NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Premijer izgleda sutra dolazi, i skupstina bi se trebala odrzati sutra u 12. Moje misljenje ako se nema para i ako nema nekih jakih ljudi koji bi usli u upravu, da se proba odigrati barem jedna polusezona sa "gradacackom" djecom koja su tu i koja su odbjegla po nizim ligama, pa da se vidi kolko ko moze, posto se godinama prizivaju ista u Zvijezdu, od strane navijaca
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ja sam se do zadnjeg momenta nadao da cemo se mi vratiti u pl jer je to po meni bila slamka spasa za klub. Nebi sad da nabrajam sta bi dobili ulaskom u pl jer je vecini poznato prije svega stvorili bi se uslovi za dugorocan plan vodjenja kluba. Ono gdje smo sad je vrlo neizvjesno, nekake kalkulacije o igranju sa malo para o nekoj sredini tabele su po meni iluzija.Jedini izlaz po meni je da Fadil pokusa spasit ovo zapoceto mislim na infrastrukturu i opcenito na klub, da pronadje nekog ko je spreman da ulozi u klub kome bi se dale odrijesene ruke u svemu, tu netreba ni opcina zatezat ako se pojavi takav covjek. Ja licno sam za ovakvu opciju, jer svaka druga opcija bojim se da nas vodi igranju u m.mahalu, puracic, devetak itd.
-
- Kontakt:
Da li je bila skupstina ako neko nesta zna mozel malo vise informacija da napise ako necete ovde mozete i u pp
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
bila je skupstina,,,idemo u Premijer ligu
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Prije bi sazno šta je bilo na hrvatskom saboru nego na zvijezdinoj skupštini. U čemu idemo u premier ligu u rukometu. Jedino je moguće ako se Salgija ponovo prifatio na čemu opština radi zadnjih dana. Idemo u premier a igraci nam odlaze niko još nije došao ne zna se ko je trener kad ce pripreme bas smo za prdmidr ligu.
Uklopili se u ovo sivilo, znaci.combe je napisao/la:Idemo u premier a igraci nam odlaze niko još nije došao ne zna se ko je trener kad ce pripreme bas smo za prdmidr ligu.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ode i Abid izgleda.
To je to znaci... Yebem im svima mater. Toliko im Zvijezda znaci, bitno je da su se svi dokopali para i nekakvih pozicija preko Zvijezdinih ledja, a sad kad treba nece pruzit ruku.
Pisam im sve, radije cu gledat Zvijezdu po kantonalnim ligama, nego da takva **** upravljaju klubom.
To je to znaci... Yebem im svima mater. Toliko im Zvijezda znaci, bitno je da su se svi dokopali para i nekakvih pozicija preko Zvijezdinih ledja, a sad kad treba nece pruzit ruku.
Pisam im sve, radije cu gledat Zvijezdu po kantonalnim ligama, nego da takva **** upravljaju klubom.
⭐
Imal ko da ce ostat??? Odkud sad to zar ne ulazimo u premier? Hoćel se ko oglasit iz te naše sjajne uprave pleme im Yebem.
Eno vam na fb stranici procitajte,hvala bogu svi vidite
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
- theboss_RD07
- Kontakt:
Saopštenje za javnost
Na današnjoj Skupštini NK Zvijezda Gradačac koja je održana u Sali za sjednice Općine Gradačac donesene su sljedeće odluke:
- Usvojen je finansijski izvještaj za period od 24.06.2014. godine do 25.06.2016. godine.Također na Skupštini je usvojen izvještaj o radu Upravnog odbora za isti period.
- Na Skupštini je odlučeno da sastav Upravnog odbora čine:
Šakić Mustafa i Hasanbašić Hajrudin ispred Općine Gradačac, Jašarević
Benjamin (Udruženje navijača „Zmajevi“ Gradačac), Imamović Sadan (TMD
Group d.o.o.), Škahić Alija (Sas Technik), Kikić Said (Gradmont), predstavnik
IMK Kula d.o.o. koji će naknadno dostaviti imenovanog člana, te novi članovi
Kukuruzović Mersed (Stroj d.o.o.) i Sahačić Hasan.U narednoj sedmici se
očekuje da se Upravni odbor dopuni sa još nekim članovima i izabere novi
Predsjednik Upravnog odbora.
