FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ja nisam bio optimistican jos od dana kad smo potpisali Velkoskog. Malo sam skeptik sto se tice stoperskog para i pozicije zadnjeg veznog.
Svidjaju mi se dosadasnja pojacanja, samo smo mozda trebalo dovesti jos Dzidica ili Kostica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svidjaju mi se dosadasnja pojacanja, samo smo mozda trebalo dovesti jos Dzidica ili Kostica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: FK Sarajevo
Uz ostanak Dulje i Benke uz jos vrhunskog stopera i zadnjeg veznog, definitivno bi imali najjacu ekipu. Samo trenerBosniacum Lilium je napisao/la:Ja nisam bio optimistican jos od dana kad smo potpisali Velkoskog. Malo sam skeptik sto se tice stoperskog para i pozicije zadnjeg veznog.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo nek' se napada i nek' nije pozitivno...ako ofula bice da mu je drago da je ful'o, ako pogodi onda je 'znao' da ce tako biti. 
Sarajevo treba podrsku i optimizam, a ne kukanje i 'miniranje' svega (doslovno svega) u i oko Kluba.
Sarajevo treba podrsku i optimizam, a ne kukanje i 'miniranje' svega (doslovno svega) u i oko Kluba.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
poz ja nisam za dovođenje polovnih igraca,mislim da sarajevo ima puno boljih igraca (svoje djece) od ovih nazovi pojacanja
Pa čemu onda takav komentar? Da malo crnjačiš raju i kvariš raspoloženje?ZeroStyle je napisao/la:Ne.ColdDemon je napisao/la:Da li bi ti to volio?ZeroStyle je napisao/la:Dzaba spominjete Saida, povrijedit ce se u drugoj pripremoj utakmici.
Zato sto svake sezone moramo imati bar jednog takvog igraca.To nam je tradicija koje se ni ove sezone nece srusiti.
Treba se okrenut prvom timu i dati podršku njima i Fudbalskom Klubu Sarajevo u širem smislu. Sve su strane rekle po hiljadu puta svoj stav po pitanju ljudi (bagre) u klubu i više stvarno mozak počinje gorit od ponavljanja jednog te istog. Naravno, ništa ne treba zaboraviti, i nipošto posustati, ako ništa, u ovoj latentnoj borbi protiv njih. Ne treba nam naslađivanje dušmana u ovim trenucima. Ostaje nam zbiti redove, biti što glasniji na tribinama, podržati momke najjače što možemo. Sad bar znamo da će igrati svim srcem, i trebamo to ispoštovati. Hajmo malo sjahat s leđa Radovca, Rustemovića, Duljevića i ostalih.
Do zadnjeg dana života mog, samo Saraj'vo!
Do zadnjeg dana života mog, samo Saraj'vo!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
"ni Stevanović neće imati pravo nastupa u gradskom derbiju protiv Sarajeva. Naime, Stevanoić je u posljednjem susretu prošle sezone, protiv Slavije, dobio treći žuti karton pa neća moći pomoći ekipi sa Grbavice na otvaranju sezone."
http://sc-sport.ba/vijesti/junak-poslje ... ici/113647
http://sc-sport.ba/vijesti/junak-poslje ... ici/113647
Kako ce nas izmasakrirati startovima fuj vec vidim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vidim imas jake argumente kada se prospes, vrijedjanje sugovornika je odlika malih umova....pozdrav za adminaEvander je napisao/la: Ti si fakat idiot ili jako glup.
Ja nisam rekao sta treba napraviti, rekao sam sta bi ove dvije uprave mogle napraviti.
Jesi toliko ogranicen da to ne mozes skontati?
Ti si rekao sta tvoj crni um vrti po cijeli dan...te stvari bi trebao zadrzati za sebe...jer mozes nauditi klubu za koji navodno navijas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro dosao u Sarajevo, Nermine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ko nama brani da isto igramo?Sabinho je napisao/la:Kako ce nas izmasakrirati startovima fuj vec vidim.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Forum i navijaci na istom su ti koji mogu nauditi klubuDenchiNL je napisao/la:Vidim imas jake argumente kada se prospes, vrijedjanje sugovornika je odlika malih umova....pozdrav za adminaEvander je napisao/la: Ti si fakat idiot ili jako glup.
Ja nisam rekao sta treba napraviti, rekao sam sta bi ove dvije uprave mogle napraviti.
Jesi toliko ogranicen da to ne mozes skontati?![]()
Ti si rekao sta tvoj crni um vrti po cijeli dan...te stvari bi trebao zadrzati za sebe...jer mozes nauditi klubu za koji navodno navijas....
Ala vera.
Da odrzimo skupstinu i da odaberemo ko ce pisati na forumu?
Forum je kriv za katastrofalnu sezonu. Forum je kriv sto nismo u Europi. Forum je kriv sto sa ubijedljivo najvecim budzetom smo bili tek cetvrti. Forum je kriv sto smo prislu sezonu bili nasamarani od Slobode, Zrinjskog, Zelje...
Nisam niti znao da smo svi ovdje toliko bitni
Pa kad skontam, ova uprava nije nista kriva. Za sve su krivi Toti, Joker, Zagorsku i Evander
Evo stigo Sharbini.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobrodosao Crnkicu obraduj nas!
Novi Harba samo da prijavim.Bookmarkujte ovu stranicu.f
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne kontam ovaj dres na ovom Crnkicu??? Jel ovo iz nove NIKE garniture???
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakvi forumi ba, Dženo davno objasnio da po istima samo djeca piskaraju i šupljiraju, nebitni smo!Evander je napisao/la:Forum i navijaci na istom su ti koji mogu nauditi klubuDenchiNL je napisao/la:Vidim imas jake argumente kada se prospes, vrijedjanje sugovornika je odlika malih umova....pozdrav za adminaEvander je napisao/la: Ti si fakat idiot ili jako glup.
Jesi toliko ogranicen da to ne mozes skontati?![]()
Ala vera.
Da odrzimo skupstinu i da odaberemo ko ce pisati na forumu?
Forum je kriv za katastrofalnu sezonu. Forum je kriv sto nismo u Europi. Forum je kriv sto sa ubijedljivo najvecim budzetom smo bili tek cetvrti. Forum je kriv sto smo prislu sezonu bili nasamarani od Slobode, Zrinjskog, Zelje...
Nisam niti znao da smo svi ovdje toliko bitni
Pa kad skontam, ova uprava nije nista kriva. Za sve su krivi Toti, Joker, Zagorsku i Evander
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Laganini1986, primussucks, Uknaac i 41 gost.