FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JoseTreci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseTreci » 25 jun 2016, 22:52

Kako si popušio na platama i smještaju? Pa onda za svakog igrača si popušio? Neće djabe igrat valjda?

Vidjer ćemo da li ce Jahić doći i jedva čekam pripremne da vidim bar koji sistem ce se pokušati igrat ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 jun 2016, 23:02

Logicno da si popusio bruku para na svim ovim igracima, a nijednog nisi prodao. Kao autobska stanica, uzmu pare, odose dalje. Jedino koga prodajem i zaradim nesto love to su nasa djeca, koja su sad sklonjena i otjerana. Dovode neke polovne stopere a Kemo ce sjediti na klupi, dobit ce nogu kao Hiros i ostali. Nijednog ovog sto su doveli nece u stanju biti prodati. Na kraju Lendric i Stevanovic s kojim si kao ubo otici na kraju slobodnih papira. Kaze neko kako nema para, pa kako ce biti potrosise Boga oca na plate i za 6 mjeseci corak.

Mali Hiros je Ronaldo za Halvadzica a ovaj drugi ostao. Daj ba, pa nisam ovca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 jun 2016, 23:11

Alleenn je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Pa uprava je postavila skupštinu naravno da ce imati podrsku
Da kako da ne da je ova uprava postavila ovu skupstinu
Ti nisi navijac Zelje i ne znas ni gdje je Grbavica. Lafo navija za Zelju, a nema pojma na koji nacin su izabrani clanovi skupstine. Imas tamo opste diskusije i komentarisi.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 25 jun 2016, 23:11

Alleenn je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Pa uprava je postavila skupštinu naravno da ce imati podrsku
Da kako da ne da je ova uprava postavila ovu skupstinu
Ko je, da nisu možda članovi kluba? Apsolutna vlast je u rukama jednog čovjeka i nije nikakva mudrolija da se to vidi i sve sto se radilo bilo je onako kako on zeli

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 25 jun 2016, 23:44

amazon je napisao/la:Logicno da si popusio bruku para na svim ovim igracima, a nijednog nisi prodao. Kao autobska stanica, uzmu pare, odose dalje. Jedino koga prodajem i zaradim nesto love to su nasa djeca, koja su sad sklonjena i otjerana. Dovode neke polovne stopere a Kemo ce sjediti na klupi, dobit ce nogu kao Hiros i ostali. Nijednog ovog sto su doveli nece u stanju biti prodati. Na kraju Lendric i Stevanovic s kojim si kao ubo otici na kraju slobodnih papira. Kaze neko kako nema para, pa kako ce biti potrosise Boga oca na plate i za 6 mjeseci corak.

Mali Hiros je Ronaldo za Halvadzica a ovaj drugi ostao. Daj ba, pa nisam ovca.
A šta ti predlazes da se uradi sa Lendricem i Stevanovicem?
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 jun 2016, 00:09

JoseTreci je napisao/la:Kako si popušio na platama i smještaju? Pa onda za svakog igrača si popušio? Neće djabe igrat valjda?

Vidjer ćemo da li ce Jahić doći i jedva čekam pripremne da vidim bar koji sistem ce se pokušati igrat ;)
Ništa se popušilo nije naravno, pogotovo na Thiagu. Dovoljno je što ga je pitarima zabio i sve je uloženo opravdao.

Joj genijaca što barataju Željinim parama, znaju u fening sve :clap:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 jun 2016, 08:54

Ne znam sta se imaju buniti iz kluba povodom pisanja "nekih" medija, pa i vecina navijaca to misli !
Pa jbt dovode se igraci koji su ili bliski menadzeru Sasi Cuku ili Kosticu kojeg je opet "postavio" Sasa Cuk :crazy:

I sve su to igraci koji nebi imali uopste priliku igrati za vece klubove u ex.Yu, a da ne govorim o Dinamo, Partizani i drugima, sada ce biti dovodjenje a na zimu vec tjeranje istih ..
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 09:44

