FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste u ponedjeljak, ali ne znam u koliko.
- amazon
- Kontakt:
Citam ovaj tekst oko ovog talijana, na kraju pise da ovaj grk ima problema s pasosom,izgleda nece se ni vratiti.
Predstavili igraca i on otisao,Boze sacuvaj.
Predstavili igraca i on otisao,Boze sacuvaj.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dekameron.Euzebio je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovaj Tiago u Cibaliji? Zar nije receno da smo mu dali raskid jer se vraca kuci?
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 25 jun 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tiago je bacio suplju da ce kuci i planirao u Hajduk i to mu je propala i sad zavrsi u Cibalijisamoplavi je napisao/la:Ovaj Tiago u Cibaliji? Zar nije receno da smo mu dali raskid jer se vraca kuci?
pozz svima
zna li se je li potpisao italijan i nije mi jasno zasto otjerase hodzurdu da bi kao doveli dedu jahica ili je mozda do mene
zna li se je li potpisao italijan i nije mi jasno zasto otjerase hodzurdu da bi kao doveli dedu jahica ili je mozda do mene
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Zabar jos nije potpisao, bilo bi na sluzbenoj. Jahic moze jos igrati na visokom nivou i valjao bi nam pravo. Da se hoce samo dogovoriti.
znam drug ali po meni tu je bio hodzurda koji bi uz dobre odradjene pripreme mogao se pokazati dosta dobro ali ipak nasi iz uprave znaju bolje od mene, mislim da bi nam italijan bio extra pojacanje bar po onome sto se vidjelo u onom video klipu.
- amazon
- Kontakt:
Naravno vama je svaki igrac koji dode dobar, odlican, a onda kad otjeraju pisat ce te kakavon, levat, ne moze meda. Tako ste svrsavali na Zahirovica i ostale koji su otjerani. Isti slucaj ce biti za dva mjeseca. Kakav ba italijan,malo igra lijevog beka, malo stopera, malo nidje veze. Po klipu bolje da nije ni dolazio.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
A ti si garant odmah u februaru znao da Zahirović neće opravdati očekivanja. Šta ima vidoviti?
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
amazon je napisao/la:Naravno vama je svaki igrac koji dode dobar, odlican, a onda kad otjeraju pisat ce te kakavon, levat, ne moze meda. Tako ste svrsavali na Zahirovica i ostale koji su otjerani. Isti slucaj ce biti za dva mjeseca. Kakav ba italijan,malo igra lijevog beka, malo stopera, malo nidje veze. Po klipu bolje da nije ni dolazio.
...kako si samo negativan, cijelo vrijeme, uvijek nesto...cccc
kakav kostic, mulalic i ostali treneri uprava je trebalo da angazuje amazona mislim da bi tada i liga sampiona bila uzeta.
Ali sa svim promofilima da popuni kompletan stručni štab a i omladinski pogon. Čovjek nema greške sve zna unaprijed. Povedi nas Amazone do duple krune i grupe lige prvaka.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Fala bogu pa se ne pitaju u klubu ovi zagovorinici violine i ostalih... Kostic nece dobiti otkaz ako izgubi derbi a bas bi vi koji pljujete to volili da mozete nastaviti orkestriranu borbu....
Na skupstini se sve vidilo koliko ova uprava ima podrsku od skupstine i tu su svima usta zacepljenja... A ako ima neko da ce bolje voditi klub vrata su mu uvijek otvorena..
Na skupstini se sve vidilo koliko ova uprava ima podrsku od skupstine i tu su svima usta zacepljenja... A ako ima neko da ce bolje voditi klub vrata su mu uvijek otvorena..
-
- Kontakt:
Pa uprava je postavila skupštinu naravno da ce imati podrsku
fakat nije mi nikad bila namjera da nekog ovdje vrijedjam ili potcjenjujem ali pojedinci me sa svojim komentarima bas zivciraju i meni kao navijacu zelje ima stvari koji smetaju i koje nikako ne odobravam ali ne moze biti da je svaka stvar koju uradi ova uprava negativno i nesto gdje su pare bespotrebno bacene dajte ljudi malo pozitive i malo vise podrske upravi ipak uradili su mnogo vise nego sve uprave koje su bile do sad u zelji.
Da kako da ne da je ova uprava postavila ovu skupstinuperodeformero je napisao/la:Pa uprava je postavila skupštinu naravno da ce imati podrsku
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jahic ako dodje bit ce to pojacanje u punom smislu rijeci
A sto se tice Tiaga on je od samog dolaska "ciganisao", takav mentalitet i covjek, satro prica za satro pricom i na kraju zavrsi u Cibaliji

A sto se tice Tiaga on je od samog dolaska "ciganisao", takav mentalitet i covjek, satro prica za satro pricom i na kraju zavrsi u Cibaliji

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Stvarno smo cirkus klub. Tiagu dali papire, popusila na njegovim platama, smjestaju, levat otisao u Hrvatsku. Kakvi amateri, covjek da ne povjeruje. Onaj potpisao ugovor nije otisao na pripreme, rastjerali pola ekipe.Samo ih Jahic moze izvaditi.
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 31 gost.