FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 25 jun 2016, 20:28

Pantelija je napisao/la:Nemamo veznog igraca, nemamo stopera ( i jednog rezervnog) ...

ovo sa veznjakom se proteze jos od cimirota., aferim, svaka vam cast, za godinu i pol, tj evo dvije vi niste uspjeli naci veznog igraca.... zivot te ebo
Fakat predugo, hajd i nekako nema igraca zimi , ali sad da nema???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 25 jun 2016, 20:28

Pantelija je napisao/la:Nemamo veznog igraca, nemamo stopera ( i jednog rezervnog) ...

ovo sa veznjakom se proteze jos od cimirota., aferim, svaka vam cast, za godinu i pol, tj evo dvije vi niste uspjeli naci veznog igraca.... zivot te ebo
pa "skaut" previse zaposlen izbacivanjem raje koja dodje da vidi Saida u kamp.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 25 jun 2016, 20:28

Evander je napisao/la:Hadzis ili Kadusic desni bek?
Svaka cast Hadzicu, ali ja sam za to da Kadusic igra.
Sa druge strane, Hadzic mi nije za krila, pogotovo ne za ekipu koja ce vise napadati nego braniti se.
Mislim da je pomenuti dobar igrac, ali nama su pojacanja, njegovig karakteristika i kvalitete, trebala vise na drugim pozicijama.
Jeko Hadzic? :?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jun 2016, 20:29

Ja bih sad dao 20 000 I Samketa za Petraka ili Zeravicu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jun 2016, 20:29

Hodzic, Hadzic isti racku. Znas na koga mislim.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 20:30

+1
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 jun 2016, 20:33

Memara je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Ja kao veliki pljuvac sam zadovoljan Ahmetovicem, Saricem, Hodzicem.
Zadovoljan sam i Husejnovicem ali nisam optimistican da ce moci nam dat i upola onog sto je dao prosli put.

Od Cetkovica ne ocekujem puno, kao ni od Crnkica ali me ljuti dovođenje Novakovica nekog a odrana nam odron.
Slazem se za prvi dio, za drugi ne. Ali opet ko nama garantuje da ce jedan Hodzic biti pojacanje kao sto ovdje to svi predstavljamo?

Sta kazes za Edisona umjesto Novakovica, sad je mozda ipak bolje bilo da nam je on dosao.
Edson bi bio pojačanje, kao i Džidić, Kostić ili Memišević.
Novaković je loš igrač a nama treba vrhunski stoper.

Hodžić je desni bek, pa ko bude bolji, on ili Kadušić, neka igraju.

Kad je Ćetković, osim ove prošle sezone, imao dobru ili sličnu sezonu prije ove?

Evo ja kao veliki pljuvač, ponovo napominjem priču koju pričam zadnjih mjesec, ja kao VELIKI PLJUVAČ, garantujem da imamo najbolje uslove, najveće pare, najbolju podršku i najbolji rejting u odnosu na ostale. Vi koji smatrate da sam pljuvač, da li garantujete da smo išta kvalitetniji trenutno od Zrinjskog, Slobode, Širokog ili Željezničara? Ja kao VELIKI PLJUVAČ tvrdim da nisu drugi dovodili bolja pojačanja nego mi, ali tvrdim da ništa nismo kvalitetniji od ovih nabrojanih a trebali bi, il možda ne bi trebali, šta mislite?
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 25 jun 2016, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2016, 20:35

DenchiNL je napisao/la:

Fakat predugo, hajd i nekako nema igraca zimi , ali sad da nema???
ima igraca i vise nego dovoljno... ocito da je problem negdje ili nesto drugo...
-nestrucnost
-talovi

ili nesto trece a da se ja ne mogu sjetiti toga ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jun 2016, 20:36

Tim je bitan ne imena,atmosfera je bitna po Radovcu se najbolje to vidjelo dok je bilo dobre atmosfere dok je tim jak bio i on je igrao sasvim dobro posebno one evropske cak se sjecam derbya kad nije mogao igrati zbog reprezentativni obaveza koliko se zalilo sto ne igra. Sta hocu da kazem da u dobroj atmosferi u i oko tima svaki igrac moze biti dobar a u losoj atmosferi samo rijetki igraju dobro.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 jun 2016, 20:38

Crnkic odmah dade gol xD

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 jun 2016, 20:39

Jel ovo Rustemovic kapiten????

