takva da nazalost niko nije zadovoljio ukuse strucnog staba od juniora kao postoji jos neka dilema oko par igraca ali najvjerovatije nece niko sarnuti za prvi tim!!!vjeran1987 je napisao/la:jeste Damir Žerić,a sad iskreno što mislite da trenira sa prvim timom
Ponesi rukavice i nemoj da se napijes dok ja dodjemSeyo_TM je napisao/la:Sehic je navodno povrijedio koljeno i nece braniti protiv olimpika...
ja, nikad!pile87 je napisao/la:Ponesi rukavice i nemoj da se napijes dok ja dodjemSeyo_TM je napisao/la:Sehic je navodno povrijedio koljeno i nece braniti protiv olimpika...

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Paromlinac i 29 gostiju.