NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2016, 10:14

combe je napisao/la:Vi hajvani imate problem, ne vidite kraj živih očiju. Ako je vama dobro ovo što se desilo zadnje 2-3 godine sa klubom onda nabijem na kar i vas i one koji su ga vodili. Nisam se htio javljat 3-4 mjeseca da vam ne remetim je..nu atmosferu a na kraju se ispostavilo da sam sve bio u pravu. Kažete potrošilo se para pa normalno da se potrošilo kad su se igrači dovodili lopatom a neki nisu zaigrali ni minute. Na kraju se dao keš Banovićima i Gosku džaba jer nisu imali pokriveno zadnje kolo.
Gosk marke nije vidio od zvijezde,dzabe lupetas,neznas ni kako se sve odvijalo....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 jun 2016, 10:29

combe je napisao/la:Vi hajvani imate problem, ne vidite kraj živih očiju. Ako je vama dobro ovo što se desilo zadnje 2-3 godine sa klubom onda nabijem na kar i vas i one koji su ga vodili. Nisam se htio javljat 3-4 mjeseca da vam ne remetim je..nu atmosferu a na kraju se ispostavilo da sam sve bio u pravu. Kažete potrošilo se para pa normalno da se potrošilo kad su se igrači dovodili lopatom a neki nisu zaigrali ni minute. Na kraju se dao keš Banovićima i Gosku džaba jer nisu imali pokriveno zadnje kolo.
Baš ti hvala, prostačino. Nisi se javljao jer nam je dobro išlo, bili smo prvi na tabeli, a kad se nama dese pehovi onda se ti pojaviš na ovom forumu, bravo majstore ti si pravi navijač Zvijezde :clap: :clap: :clap:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 jun 2016, 10:51

Jedi goovna. Sta si bio u pravu? Savez i sudije ti u zadnjem kolu otmu titulu i ko fol ti si bio u pravu.. Zvijezda je lose odradila sezonu?
Koji si ti retard, i to je preblago receno

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 jun 2016, 11:07

Kako god okrenem da ti dam dijagnozu ispane da si ti neki bivsi trenercic ili nekakav bivsi radnik u klubu koji je dobio nogu pa ko fol bilo sve lijepo dok si ti bio,a posljednje dvije godine katastrofa.Mi inace imamo taj problem svi koji su radili u Zvijezdi pa dobili nogu zbog marifetluka pocinju pljuvanje Zvijezde po casiji i na kraju pokazu pravi karakter,pa se onda malo pritaje dok se opet neuvuku u klub i tako godinama .I ti sto si zapjenio toliko fudbal je sporedna stvar isto koda ti je zivot u pitanju jesi navro.Za nesto vise u ovome potrebne su pare,imamo mi potencijala za lovu samo treba nac interes da neko dodje i ulozi.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2016, 11:36

Da vas ne citiram sve ponaosob krenuću ovako. Nikad nisam imao veze sa Zvijezdom osim navijacke kao neki od vas. Drugo sve sam bio u pravu štelili mi štimalo Jajce samo ljudi imali sposobniju upravu od naših uhljupa. To sa Goškom vrlo dobro znam prebijao se njihov dug prema Vojvodi ali i to su drug pare. Čak drug znam i preko koga se dogovaralo samo da ne idemo u detalje. I još nešto da vas pitam zašto ste vi kritikovali bivšu upravu zato što je bilo zabranjeno gledanje treninga. Igrali premier ligu i vama opet nije štimalo a buni te se što meni sad ne štima. I na kraju upravu ste boli me racku više i za Zvijezdom i za upravom. Ako je vama ovo dobro sretno vam dalje.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 jun 2016, 11:47