- Usvojena je ostavka Novalić Mirsada, ali će i dalje sponzor kluba biti firma IMK Kula d.o.o.Također, ostavku na mjestu Generalnog sekretara je podnio Novalić Ensar.
- Prvi sastanak Upravnog odbora zakazan je već u ponedjeljak, na kojem bi se trebalo saznati ime trenera prve ekipe i početak priprema.
- Skupština je donijela odluku o visini okvirnog budžeta za narednu sezonu koji bi trebao imati stabilne izvore finansiranja,a koji bi se usmjerio na redovno funkcionisanje kluba i servisiranje dugovanja.
- Klub je donio odluku da se formira Sportski savjet koji bi činili bivši igrači Zvijezde, kao koordinacionog tijela između trenera, direktora i Upravnog odbora.Obavezu za formiranje tog tijela preuzeo je bivši igrač Kikić Muris.Svoje poslove članovi savjeta obavljati će volonterski.
- Klub je donio odluku da se formira radna grupa koja bi predložila novi Statut kluba.Radnu grupu bi činili diplomirani pravnici i ekonomisti.Skupština je dala rok od tri mjeseca za izradu novog Statuta, te bi se nakon tog perioda sazvala nova Skupština koja bi odlučivala o novom Statutu.
- Skupština kluba je donijela odluku da se politika kluba u sportskom segmentu treba promjeniti, te da veća ulaganja kluba moraju biti u omladinski pogon i da se šansa mora dati više igračima koji su ponikli iz omladinskog pogona kluba. Posebno su apostrofirani rezultati mlađih selekcija Zvijezde u ovoj sezoni, koji govore da je se rad u omladinskim kategorijama popravio.Zaključeno je da je unazad desetak godina prodefilovao veliki broj igrača kroz Zvijezdinu ekipu, a da su samo rijetki ostali duži period i ostavili dublji trag u klubu.
- Ambicije kluba u narednoj sezoni su gornji dio tabele i da se pruži prilika igračima koji su potekli iz omladinske škole Zvijezde i vrate pojedini igrači iz drugih klubova.Također, zaključak je da se zadrže najbolji igrači iz prošle sezone koji dolaze sa strane, kako bi se formirao kvalitetan kostur tima za naredne sezone.Ukoliko se ukaže prilika za ulaskom u Premijer ligu, klub će se upustiti u borbu za istu.
⭐
Prvo kažeš eto nam Nurdo ulazino u prwnier kigu i onda nam kažeš eto vam saopštenje. A saopštenje je jednako grčevita borba za ostanak. Kažu zadržaće glavne igrače a ono odoše ponajbolja dvojica Abid i Peja. Još kad vidim i dalje Sadana i Kikića još pojačani i tatom Kikićem život mi se smuči. Desila se ona druga opcija o kojoj sam govorio da će mo se nekako pokrpit i borit za ostanak. Naša djeca kad su igrala mi smo u zadnjem kolu uspjeli da ne ispadnemo u kantonalnu. Toliko o našoj djeci.NKZ07 je napisao/la:Eno vam na fb stranici procitajte,hvala bogu svi vidite
Pa dobro,iskreno ja sam se bojao da se ne desi totalni raspad sistema..pozitivna stvar je vracanje Alije Skahica,vidim da nema onog Novalica iz Njemacke a cuo sam da bi i on se trebao vratiti...Predvidam nam od 5-7 mjesta,po meni je to realno a i eto pojedini su docekali da vidimo nasu djecu na djelu pa da vidimo na sta ce to liciti..Ja sam malo skeptican ali mozda nas ta mladost iznenadi pa i naprave dobar rezultat u sledecoj sezoni,koliko para toliko i muzike..theboss_RD07 je napisao/la:Saopštenje za javnost
Na današnjoj Skupštini NK Zvijezda Gradačac koja je održana u Sali za sjednice Općine Gradačac donesene su sljedeće odluke:
- Usvojen je finansijski izvještaj za period od 24.06.2014. godine do 25.06.2016. godine.Također na Skupštini je usvojen izvještaj o radu Upravnog odbora za isti period.