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jun 2016, 20:42

Dulja ostaje? Said ne nosi 7...?
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 jun 2016, 20:45

shaman7 je napisao/la:Jel ovo Rustemovic kapiten????
I meni se učinilo... :urnebes: :urnebes:

slika
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2016, 20:45

Mreža protivnika je napunjena do vrha. Konačan rezultat je 8:0, a u strijelce su se upisali Leon Benko (hat-trick), Amer Bekić (2), te novajlije Mersudin Ahmetović (2) i Nermin Crnkić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 25 jun 2016, 20:46

BosnianKingdom je napisao/la:Dulja ostaje? Said ne nosi 7...?
rustem kapiten pored Benke :facepalm:
Said je 10

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jun 2016, 20:47

Neko spomenu Olovo, a brat @uNbx zavrsi na aparatima... :urnebes:
Poyy bordo naciji.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2016, 20:48

bordobijeli je napisao/la:Tim je bitan ne imena,atmosfera je bitna po Radovcu se najbolje to vidjelo dok je bilo dobre atmosfere dok je tim jak bio i on je igrao sasvim dobro posebno one evropske cak se sjecam derbya kad nije mogao igrati zbog reprezentativni obaveza koliko se zalilo sto ne igra. Sta hocu da kazem da u dobroj atmosferi u i oko tima svaki igrac moze biti dobar a u losoj atmosferi samo rijetki igraju dobro.
nemoj misliti da ne postujem tvoje misljenje, nemoj misliti da sam pljuvac, ali navijaci ni jednog kluba nisu imali bolju atmosferu od nase, pa nisam vidio da su igraci bili nesto aman zaman bolji

Radovac je unistio sam sebe i cista je glupost da se okrivljuju NLO i zvijezde koje se nisu poklopile .... u zivotu ima jedan posao a to je da svaki dan trenira nekoliko sati sport koji voli, igra za klub koji voli i sve to sa 19 godina za plaću kakvu ima predsjednik drzave.. on je izabrao lagane treninge i uzivanju u trrenutnom sto ima... on sebe ne vidi kao igraca u buducnosti, zasto da trosimo mi vrijeme na njega?

u drugim klubovima ovakve igrace ne trpe vec ih salju na posudbe ili raskinu ugovor, i daju priliku nekome kome je fudbal sve (kao sto je bio cimi, a sada je to mali hamza ili veladzic, bblagojevic) ....

sta nama vrijedi i pored poraza dobra atmosfera protiv slobode i 10 000 gledalaca kad te ta sloboda natambura na kosevu?

SAMO KVALITETNI IGRACI, PROFESIONALCI, TRENER donose dobru atmosferu i navijace i rezultate... sve ostale price su utopija... ne moze neki novakovic postati stam jer mi ja aplaudiram....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jun 2016, 20:49

SiouxLukavac je napisao/la: Edson bi bio pojačanje, kao i Džidić, Kostić ili Memišević.
Novaković je loš igrač a nama treba vrhunski stoper.
Taj isti Edison je ovdje dobro ispljuvan, ma prosjecan igrac, levat, ta' ce nam on a lik nas kraju hladno odbio, za ovog Novakovica je Bonucci :lol: Nisam ni ja za Novakovica al' sta je tu je, ne zelim odmah da pljujem. Cetkovic, Saric, Ahmetovic su po meni pojacanja ali ipak teren ostaje teren. Nisam ni ja toliki optimista ali kada vidim sta su ostali doveli bude mi zaista mnogo lakse, mi inace sami sebe previse podcjenjujemo.

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 25 jun 2016, 20:49

Besic je napisao/la:Ja bih sad dao 20 000 I Samketa za Petraka ili Zeravicu.
A jesu vala i igracine... :lol:

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 25 jun 2016, 20:50

Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Tim je bitan ne imena,atmosfera je bitna po Radovcu se najbolje to vidjelo dok je bilo dobre atmosfere dok je tim jak bio i on je igrao sasvim dobro posebno one evropske cak se sjecam derbya kad nije mogao igrati zbog reprezentativni obaveza koliko se zalilo sto ne igra. Sta hocu da kazem da u dobroj atmosferi u i oko tima svaki igrac moze biti dobar a u losoj atmosferi samo rijetki igraju dobro.
nemoj misliti da ne postujem tvoje misljenje, nemoj misliti da sam pljuvac, ali navijaci ni jednog kluba nisu imali bolju atmosferu od nase, pa nisam vidio da su igraci bili nesto aman zaman bolji

Radovac je unistio sam sebe i cista je glupost da se okrivljuju NLO i zvijezde koje se nisu poklopile .... u zivotu ima jedan posao a to je da svaki dan trenira nekoliko sati sport koji voli, igra za klub koji voli i sve to sa 19 godina za plaću kakvu ima predsjednik drzave.. on je izabrao lagane treninge i uzivanju u trrenutnom sto ima... on sebe ne vidi kao igraca u buducnosti, zasto da trosimo mi vrijeme na njega?

u drugim klubovima ovakve igrace ne trpe vec ih salju na posudbe ili raskinu ugovor, i daju priliku nekome kome je fudbal sve (kao sto je bio cimi, a sada je to mali hamza ili veladzic, bblagojevic) ....

sta nama vrijedi i pored poraza dobra atmosfera protiv slobode i 10 000 gledalaca kad te ta sloboda natambura na kosevu?

SAMO KVALITETNI IGRACI, PROFESIONALCI, TRENER donose dobru atmosferu i navijace i rezultate... sve ostale price su utopija... ne moze neki novakovic postati stam jer mi ja aplaudiram....
Objasnio :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, muhamedhulk i 44 gosta.