Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad dolazi ono kad ti mi govorimo "bravo,woow,uuuu aaa" ?Zukanovic je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja cu dodati samo ovo. Ne moze Novakovic posati Stam ako mu aplaudiramo - slazem se. Ali Stam moze postati Novakovic ako mu yebemo mater prije nego potpise. Da ne govorimo o istoku nakon pete min. Istok sam pomenuo jer se sa terena najbolje vide i cuju sve rijeci pohvale, gestikulacije itd. Izgovorene sa ove tribine.Pantelija je napisao/la:nemoj misliti da ne postujem tvoje misljenje, nemoj misliti da sam pljuvac, ali navijaci ni jednog kluba nisu imali bolju atmosferu od nase, pa nisam vidio da su igraci bili nesto aman zaman boljibordobijeli je napisao/la:Tim je bitan ne imena,atmosfera je bitna po Radovcu se najbolje to vidjelo dok je bilo dobre atmosfere dok je tim jak bio i on je igrao sasvim dobro posebno one evropske cak se sjecam derbya kad nije mogao igrati zbog reprezentativni obaveza koliko se zalilo sto ne igra. Sta hocu da kazem da u dobroj atmosferi u i oko tima svaki igrac moze biti dobar a u losoj atmosferi samo rijetki igraju dobro.
Radovac je unistio sam sebe i cista je glupost da se okrivljuju NLO i zvijezde koje se nisu poklopile .... u zivotu ima jedan posao a to je da svaki dan trenira nekoliko sati sport koji voli, igra za klub koji voli i sve to sa 19 godina za plaću kakvu ima predsjednik drzave.. on je izabrao lagane treninge i uzivanju u trrenutnom sto ima... on sebe ne vidi kao igraca u buducnosti, zasto da trosimo mi vrijeme na njega?
u drugim klubovima ovakve igrace ne trpe vec ih salju na posudbe ili raskinu ugovor, i daju priliku nekome kome je fudbal sve (kao sto je bio cimi, a sada je to mali hamza ili veladzic, bblagojevic) ....
sta nama vrijedi i pored poraza dobra atmosfera protiv slobode i 10 000 gledalaca kad te ta sloboda natambura na kosevu?
SAMO KVALITETNI IGRACI, PROFESIONALCI, TRENER donose dobru atmosferu i navijace i rezultate... sve ostale price su utopija... ne moze neki novakovic postati stam jer mi ja aplaudiram....
PitarBordo je napisao/la:I meni se učinilo...shaman7 je napisao/la:Jel ovo Rustemovic kapiten????![]()
![]()
obiteljskicovjek je napisao/la:
Ja cu dodati samo ovo. Ne moze Novakovic posati Stam ako mu aplaudiramo - slazem se. Ali Stam moze postati Novakovic ako mu yebemo mater prije nego potpise. Da ne govorimo o istoku nakon pete min. Istok sam pomenuo jer se sa terena najbolje vide i cuju sve rijeci pohvale, gestikulacije itd. Izgovorene sa ove tribine.
Normalno da cu mu hebati sve kad je dosao do fks preko talova, meadnzera i po raskid ugovora nakon pola godine i tonu pocupanih zivaca.. i ne, ako sa 25 nije psotao igrac, nece ni zbog aplauza sa istoka, a ako igracu jednom otezava karijeru par psovki na utakkmici, neka upise fakultet....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Slazem se, ali moras priznati da se psuje igracu koji nije ni potpisao. Nije to par psovki, to je i sam znas, bolest. Ne dovodimo mi igrace a istina je ih inirektno mozemo otjerati. Licno sam prisustvovao psovanju kod prvog dodira s loptom. Hocu da kazem da iz prosjecnog igraca koji nastupa za moj klub podrskom mogu izvuci bar 5% vise od njega (bezbroj primjera) a yebavanjem familije i do 60% manje.Da ne duzim, drago mi je kad povremeno navratis na ovu temu.Pantelija je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:
Ja cu dodati samo ovo. Ne moze Novakovic posati Stam ako mu aplaudiramo - slazem se. Ali Stam moze postati Novakovic ako mu yebemo mater prije nego potpise. Da ne govorimo o istoku nakon pete min. Istok sam pomenuo jer se sa terena najbolje vide i cuju sve rijeci pohvale, gestikulacije itd. Izgovorene sa ove tribine.e pa mi nismo doveli ni S od stama tako da ... jajalu, saidu i ostalim "stamovima" niko nikad nije hebao sve...
Normalno da cu mu hebati sve kad je dosao do fks preko talova, meadnzera i po raskid ugovora nakon pola godine i tonu pocupanih zivaca.. i ne, ako sa 25 nije psotao igrac, nece ni zbog aplauza sa istoka, a ako igracu jednom otezava karijeru par psovki na utakkmici, neka upise fakultet....
