FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 25 jun 2016, 19:40

Ovaj me Majkl neodoljivo podsjeca na jednog "bivseg" forumasa ovdje!?!?

Pravo je tesko pogoditi na kojeg.. :yawn:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 19:40

socrates je napisao/la:Ovaj me Majkl neodoljivo podsjeca na jednog "bivseg" forumasa ovdje!?!?

Na kojeg misliš :D
Samo Saraj'vo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 jun 2016, 19:42

Kako se zvao onaj sto je imao Ziju Blekica na avataru?
1946

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 jun 2016, 19:43

PitarBordo je napisao/la:
socrates je napisao/la:Ovaj me Majkl neodoljivo podsjeca na jednog "bivseg" forumasa ovdje!?!?

Upravo na tog mislim.. :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jun 2016, 19:44

f0rest1946 je napisao/la: E fakat nmg da vjerujem crnkic tek 2,3 treninga odradio vec se pljuje po njemu :facepalm:
Lik svaki komentar pocinje sa "Pljunite me ako... Poserite me ako..." :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jun 2016, 19:46

Neka bolje je da crnjak i pesimizam na sve strane mozda nesto i uradimo ove sezone.Kad smo opijeni nazovidobrim potezima obicno ostanemo bez europe.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 25 jun 2016, 19:46

Besic je napisao/la:Majkle igrao je i Said poslije povrede svaku utakmicu za Dinamo II
U ovoj se sezoni Said Velicanstveni za Dinamo odigrao 2 utakmice protiv Intera i Istre i onda odigrao 3 za Lokomotivu ,dvije u prvenstvu jednu u kupu posljednju 23 septembra.
I onda pauziro do 23 aprila i odigrao za Dinamo 2 ,protiv Cibalije 19 min i zadnju protiv Gorice 37 minuta 5 maja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 jun 2016, 19:53

SiouxLukavac je napisao/la:Pljunite me svi u usta ako ovaj Crnkić bude ista bolji od Okića, Harbe ili Simeunovića.

Ako će ovaj Novaković doć, treba pitat Torlaka da se vrati, bez obzira sto se odavno ne bavi profesionalnim fudbalom, bio bi veliko pojačanje s obzirom sta dovodimo.
Evo ja cu ti preventivno pljunut' u usta. Gdje si ti prije prognozirao, jesi li neki skaut.? Kakve prognoze i statistiku imas od prosle sezone? Obicni si pocetnik koji je prognozirao samo po Tuzlanskom kantonu. FKS zasluzuje i mora da ima bolje pljuvace. Dosta je vise raznih anonimusa. HOCEMO PROVJERENE PLJUVACE ! I PROGNOZERE.!
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 25 jun 2016, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jun 2016, 19:54

Svasta ,po cemu ne date priliku ovom momku.Pa standardan covjek bio u ligi koja je bolja i jaca od nase.
Pojedinci seru na pocetku odmah po svemu i normalno nesta i ubodu jbg,i onda krece prica "jesam rekao","sta sam vam pricao" itd itd.Seratori sta vam je ,smirite se malo.Momak IMA pedigre,sad ce da se vidi dal ce da ga opravda ili ne.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 jun 2016, 19:55

SiouxLukavac je napisao/la:Pljunite me svi u usta ako ovaj Crnkić bude ista bolji od Okića, Harbe ili Simeunovića
E yebiga sad. Ohani malo buraz života ti. Da ti izjava ima uporište u nečemu pa ne velim. Niko od nas ne može znati da li će bit pojačanje, prosjek, ili panj mrtvi. Zar niste više naučili da od a priori donošenja suda nema ništa. Pokazalo se to na primjeru Cimirota, Almira Bekića, Ikandea, Emersona itd. Jel teško poželjeti mu dobrodošlicu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 19:57

socrates je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Upravo na tog mislim.. :D
:kafa:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jun 2016, 19:58

Zip je napisao/la:Vrli strucnjaci @besic i @evander su jos jednom procjenili igraca, a nikad za njega culi a pogotovo gledali kako igra.

S obzirom da jos niste ispucali svoj arsenal gluposti, nadam se da cete u narednih 15 dana to isto uraditi, i da se gonite u neku stvar.

Dosta vas je vise u PM. Koji vam je qurac vise? Peicate o nekim placenima, a prema prikazanom jedini placenici mozete biti upravo vi.

Svaki igrac u FKS koji dodje od mene ima dobrodoslicu, podrsku, i vremena da se dokZe. Ipak on nosi dres kluba kojeg volim.
Naprijed bordo bijeli!!!
Prije 2 min bio Harba 2 , sad je vec bolji od Dulje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 25 jun 2016, 19:59

Doveli momka iz 3x jace lige od nase, momka koji je bio dobar u prethodnim klubovima...i onda poznavaoci pisu kao ko je ovaj...ja nisam cuo, ne valja ovo nista. Jeste li znali mnogo o stojcevu, cimirotu, velkoskom i sl prije nego u dosli u sarajevo? Koliko puta sta ih gledali? Sada je neko mjerilo igraca sto niste culi za njega. Ne treba ni dizati u zvijezde dok se ne pokaze na terenu, ali postoji nesto sto se zove cv i na osnovu toga se moze graditi neki optimizam ili pesimizam.
Fakat ne kontam svo to nezadovoljstvo. Navijate za klub koji se najbolje pojacava u ligu.

