FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hulehule
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hulehule » 26 jun 2016, 11:09

pinoglavi je napisao/la:Ako bude Merzic na stoperu najebali smo
Ma veca mi je briga Pirija, lik umjesto da napreduje, on sve veca rupa iz sezone u sezonu...sad ako ga ne prodamo, al kako stvari idu vrlo tesko, necemo nikad...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2016, 11:38

Gdje se ima nabaviti Football Manager, hocu i ja da budem strucnjak...kakve licence se dobijaju, vaze li za PL...
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 jun 2016, 11:50

Skver je napisao/la:Gdje se ima nabaviti Football Manager, hocu i ja da budem strucnjak...kakve licence se dobijaju, vaze li za PL...
Mozes ga kupit' preko Steama za 30€ ili tako nesto ili mozes skinut' sa interneta, ali ima tih bagova...

Imas te sve linkove na PDFu Football Manager 2016
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 jun 2016, 11:58

Skver je napisao/la:Gdje se ima nabaviti Football Manager, hocu i ja da budem strucnjak...kakve licence se dobijaju, vaze li za PL...
Na Menageru ti je Mahir centralni vezni, Govedarica spic :lol:

Jel do mene ili niko ne ostavlja nikakve informacije a javnost jos od pressa?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2016, 12:00

Lazevski jos uvijek nije dobio papire i zato Husref fura Kostica na beku
vjerovatno ista stvar vazi i za Fatica, mada je Fatic blizi tome da ga Husref koristi u veznom redu

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 26 jun 2016, 12:03

Pa džaba smo ih dovodili ako će se ponoviti situacija kao sa Lakičevićem..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

MAGIRUS
Kontakt:

Post Postao/la MAGIRUS » 26 jun 2016, 12:19

pinoglavi je napisao/la:Ako bude Merzic na stoperu najebali smo
Bolji je Karlos od merzica, nema tu husrefa

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 jun 2016, 12:28

Znaci postoji mogucnost da nam 2 pojacanja nisu registrovana :lol: Pa nemamo mi sta ocekivat od Europe... bio sam optimista al ako je to istina onda smo donji.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2016, 12:33

I Efendic je lijevi bek, samo ga treba pravilno usmjeriti.....kad nece niko od nasih da igra lijevog beka....imal ko da Husrefu posudi joystick.
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jun 2016, 12:35

Borogovac je odbio potpisati ugovor sa Slobodom nezadovoljan uslovima koje mu nude iz tuzlanskog kluba pa će sreću kako stvari stoje potražiti negdje drugo.
Kako nezvanično saznajemo, Semir Borogvac bi se u nekoliko narednih dana mogao priključiti zeničkom Čeliku li mostarskom Veležu.

Otjerali ga :D

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 26 jun 2016, 12:36

Neozbiljno je ako Fatic i Lazevski nisu registrovani. Bas neozbiljno.
tuzlak1987 je napisao/la:Borogovac je odbio potpisati ugovor sa Slobodom nezadovoljan uslovima koje mu nude iz tuzlanskog kluba pa će sreću kako stvari stoje potražiti negdje drugo.
Kako nezvanično saznajemo, Semir Borogvac bi se u nekoliko narednih dana mogao priključiti zeničkom Čeliku li mostarskom Veležu.

Otjerali ga :D
Ko Bošnjo. Ka'e otjerali ga :mrgreen:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 jun 2016, 12:46

Jel moguce da jos nema nikakvih informacija vezano za organizovani prevoz do zenice. Pa jbt jos 4 dana do utakmice. Stvarno veliki minus i propust u organizaciji :thumbdown:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 26 jun 2016, 12:51

Slobodas je napisao/la:Jel moguce da jos nema nikakvih informacija vezano za organizovani prevoz do zenice. Pa jbt jos 4 dana do utakmice. Stvarno veliki minus i propust u organizaciji :thumbdown:
i mene je pocelo to iritirat, dokurcilo mi vise da se sve u 3 dana organizuje, euforije nigdje

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 26 jun 2016, 13:00

Slobodas je napisao/la:Jel moguce da jos nema nikakvih informacija vezano za organizovani prevoz do zenice. Pa jbt jos 4 dana do utakmice. Stvarno veliki minus i propust u organizaciji :thumbdown:
Tacno tako, do sada sam branio grupu i sve, al vidi se da oni nisu za toga.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 jun 2016, 13:04

Fudbaleri tuzlanske Slobode u Sloveniji se pripremaju za narednu sezonU i mečeve pretkola Evropske lige protiv izraelskog Beitara.

Crveno-crni su na slovenačkim pripremama odigrali dva meča. U prvom su poraženi od zagrebačke Lokomotive sa 2:0, a u drugom su identičnim rezultatom slavili protiv ljubljanske Olimpije.