combe je napisao/la:Da vas ne citiram sve ponaosob krenuću ovako. Nikad nisam imao veze sa Zvijezdom osim navijacke kao neki od vas. Drugo sve sam bio u pravu štelili mi štimalo Jajce samo ljudi imali sposobniju upravu od naših uhljupa. To sa Goškom vrlo dobro znam prebijao se njihov dug prema Vojvodi ali i to su drug pare. Čak drug znam i preko koga se dogovaralo samo da ne idemo u detalje. I još nešto da vas pitam zašto ste vi kritikovali bivšu upravu zato što je bilo zabranjeno gledanje treninga. Igrali premier ligu i vama opet nije štimalo a buni te se što meni sad ne štima. I na kraju upravu ste boli me racku više i za Zvijezdom i za upravom. Ako je vama ovo dobro sretno vam dalje.
Ćao. :wave:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2016, 12:33

combe je napisao/la:Da vas ne citiram sve ponaosob krenuću ovako. Nikad nisam imao veze sa Zvijezdom osim navijacke kao neki od vas. Drugo sve sam bio u pravu štelili mi štimalo Jajce samo ljudi imali sposobniju upravu od naših uhljupa. To sa Goškom vrlo dobro znam prebijao se njihov dug prema Vojvodi ali i to su drug pare. Čak drug znam i preko koga se dogovaralo samo da ne idemo u detalje. I još nešto da vas pitam zašto ste vi kritikovali bivšu upravu zato što je bilo zabranjeno gledanje treninga. Igrali premier ligu i vama opet nije štimalo a buni te se što meni sad ne štima. I na kraju upravu ste boli me racku više i za Zvijezdom i za upravom. Ako je vama ovo dobro sretno vam dalje.
Je_bo majku ako ti nisi edo piksi
Ko da njega gledam kako pise

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 26 jun 2016, 14:02

Combe je samo jedan roditelj prema cijem je dijetu bilo nepravdi ali sam combe je uticao na njegovo propadanje.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 26 jun 2016, 14:36

reddragon001 je napisao/la:Combe je samo jedan roditelj prema cijem je dijetu bilo nepravdi ali sam combe je uticao na njegovo propadanje.
Da još razjasnim sa Piskom nisam Bekim yebo te on više. Do sad si me mijenjo sa mesara, bezimena,kursevima paljevina, na kraju te ljudi htjeli i udarat. A bio si kilometrima daleko. Samo vi uživajte u ovoj dobroti na kraju ce te slavit ostanak u ligi dotle su vas doveli

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2016, 15:00

Ove sezone će biti bolje.oprezno ulazimo a biće solidna ekipa.gornji dio tabele a ako bude prilike pokušat.
Da se dotaknem combeta.frajer uzima sebi puno za pravo.pa nije moranje da budemo uvijek u premijer ligi i da se borimo za prvo mjesto.ova nam je liga mjera iako ko ne bi volio da se igra premijer liga u našem gradu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2016, 15:34

Combe-ima stvari za koje si u pravu,jesu nas prije razmazile stare uprave ali moras da znas da nemamo vise onoliko sredstava kao prije..i slazem se sa astrom,ova liga je nama mjera mi i da smo usli u Pl-u morali bi praviti krov,semafor,reflektore za koje ne bi imali pare..ako bi uspjeli nesto od navedenog napraviti ili kupiti to bi moralo biti na ustrb kvaliteta ekipe..trebas malo uci na temu Premijer lige pa da vidis kakvi su tamo trenutni budzeti(osim Celika)
vjeruj mi da bi bili kanta za nabijanje..Imamo to sto imamo i treba to na najracionalniji nacin iskoristiti,pa sa manje novaca Radnik i Slavija su cuda cinili..Odavno sam pisao da je najveca boljka Zvijezde sama unutrasnja organizacija kao i skauting to ako rijesimo nece biti problem ove godine nesto manji iznos u budzetu..