- Na Skupštini je odlučeno da sastav Upravnog odbora čine:
Šakić Mustafa i Hasanbašić Hajrudin ispred Općine Gradačac, Jašarević
Benjamin (Udruženje navijača „Zmajevi“ Gradačac), Imamović Sadan (TMD
Group d.o.o.), Škahić Alija (Sas Technik), Kikić Said (Gradmont), predstavnik
IMK Kula d.o.o. koji će naknadno dostaviti imenovanog člana, te novi članovi
Kukuruzović Mersed (Stroj d.o.o.) i Sahačić Hasan.U narednoj sedmici se
očekuje da se Upravni odbor dopuni sa još nekim članovima i izabere novi
Predsjednik Upravnog odbora.
- Usvojena je ostavka Novalić Mirsada, ali će i dalje sponzor kluba biti firma IMK Kula d.o.o.Također, ostavku na mjestu Generalnog sekretara je podnio Novalić Ensar.
- Prvi sastanak Upravnog odbora zakazan je već u ponedjeljak, na kojem bi se trebalo saznati ime trenera prve ekipe i početak priprema.
- Skupština je donijela odluku o visini okvirnog budžeta za narednu sezonu koji bi trebao imati stabilne izvore finansiranja,a koji bi se usmjerio na redovno funkcionisanje kluba i servisiranje dugovanja.
- Klub je donio odluku da se formira Sportski savjet koji bi činili bivši igrači Zvijezde, kao koordinacionog tijela između trenera, direktora i Upravnog odbora.Obavezu za formiranje tog tijela preuzeo je bivši igrač Kikić Muris.Svoje poslove članovi savjeta obavljati će volonterski.
- Klub je donio odluku da se formira radna grupa koja bi predložila novi Statut kluba.Radnu grupu bi činili diplomirani pravnici i ekonomisti.Skupština je dala rok od tri mjeseca za izradu novog Statuta, te bi se nakon tog perioda sazvala nova Skupština koja bi odlučivala o novom Statutu.
- Skupština kluba je donijela odluku da se politika kluba u sportskom segmentu treba promjeniti, te da veća ulaganja kluba moraju biti u omladinski pogon i da se šansa mora dati više igračima koji su ponikli iz omladinskog pogona kluba. Posebno su apostrofirani rezultati mlađih selekcija Zvijezde u ovoj sezoni, koji govore da je se rad u omladinskim kategorijama popravio.Zaključeno je da je unazad desetak godina prodefilovao veliki broj igrača kroz Zvijezdinu ekipu, a da su samo rijetki ostali duži period i ostavili dublji trag u klubu.
- Ambicije kluba u narednoj sezoni su gornji dio tabele i da se pruži prilika igračima koji su potekli iz omladinske škole Zvijezde i vrate pojedini igrači iz drugih klubova.Također, zaključak je da se zadrže najbolji igrači iz prošle sezone koji dolaze sa strane, kako bi se formirao kvalitetan kostur tima za naredne sezone.Ukoliko se ukaže prilika za ulaskom u Premijer ligu, klub će se upustiti u borbu za istu.
Na kraju ispade opet jaka uprava 
Cija je ova firma "stroj" ??
