Vidjer ćemo da li ce Jahić doći i jedva čekam pripremne da vidim bar koji sistem ce se pokušati igrat

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ti nisi navijac Zelje i ne znas ni gdje je Grbavica. Lafo navija za Zelju, a nema pojma na koji nacin su izabrani clanovi skupstine. Imas tamo opste diskusije i komentarisi.Alleenn je napisao/la:Da kako da ne da je ova uprava postavila ovu skupstinuperodeformero je napisao/la:Pa uprava je postavila skupštinu naravno da ce imati podrsku
Ko je, da nisu možda članovi kluba? Apsolutna vlast je u rukama jednog čovjeka i nije nikakva mudrolija da se to vidi i sve sto se radilo bilo je onako kako on zeliAlleenn je napisao/la:Da kako da ne da je ova uprava postavila ovu skupstinuperodeformero je napisao/la:Pa uprava je postavila skupštinu naravno da ce imati podrsku
A šta ti predlazes da se uradi sa Lendricem i Stevanovicem?amazon je napisao/la:Logicno da si popusio bruku para na svim ovim igracima, a nijednog nisi prodao. Kao autobska stanica, uzmu pare, odose dalje. Jedino koga prodajem i zaradim nesto love to su nasa djeca, koja su sad sklonjena i otjerana. Dovode neke polovne stopere a Kemo ce sjediti na klupi, dobit ce nogu kao Hiros i ostali. Nijednog ovog sto su doveli nece u stanju biti prodati. Na kraju Lendric i Stevanovic s kojim si kao ubo otici na kraju slobodnih papira. Kaze neko kako nema para, pa kako ce biti potrosise Boga oca na plate i za 6 mjeseci corak.
Mali Hiros je Ronaldo za Halvadzica a ovaj drugi ostao. Daj ba, pa nisam ovca.
Ništa se popušilo nije naravno, pogotovo na Thiagu. Dovoljno je što ga je pitarima zabio i sve je uloženo opravdao.JoseTreci je napisao/la:Kako si popušio na platama i smještaju? Pa onda za svakog igrača si popušio? Neće djabe igrat valjda?
Vidjer ćemo da li ce Jahić doći i jedva čekam pripremne da vidim bar koji sistem ce se pokušati igrat
Hahaha jak igrac pa smo u gubitku.Pa bolan bacio pricu da se pozelio Brazila jer je znao da se kod Kostica nece naigrati i zdimio.Mailson u Brazil kao sto je i rekao ovaj u Hr kao sto je i slagao Hahhasamoplavi je napisao/la:Otjeran je ko pseto, a posto je nas ljubimac nasi iz Uprave su napravili pricu da smo mu izasli u susret. Zato je i napisao Manijaci vi ne znate. Nije situacija dobra nikako samo je sreca sto se trenutno sve na neki nacin uspjeva zadrzati medju cetiri zida na Grbavici. Prvi put kad pukne otici ce sve u picku materinu. Dao Allah da grijesim ali tesko.
M.Stevanovic,Lendric,Blagojevic,Kosoric...admin je napisao/la:Ima li ijedan jak igrac u zelji, pa kad ode da se kaze da je steta sto je otisao? I ovi negativci, koga treba sacuvati, izjasnite se sad a ne kad neko ode, bas taj bio kljucni?
Da vidimo to na vrijeme, pa da znam ko mi spinuje a ko stvarno ima neko misljenje...
admin je napisao/la:Ima li ijedan jak igrac u zelji, pa kad ode da se kaze da je steta sto je otisao? I ovi negativci, koga treba sacuvati, izjasnite se sad a ne kad neko ode, bas taj bio kljucni?
Da vidimo to na vrijeme, pa da znam ko mi spinuje a ko stvarno ima neko misljenje...
koji igraci, nabroj ih!?Hrasno1921 je napisao/la:Ne znam sta se imaju buniti iz kluba povodom pisanja "nekih" medija, pa i vecina navijaca to misli !
Pa jbt dovode se igraci koji su ili bliski menadzeru Sasi Cuku ili Kosticu kojeg je opet "postavio" Sasa Cuk![]()
I sve su to igraci koji nebi imali uopste priliku igrati za vece klubove u ex.Yu, a da ne govorim o Dinamo, Partizani i drugima, sada ce biti dovodjenje a na zimu vec tjeranje istih ..
Ko je pokazo nešto zbog čega bi zaslužio da ostane osim Đelmića koji nije otjeran nego nije htio da produži?samoplavi je napisao/la:Da sumiramo, proslo ljeto smo doveli cini mi se sest igraca i nakon par mjeseci smo otjerali pet (Livaja, Diata, Stokic, Mladenovic, Uzelac). Zimus smo doveli 13 igraca i za par mjeseci smo otjerali sedam (Kramaric, Bogicevic, Mailson, Stanic, Zolotic, Djermanovic i Zahirovic). To je 19 dovedenih igraca u dva prelazna roka, 12 otjerano nakon pola godine. Dodajmo ovdje jos Djelmica, Tiaga, Kokota, bracu Sadikovic i doci cemo do brojke od 17 otjeranih igraca. Ne racunam ovdje ove mlade i mozda sam nekog zaboravio jer smo stvarno postali autobuska stanica. Moze se spinovati koliko hoce, ali ovo je bruka i bio bi red da neko objasni nama navijacima ko je strucnjak koji je zasluzan za ovu sprdnju. Toliko nakon svega zasluzujemo.
Rijetko ko, slazem se, njih par mozda. Sto znaci da onaj koji dovodi igrace nema pojma i treba mu pokazati izlazna vrata iz kluba. Djelmic je htio produziti, ali pod malo drugacijim uslovima. Zaboravio sam i Bogdanovica koji je kao i Djelmic otjeran.POLITICAR je napisao/la:Ko je pokazo nešto zbog čega bi zaslužio da ostane osim Đelmića koji nije otjeran nego nije htio da produži?samoplavi je napisao/la:Da sumiramo, proslo ljeto smo doveli cini mi se sest igraca i nakon par mjeseci smo otjerali pet (Livaja, Diata, Stokic, Mladenovic, Uzelac). Zimus smo doveli 13 igraca i za par mjeseci smo otjerali sedam (Kramaric, Bogicevic, Mailson, Stanic, Zolotic, Djermanovic i Zahirovic). To je 19 dovedenih igraca u dva prelazna roka, 12 otjerano nakon pola godine. Dodajmo ovdje jos Djelmica, Tiaga, Kokota, bracu Sadikovic i doci cemo do brojke od 17 otjeranih igraca. Ne racunam ovdje ove mlade i mozda sam nekog zaboravio jer smo stvarno postali autobuska stanica. Moze se spinovati koliko hoce, ali ovo je bruka i bio bi red da neko objasni nama navijacima ko je strucnjak koji je zasluzan za ovu sprdnju. Toliko nakon svega zasluzujemo.