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 26 jun 2016, 19:42

Ljudi pa mi smo završili 2 na tabeli 2 boda su nam falila, ja mislim da nas je koštala prva polusezona, dok smo se mi uigrali prosuli smo dosta bodova. Uz ove igrače koji su ostali, a nadam se da će i Peja i Abid ostat, dovesti par provjerenih npr.Jogeta, Bogdanovića u odbrani, vratit Kurbašića i Diattu i eventualno jednog bržeg veznog igrača, mislim da si možemo priuštit ove igrače. I Vojvodu za trenera, čovjeka koji definitivno zna kako se igra ova liga.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 26 jun 2016, 20:01

Kapetan je napisao/la:Ljudi pa mi smo završili 2 na tabeli 2 boda su nam falila, ja mislim da nas je koštala prva polusezona, dok smo se mi uigrali prosuli smo dosta bodova. Uz ove igrače koji su ostali, a nadam se da će i Peja i Abid ostat, dovesti par provjerenih npr.Jogeta, Bogdanovića u odbrani, vratit Kurbašića i Diattu i eventualno jednog bržeg veznog igrača, mislim da si možemo priuštit ove igrače. I Vojvodu za trenera, čovjeka koji definitivno zna kako se igra ova liga.
Ja mislim da bi trebalo ojtjerat sve igrace i samo ostavit djecu koja nemaju ugovor odnosno nece dobijat platu. Za trenera ppstavit 'borca Talenta' i onda kupovatbutakmice i bit prvi. Pare za kupovinu bi se ustedile od svih tih plata.
Cuj napast PL sa Jogetom ,Allahu dragi neka si nam na pomoci.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 26 jun 2016, 20:15

batigol777 je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Ljudi pa mi smo završili 2 na tabeli 2 boda su nam falila, ja mislim da nas je koštala prva polusezona, dok smo se mi uigrali prosuli smo dosta bodova. Uz ove igrače koji su ostali, a nadam se da će i Peja i Abid ostat, dovesti par provjerenih npr.Jogeta, Bogdanovića u odbrani, vratit Kurbašića i Diattu i eventualno jednog bržeg veznog igrača, mislim da si možemo priuštit ove igrače. I Vojvodu za trenera, čovjeka koji definitivno zna kako se igra ova liga.
Ja mislim da bi trebalo ojtjerat sve igrace i samo ostavit djecu koja nemaju ugovor odnosno nece dobijat platu. Za trenera ppstavit 'borca Talenta' i onda kupovatbutakmice i bit prvi. Pare za kupovinu bi se ustedile od svih tih plata.
Cuj napast PL sa Jogetom ,Allahu dragi neka si nam na pomoci.
Joge je kralj za veliku većinu pa skoro sve stopere u ovoj ligi, ove sezone je muku mučio s povredama pa gdje i neće kad ima 35 godina,al' za onim Jogetom, ne samo onim od prije 5-6-7 godina nego onim od prošle ili pretprošle sezone mnogi bi jeli prašinu.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 jun 2016, 21:31

Vojvodic nece kod nas ostati,covjek ima par dobrih ponuda..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 26 jun 2016, 21:37

Kakav je ovo potez uprave 4oo km plate domacim igracima,,

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 27 jun 2016, 14:46

Kako sam danas cuo odlazi i čolic i da li ce se znati danas tko je novi trener
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 27 jun 2016, 15:08

nedžad je napisao/la:Kako sam danas cuo odlazi i čolic i da li ce se znati danas tko je novi trener
Imate te vi svojih dobri trenerakao npr amira durguta sta ce van ko sa strane

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 27 jun 2016, 16:43

Trebalo bi imenovati trenera danas u 18h ...volio bi vidjeti za pomocnike denis taletovic i eso jasar i rad s golmanima smaja ako on ne onda neka ostane ovaj stari jer cak je izgleda i donator bio u klubu ??????

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 27 jun 2016, 17:01

MAGIRUS je napisao/la:
nedžad je napisao/la:Kako sam danas cuo odlazi i čolic i da li ce se znati danas tko je novi trener
Imate te vi svojih dobri trenerakao npr amira durguta sta ce van ko sa strane
Novi stari trener Darko Vojvodić :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.