Kada se malo bolje pogleda Zvijezda ce se opet boriti za sami vrh, jer ovaj sastav uprave to i govori. Cisto sumnjam da ce Alija Skahic doci u upravu, da bi Zvijezda tavorila u sredini tabele. Samo za razliku od prosle godine gdje je najavljena PL i tu se zvijezda opekla, sada ce se sutjeti i niko te nece docekivati na noz. A ovako ce se ici od utakmice do utakmice i kada se ukaze prilika napast ce se prvo mjesto

Kada se malo bolje pogleda Zvijezda ce se opet boriti za sami vrh, jer ovaj sastav uprave to i govori. Cisto sumnjam da ce Alija Skahic doci u upravu, da bi Zvijezda tavorila u sredini tabele. Samo za razliku od prosle godine gdje je najavljena PL i tu se zvijezda opekla, sada ce se sutjeti i niko te nece docekivati na noz. A ovako ce se ici od utakmice do utakmice i kada se ukaze prilika napast ce se prvo mjesto

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
D.o.o.Stroj vlasnik je Mersed Kukuruzovic firma se bavi odrzavanjem alata za Cimos i ostale velike firme..Pisko je vec pisao o ovakvim firmama,to nece biti veliki donatori ali kada bi sabrali jos 10-15 ovakvih skupila bi se lijepa cifra..Za sekretara bi ja umjesto Ensara doveo Hasana Ahmetasevica koji je bio u klubu kada smo ulazili u Pl-u-stari je to lisac i jos uvijek ima poznanstva u sudijskoj organizaciji nego bilo ko drugi iz grada..esprit24 je napisao/la:Na kraju ispade opet jaka uprava
Kaže popravili se rezultati omladinskog pogona. Pa moraju se konji popravit kada igramo rang niže automatski i protivnici lošiji. Zvijezdin omladinski pogon je igrao ligu gdje neki klubovi jedva i skupe ekipe za takmicenje. Al makar ova zvijezdina uprava ima konstantu, konstatno padamo. Prvo sa njima ispadosmo iz premier, pa onda bezuspješna borba za ulazak, sada između redaka najavljuju sredini tabele, znači iduću seuonu možemo očekivati borbu za ostanak. Nabijem na kitu bilo koga ko ih brani. Pisko javi se daj nam bar ti koju dobru informaciju pa nek bude i lažna nada.
-
- Kontakt:
[*]
koji si ti debil bog te vidio,idi skoci s gradine majke ti,uvjek neku negativu stvaras,ti uzimas iz texta sto tebi pase,ljudi su rekli da ako se ukaze prilika za pl da ce se napast,znat ce se na polusezoni gdje smo,niko nije reko borba za opstanak itd.znas li koliko je para potroseno prosle sezone,jesil ti dao koji fening vise osim kad si dolazio par puta na utakmicu,znas li koliko je dugova vraceno prosle sezone,neznas,jer ti znas samo pljuvat,ako hoces sta promijenit nikad nije kasno,uzmi kess i pravac uprava **** im mater i sjedi u fotelju direktora,ali moras imat kess,da bi bio nesto,a ti to nemas,zato suti majke ti i nejavljaj se vise......combe je napisao/la:Kaže popravili se rezultati omladinskog pogona. Pa moraju se konji popravit kada igramo rang niže automatski i protivnici lošiji. Zvijezdin omladinski pogon je igrao ligu gdje neki klubovi jedva i skupe ekipe za takmicenje. Al makar ova zvijezdina uprava ima konstantu, konstatno padamo. Prvo sa njima ispadosmo iz premier, pa onda bezuspješna borba za ulazak, sada između redaka najavljuju sredini tabele, znači iduću seuonu možemo očekivati borbu za ostanak. Nabijem na kitu bilo koga ko ih brani. Pisko javi se daj nam bar ti koju dobru informaciju pa nek bude i lažna nada.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ti care moj imaš problem.combe je napisao/la:Kaže popravili se rezultati omladinskog pogona. Pa moraju se konji popravit kada igramo rang niže automatski i protivnici lošiji. Zvijezdin omladinski pogon je igrao ligu gdje neki klubovi jedva i skupe ekipe za takmicenje. Al makar ova zvijezdina uprava ima konstantu, konstatno padamo. Prvo sa njima ispadosmo iz premier, pa onda bezuspješna borba za ulazak, sada između redaka najavljuju sredini tabele, znači iduću seuonu možemo očekivati borbu za ostanak. Nabijem na kitu bilo koga ko ih brani. Pisko javi se daj nam bar ti koju dobru informaciju pa nek bude i lažna nada.
Vi hajvani imate problem, ne vidite kraj živih očiju. Ako je vama dobro ovo što se desilo zadnje 2-3 godine sa klubom onda nabijem na kar i vas i one koji su ga vodili. Nisam se htio javljat 3-4 mjeseca da vam ne remetim je..nu atmosferu a na kraju se ispostavilo da sam sve bio u pravu. Kažete potrošilo se para pa normalno da se potrošilo kad su se igrači dovodili lopatom a neki nisu zaigrali ni minute. Na kraju se dao keš Banovićima i Gosku džaba jer nisu imali pokriveno zadnje kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.