na stranu uprava, nema smisla da pocinjemo o tome....ali sto se tice sklapanja ekipe ja sam licno prezadovoljan. Navedite ekipu koja se bolje pojacal? O vecini igraca koji su dosli znamo ko su, a ove koje nismo gledali ..jbg imaju dobre reference i bije ih dobar glas, da se narodno izrazim.
takodjer pitao bih ove sto su svime nezadovoljni da mi navedu ekipu u nasoj ligi koja je igracki kvalitetnija i potpunija od nase...
prosle sezone je bio cirkus, ali ovo je ozbiljan povratak. Cekam samo stopera i potvrdu ostanka benke. Prelazni rok tada komotno moze biti ocjenjen sa 8 ili 9 od 10. Da bi se osvojila titula, potrebno je imati motiva, srece, zdravlja itd...ali sto se tice kvaliteta i kvanititeta, sarajevo je favorit broj 1....to sigurno. Ponavljam, uz jos jednog stopera i ostanak benke. Sta je jos sa te strane jos potrebno da se osvoji ova **** liga? Dovodjenje igraca od nekoliko miliona? Imamo bez dileme najbolji napad u ligi. Po dva dobra igraca na svakoj poziciji. Odbrana bi sa novim stoperom bila sigurno ako ne najbolja, onda barem medju dvije ili tri najbolje u ligi, bez inferiornosti bilo kome. Vezni red isto medju boljima u ligi. Sve kad se sabere najjaci tim lige...nema mnogo mudrovanja. A na igracima je da se dokazu trkom i zalaganjem, znanje imaju. Treneru je dovoljno da ih zna motivisati i da ne bude totalni retard sto se tice taktike. Neka ne izmislja toplu vodu...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 jun 2016, 19:59

Sejfo prvijenac :opaopa:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2016, 20:00

f0rest1946 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Pljunite me svi u usta ako ovaj Crnkić bude ista bolji od Okića, Harbe ili Simeunovića.

Ako će ovaj Novaković doć, treba pitat Torlaka da se vrati, bez obzira sto se odavno ne bavi profesionalnim fudbalom, bio bi veliko pojačanje s obzirom sta dovodimo.
E fakat nmg da vjerujem crnkic tek 2,3 treninga odradio vec se pljuje po njemu :facepalm:
Gdje te mogu naci da te pljunem? :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 jun 2016, 20:03

Obrni, okreni, ovdje se samo pljuje. Na koga/šta, to je više i nebitno. :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 20:04

obiteljskicovjek je napisao/la:

Evo ja cu ti preventivno pljunut' u usta. Gdje si ti prije prognozirao, jesi li neki skaut.? Kakve prognoze i statistiku imas od prosle sezone? Obicni si pocetnik koji je prognozirao samo po Tuzlanskom kantonu. FKS zasluzuje i mora da ima bolje pljuvace. Dosta je vise raznih anonimusa. HOCEMO PROVJERENE PLJUVACE ! I PROGNOZERE.!
Radi cegaa pominjanje TK kantona?
Mislis da si covjeku suknuo sto si to naveo?
Moze te biti stid radi toga.
Samo si sa tim pokazao da si sitna dusa.
Odakle ti je porijeklo?

Hvala Bogu, navijaca Sarajeva ima i u TK i u Bihacu, Olovu, Doboju, Jajcu i oni nisu nista manji navijaci od tebe ili bilo koga drugog.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 25 jun 2016, 20:05

mma_hz je napisao/la:Svasta ,po cemu ne date priliku ovom momku.Pa standardan covjek bio u ligi koja je bolja i jaca od nase.
Pojedinci seru na pocetku odmah po svemu i normalno nesta i ubodu jbg,i onda krece prica "jesam rekao","sta sam vam pricao" itd itd.Seratori sta vam je ,smirite se malo.Momak IMA pedigre,sad ce da se vidi dal ce da ga opravda ili ne.
ne radi se konkretno o tom momku, igracu itd svakako da zasluzuje i da ce imati podrsku svakog normalnog navijaca jer nosi nas grb na dresu, ali ima ovih par upravolizaca koji najavljuju pojacanja tipa bio je za lige 5 ali je dosao kod nas. bolje spustiti loptu i vidjet na terenu sta ko moze.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 25 jun 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 25 jun 2016, 20:05

mma_hz je napisao/la:Svasta ,po cemu ne date priliku ovom momku.Pa standardan covjek bio u ligi koja je bolja i jaca od nase.

Ma hoce ibrahimovica, za njega su culi. Ne valja ovo, a prije par godina navijali su za klub u kojem su igraci kukali za virsle. Koliko god da das nije dobro, nije dosta.
Ne kazem da treba biti euforican i kurciti se, ali stanje je skoro odlicno. Momcima treba dati podrsku da se OPET osvoji titula...ima osnova za to.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 jun 2016, 20:08

Memara je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la: E fakat nmg da vjerujem crnkic tek 2,3 treninga odradio vec se pljuje po njemu :facepalm:
Lik svaki komentar pocinje sa "Pljunite me ako... Poserite me ako..." :lol:
Bar nisam insajder koji laze "obicne" navijace i kaze ako tako ne bude da nece vise pisat na forumu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska i 9 gostiju.