Otjeran je ko pseto, a posto je nas ljubimac nasi iz Uprave su napravili pricu da smo mu izasli u susret. Zato je i napisao Manijaci vi ne znate. Nije situacija dobra nikako samo je sreca sto se trenutno sve na neki nacin uspjeva zadrzati medju cetiri zida na Grbavici. Prvi put kad pukne otici ce sve u picku materinu. Dao Allah da grijesim ali tesko.

krajina87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la krajina87 » 26 jun 2016, 09:52

samoplavi je napisao/la:Otjeran je ko pseto, a posto je nas ljubimac nasi iz Uprave su napravili pricu da smo mu izasli u susret. Zato je i napisao Manijaci vi ne znate. Nije situacija dobra nikako samo je sreca sto se trenutno sve na neki nacin uspjeva zadrzati medju cetiri zida na Grbavici. Prvi put kad pukne otici ce sve u picku materinu. Dao Allah da grijesim ali tesko.
Hahaha jak igrac pa smo u gubitku.Pa bolan bacio pricu da se pozelio Brazila jer je znao da se kod Kostica nece naigrati i zdimio.Mailson u Brazil kao sto je i rekao ovaj u Hr kao sto je i slagao Hahha

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 jun 2016, 10:07

Ima li ijedan jak igrac u zelji, pa kad ode da se kaze da je steta sto je otisao? I ovi negativci, koga treba sacuvati, izjasnite se sad a ne kad neko ode, bas taj bio kljucni?

Da vidimo to na vrijeme, pa da znam ko mi spinuje a ko stvarno ima neko misljenje...

krajina87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la krajina87 » 26 jun 2016, 10:25

admin je napisao/la:Ima li ijedan jak igrac u zelji, pa kad ode da se kaze da je steta sto je otisao? I ovi negativci, koga treba sacuvati, izjasnite se sad a ne kad neko ode, bas taj bio kljucni?

Da vidimo to na vrijeme, pa da znam ko mi spinuje a ko stvarno ima neko misljenje...
M.Stevanovic,Lendric,Blagojevic,Kosoric...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 10:50

Da se razumijemo nije za ekipu toliko bitan Tiagov odlazak. Nakon povrede on nije bio na ranijem nivou. Samo nacin na koji je otisao zabrinjava. Lafo hoce da ide kuci i onda osvane u Hrvatskoj. I jos posalje poruku preko facebooka koja ne govori nista i govori svasta.

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 26 jun 2016, 10:52

admin je napisao/la:Ima li ijedan jak igrac u zelji, pa kad ode da se kaze da je steta sto je otisao? I ovi negativci, koga treba sacuvati, izjasnite se sad a ne kad neko ode, bas taj bio kljucni?

...upravo tako :thumbup:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 jun 2016, 11:36

Ugovor će biti raskinut i sa Kramarićem.
Odlazi Safete.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 jun 2016, 11:38

Tiago je proslost i ne treba se oko toga zamarati. Igrac koji nam je donio pobjedu protiv komsija i kao takav ce ostati upamcen. Ovdje je problem Grk. Nema ga na pripremama nikako, najvazniji dio ovaj na Kupresu je propustio i veliko je pitanje na sta ce on liciti.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 26 jun 2016, 11:48

Hrasno1921 je napisao/la:Ne znam sta se imaju buniti iz kluba povodom pisanja "nekih" medija, pa i vecina navijaca to misli !
Pa jbt dovode se igraci koji su ili bliski menadzeru Sasi Cuku ili Kosticu kojeg je opet "postavio" Sasa Cuk :crazy:

I sve su to igraci koji nebi imali uopste priliku igrati za vece klubove u ex.Yu, a da ne govorim o Dinamo, Partizani i drugima, sada ce biti dovodjenje a na zimu vec tjeranje istih ..
koji igraci, nabroj ih!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 12:21

