Znas i sam da od tog nema nista.PitarBordo je napisao/la:Od 3. do 9. kola moramo upisati min 19 bodova. MORAMO.
Igramo tad redom protiv Čelika, Krupe, Mladosti, Jajca, Radnika, Viteza i Olimpika.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
@evander tebi ce tacno biti krivo desi li se to. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
cuj smijesno vam sto sam napisao da ce dino i uprava sve uradit da se dobije derbi, cuj price ja bih volio da igramo u kantonalnoj ali posteno. E duska onda smo mi odavno trebali bit u kantonalnoj zajedno sa pola lige 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Smijesan si.Sabinho je napisao/la:@evander tebi ce tacno biti krivo desi li se to.
Da se i dalje lazemo o prekucavanju lige, Europskom Sarajevu, grupnim fazama, novom stadinu?
Dosta je ba bilo suplje i laznih nadanja.
Prihvatimo situciju kakva ona realno i jeste.
Niko sretniji od mene ako se to desi, ali veoma teško da nam to pođe za rukom...Sabinho je napisao/la:@evander tebi ce tacno biti krivo desi li se to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne znam fakat odakle optimizam ovim likovima sto nisu placenici nego fkt obicni navijaci.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne znam odakle tebi snage da kenjas svaki dan?Besic je napisao/la:Ne znam fakat odakle optimizam ovim likovima sto nisu placenici nego fkt obicni navijaci.
Nadji kakvu djevojku, pa se ispusi.. Nemoj da ti bude foorum izduvni ventil za svoje frustracije
Hurti ce biti na slatkim mukama ,koga staviti na krilo.Vezni red strasan ,optimista sam veliki ,Said Velicanstveni,Cetkovic,Saric .Perverzija
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Prije dvije godine svi smo mi vjerovali, ma sta vjerovali bili ubijedjeni, u bolje dane, u prekucavanja lige, da je doslo vrijeme za neko drugo Saranevo, u konstantan rast kluba, u to da cemo biti nivo iznad ostatka timova iz lige.
Danas vidimo, ne da se to nije ostvarilo, nego da smo cak nazadovali.
Zato, nakon svih ovih samara, smanjimo ocekivanja i nadanja, bit ce nam lakse.
Mi sa tri puta jacim igracima nismo migli uzeti 19 bodova iz 7 utakmica, zasigurno to nece ostvariti niti ova prosjecna ekipa.
Danas vidimo, ne da se to nije ostvarilo, nego da smo cak nazadovali.
Zato, nakon svih ovih samara, smanjimo ocekivanja i nadanja, bit ce nam lakse.
Mi sa tri puta jacim igracima nismo migli uzeti 19 bodova iz 7 utakmica, zasigurno to nece ostvariti niti ova prosjecna ekipa.
Najjači su likovi koji vazda crnjače...kao, on zna kako će to sve biti. Pa onda kad se prvi put desi nešto negativno, kaže "e jesam rekao ja?".
Čovjek je, 'nači, šasija...

Čovjek je, 'nači, šasija...
Dzaba spominjete Saida, povrijedit ce se u drugoj pripremoj utakmici.
Da li bi ti to volio?ZeroStyle je napisao/la:Dzaba spominjete Saida, povrijedit ce se u drugoj pripremoj utakmici.
Rajfešulse stoo si nasao prozvanim
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne.ColdDemon je napisao/la:Da li bi ti to volio?ZeroStyle je napisao/la:Dzaba spominjete Saida, povrijedit ce se u drugoj pripremoj utakmici.
Pa čemu onda takav komentar? Da malo crnjačiš raju i kvariš raspoloženje?ZeroStyle je napisao/la:Ne.ColdDemon je napisao/la:Da li bi ti to volio?ZeroStyle je napisao/la:Dzaba spominjete Saida, povrijedit ce se u drugoj pripremoj utakmici.
Ne znam čemu ovakvi komentari.ZeroStyle je napisao/la:Dzaba spominjete Saida, povrijedit ce se u drugoj pripremoj utakmici.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ja nisam bio optimistican jos od dana kad smo potpisali Velkoskog. Malo sam skeptik sto se tice stoperskog para i pozicije zadnjeg veznog.
Svidjaju mi se dosadasnja pojacanja, samo smo mozda trebalo dovesti jos Dzidica ili Kostica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svidjaju mi se dosadasnja pojacanja, samo smo mozda trebalo dovesti jos Dzidica ili Kostica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uz ostanak Dulje i Benke uz jos vrhunskog stopera i zadnjeg veznog, definitivno bi imali najjacu ekipu. Samo trenerBosniacum Lilium je napisao/la:Ja nisam bio optimistican jos od dana kad smo potpisali Velkoskog. Malo sam skeptik sto se tice stoperskog para i pozicije zadnjeg veznog.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo nek' se napada i nek' nije pozitivno...ako ofula bice da mu je drago da je ful'o, ako pogodi onda je 'znao' da ce tako biti. 
Sarajevo treba podrsku i optimizam, a ne kukanje i 'miniranje' svega (doslovno svega) u i oko Kluba.
Sarajevo treba podrsku i optimizam, a ne kukanje i 'miniranje' svega (doslovno svega) u i oko Kluba.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
poz ja nisam za dovođenje polovnih igraca,mislim da sarajevo ima puno boljih igraca (svoje djece) od ovih nazovi pojacanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.