Dajte Benki tu yebenu traku, sramota je za klub da je nosi neko kao Rustemovic! Nismo mi Olimpic jbt!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta nam rade od kluba.Yebo vas Rustem pa ovo se ne smije radit ni u revijalnim tekmama.dajte lavu kapitensku
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Stvarno me ne bi čudilo da Rustem nosi traku i u derbiju. Ako bude u konkurenciji za prvih 11.
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Stvarno se sramotimo sa kapitenskom trakom. Dajte je Leonu debili 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- franklampard8
- Kontakt:
itekako ima mjesta to oko psovki, ali buraz ti psuju i benki i cimiju i jajalu i delacuobiteljskicovjek je napisao/la: Slazem se, ali moras priznati da se psuje igracu koji nije ni potpisao. Nije to par psovki, to je i sam znas, bolest. Ne dovodimo mi igrace a istina je ih inirektno mozemo otjerati. Licno sam prisustvovao psovanju kod prvog dodira s loptom. Hocu da kazem da iz prosjecnog igraca koji nastupa za moj klub podrskom mogu izvuci bar 5% vise od njega (bezbroj primjera) a yebavanjem familije i do 60% manje.Da ne duzim, drago mi je kad povremeno navratis na ovu temu.
par psihopata i nista vise...
imali su jajalo, benko, delac .... jako losih utakmica pa im se nije psovalo... hebeni ouzigaca je dobijao apllauze nakon katastrofalnih utakmica....
Radovac je imao podrsku i kada ga nije bilo na terenu... mladi igraci kada udju i kada sam sebi zapne dobije aplauz...
raju iritiraju druge stvari... dodje raji muka od toga da znaju da imamo pare, da imamo mogucnost da dovedemo igrace a mi dovodimo mendazerske igrace... evo ja razumijem dovodjenje crnkica, momak je sasvim ok, 22 godine standardan... ima nesto
ali ovaj stoper... evo dao Bog da se ja ujedem za jezik i polizem posrano jer volim klub... dao Bog da od njega uce i mihojevic, kovacevic... i djeca u aakdemiji... ali od igraca od 25 godina koji igra u klubu koji je skoro ispao iz lige tesko da ima sta... da imam 21 ili 22 ok, 25 je vec mnoogo godina... ja garantujem da smo mogli istog ili boljeg naci u nasoj ligi!
ma brrrate slabo vremena imam ubi posao
ps. daj ba sjasite sa rustema, prodje trenera i trenera a on igra li igra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa zar nije bila priča, ako Leon ostane, da će on nositi kapitensku traku?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Niho Ugorsko boyfranklampard8 je napisao/la:DaRahma je napisao/la:
Nego je li ovo Nihad Mujakic?
Sabrine mi moje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma moj ramo ko iole prati sve mu jasno manje-vise. Sve to stoji al nisam ja TITAMI nista protiv RustemaPantelija je napisao/la:itekako ima mjesta to oko psovki, ali buraz ti psuju i benki i cimiju i jajalu i delacuobiteljskicovjek je napisao/la: Slazem se, ali moras priznati da se psuje igracu koji nije ni potpisao. Nije to par psovki, to je i sam znas, bolest. Ne dovodimo mi igrace a istina je ih inirektno mozemo otjerati. Licno sam prisustvovao psovanju kod prvog dodira s loptom. Hocu da kazem da iz prosjecnog igraca koji nastupa za moj klub podrskom mogu izvuci bar 5% vise od njega (bezbroj primjera) a yebavanjem familije i do 60% manje.Da ne duzim, drago mi je kad povremeno navratis na ovu temu.![]()
par psihopata i nista vise...
imali su jajalo, benko, delac .... jako losih utakmica pa im se nije psovalo... hebeni ouzigaca je dobijao apllauze nakon katastrofalnih utakmica....
Radovac je imao podrsku i kada ga nije bilo na terenu... mladi igraci kada udju i kada sam sebi zapne dobije aplauz...
raju iritiraju druge stvari... dodje raji muka od toga da znaju da imamo pare, da imamo mogucnost da dovedemo igrace a mi dovodimo mendazerske igrace... evo ja razumijem dovodjenje crnkica, momak je sasvim ok, 22 godine standardan... ima nesto
ali ovaj stoper... evo dao Bog da se ja ujedem za jezik i polizem posrano jer volim klub... dao Bog da od njega uce i mihojevic, kovacevic... i djeca u aakdemiji... ali od igraca od 25 godina koji igra u klubu koji je skoro ispao iz lige tesko da ima sta... da imam 21 ili 22 ok, 25 je vec mnoogo godina... ja garantujem da smo mogli istog ili boljeg naci u nasoj ligi!
ma brrrate slabo vremena imam ubi posao![]()
ps. daj ba sjasite sa rustema, prodje trenera i trenera a on igra li igra
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
S Rustemom u grupnu fazu lige prvakaRodman je napisao/la:Pa zar nije bila priča, ako Leon ostane, da će on nositi kapitensku traku?
#32-0-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.