Da sumiramo, proslo ljeto smo doveli cini mi se sest igraca i nakon par mjeseci smo otjerali pet (Livaja, Diata, Stokic, Mladenovic, Uzelac). Zimus smo doveli 13 igraca i za par mjeseci smo otjerali sedam (Kramaric, Bogicevic, Mailson, Stanic, Zolotic, Djermanovic i Zahirovic). To je 19 dovedenih igraca u dva prelazna roka, 12 otjerano nakon pola godine. Dodajmo ovdje jos Djelmica, Tiaga, Kokota, bracu Sadikovic i doci cemo do brojke od 17 otjeranih igraca. Ne racunam ovdje ove mlade i mozda sam nekog zaboravio jer smo stvarno postali autobuska stanica. Moze se spinovati koliko hoce, ali ovo je bruka i bio bi red da neko objasni nama navijacima ko je strucnjak koji je zasluzan za ovu sprdnju. Toliko nakon svega zasluzujemo.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 26 jun 2016, 12:44

samoplavi je napisao/la:Da sumiramo, proslo ljeto smo doveli cini mi se sest igraca i nakon par mjeseci smo otjerali pet (Livaja, Diata, Stokic, Mladenovic, Uzelac). Zimus smo doveli 13 igraca i za par mjeseci smo otjerali sedam (Kramaric, Bogicevic, Mailson, Stanic, Zolotic, Djermanovic i Zahirovic). To je 19 dovedenih igraca u dva prelazna roka, 12 otjerano nakon pola godine. Dodajmo ovdje jos Djelmica, Tiaga, Kokota, bracu Sadikovic i doci cemo do brojke od 17 otjeranih igraca. Ne racunam ovdje ove mlade i mozda sam nekog zaboravio jer smo stvarno postali autobuska stanica. Moze se spinovati koliko hoce, ali ovo je bruka i bio bi red da neko objasni nama navijacima ko je strucnjak koji je zasluzan za ovu sprdnju. Toliko nakon svega zasluzujemo.
Ko je pokazo nešto zbog čega bi zaslužio da ostane osim Đelmića koji nije otjeran nego nije htio da produži?
sporcki podpis

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 12:56

POLITICAR je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Da sumiramo, proslo ljeto smo doveli cini mi se sest igraca i nakon par mjeseci smo otjerali pet (Livaja, Diata, Stokic, Mladenovic, Uzelac). Zimus smo doveli 13 igraca i za par mjeseci smo otjerali sedam (Kramaric, Bogicevic, Mailson, Stanic, Zolotic, Djermanovic i Zahirovic). To je 19 dovedenih igraca u dva prelazna roka, 12 otjerano nakon pola godine. Dodajmo ovdje jos Djelmica, Tiaga, Kokota, bracu Sadikovic i doci cemo do brojke od 17 otjeranih igraca. Ne racunam ovdje ove mlade i mozda sam nekog zaboravio jer smo stvarno postali autobuska stanica. Moze se spinovati koliko hoce, ali ovo je bruka i bio bi red da neko objasni nama navijacima ko je strucnjak koji je zasluzan za ovu sprdnju. Toliko nakon svega zasluzujemo.
Ko je pokazo nešto zbog čega bi zaslužio da ostane osim Đelmića koji nije otjeran nego nije htio da produži?
Rijetko ko, slazem se, njih par mozda. Sto znaci da onaj koji dovodi igrace nema pojma i treba mu pokazati izlazna vrata iz kluba. Djelmic je htio produziti, ali pod malo drugacijim uslovima. Zaboravio sam i Bogdanovica koji je kao i Djelmic otjeran.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 26 jun 2016, 12:59

Zašto onda držati te igrače i plaćati ih ako nisu ništa pokazali? Onaj ko ih je tražio je i dobio otkaz. Ni Bogdanović nije htio produžiti ugovor, tako da je laž da je otjeran, sam je otišao. Zolotić otjeran? Pa čovjek je bio na posudbi jadan ne bio :rol:
sporcki podpis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ristagrad, ŠTA_JE i 47 gostiju.