Husref Musemić traži dobitnu kombinaciju za prvi meč protiv Beitara koji se igra 30. juna zeničkom Bilinom polju, a večeras od 19 sati Tuzlaci igraju generalku protiv Domžala.

Kako sada stvari stoje Crveno-crni će protiv izraelskog predstavnika biti lišeni usluga Aleksandra Lazevskog, koji igra na poziciji lijevog beka. Makedonac, koji je pred sami odlazak u Sloveniju stigao na Tušanj, još uvijek nije riješio administrativne probleme i teško da će biti prijavljen za ovaj duel. Upitan za Beitar je i Ivan Fatić, no kako saznajemo njegova registracija je u proceduri i postoje šanse da zaigra protiv Beitara.

Ekipa Slobode je bez igrača na poziciji lijevog beka. Stoga bi Musemić, kao u pripremnom meču protiv Olimpije, na tom mjestu mogao koristiti Ivana Kostića, dok će stoperski tandem činiti Aldin Džidić i Haris Mehmedagić.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 jun 2016, 13:07

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Na 9:20 .. Pa pazi gola dan te yebo
:damn: :damn: :facepalm:

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 jun 2016, 13:10

Golman Slobode na meti belgijskih klubova: Pirića sam mogao prodati Sarajevu
Postojala je opcija za Mechelen, ali sada je u igri drugi klub. Ime? Ne želim govoriti kako neko ne bi pokvario posao, tvrdi Admir Husarić, menadžer našeg reprezentativnog golmana

Kenan Pirić, golman tuzlanske Slobode i novopečeni A reprezentativac Bosne i Hercegovine, mogao bi obilježiti predstojeći prelazni rok.

Iskusni čuvar mreže sa Tuzlacima se priprema za nastup u Evropskoj ligi i dvomeč sa izraelskim Beitarom, dok njegov menadžer Admir Husarić intenzivno radi na pronalsku novog angažmana.

Upoznat sa detaljima

– U kontaktu smo sa jednim belgijskim prvoligašem i za dvije sedmice sve bi trebalo biti završeno – potvrdio je Husarić za Faktor, dodavši:

– Odmah da kažem kako se ne radi o Mechelenu. Postojala je opcija i za Mechelen, ali su oni golmana iz B tima prekomandovali sa prvom ekipom. Ne želim govoriti o imenu kluba s kojim smo u pregovorima, jer obično, kada se to sazna, nađe se neki „stručnjak“ koji pokvari posao. Najvažnije je da su Pirića skautirali Belgijanci i da je zadovoljio njihove ukuse. Uz to Azmir Husić, predsjednik Slobode, neće praviti probleme prilikom transfera, jer je i on upoznat sasvim detaljima.

Prije nekoliko godina Pirić je bio na meti Sarajeva, ali je posao „pokvario“ tadašnji sportski direktor Bordo tima Abdulah Ibraković. Husarić tvrdi da je golmana Slobode i sada mogao prodati Sarajevu, ali…

– Oni bi i sada dali 100.000 eura za njega. Mogao sam ga prodati, ali nisam, niti želim izraditi Azmira Husića. Pirić je produžio ugovor sa Slobodom i logično je da klub sa Tušnja profitira njegovom prodajom – tvrdi Husarić.

Korektni odnosi

Inače, Husarić je u zimskom prelaznom roku već trgovao sa Sarajevo i na Koševo doveo perspektivnog desnog bočnog Dušana Hodžića. Također, ovaj zastupnik igrača svoje fudbalere ima i u Zrinjskom (Jasmin Mešanović), Slobodi (Pirić i Ibrahim Škahić), te Mladosti (Frank Lalić, Anel Husić, Milan Nedičić i Goran Brkić).

– Sa svim klubovima imam zaista korektne odnose – konstatovao je Husarić.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 jun 2016, 13:18

boomerang5 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Kako sam ja razumio niti Lazevski,niti Fatic nisu registrovani za 1. kolo :?:
ovo ako je tacno , onda stvarno :urnebes:
Znate kakva je procedura za strance kod nas u BiH. Moli Boga da dobiju radnu dozvolu do pocetka sezone ..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2016, 13:19

fukara1919 je napisao/la:
Tacno tako, do sada sam branio grupu i sve, al vidi se da oni nisu za toga.
Beta | 26.6.2016 - 10:55h
"Kako saznajemo od neslužbenih izvora, nekoliko članova navijacke skupine "Fukare 1919" su tužili predsjednika FK Sloboda Azmira Husića, zbog neisplaćenih plata, kamata i doprinosa za MIO za april i maj pa je tako dovedeno u pitanje dalje navijanje. Iz istog izvora saznajemo da su pojedini navijači nezadovoljni izjavom predsjednika Azmira Husića da će postaviti sigurnosne kamere na stadionu Tušanj."
🔴⚫️

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 jun 2016, 13:28

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.