FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Allahu dragi, od sest primljenih golova, pet su primili beze
dva penala, dva kornera i Pirijina greska
fakticki smo primili samo jedan castan gol iz akcije
dva penala, dva kornera i Pirijina greska
fakticki smo primili samo jedan castan gol iz akcije
-
- Kontakt:
I Erica treba pohvaliti. Imao je sjajne odbrane juce.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najvece pojacanje ce nam biti izgleda ako Piric ode ..
Joj prvog gola 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- hule_barca
- Kontakt:
Sa ovog snimka se može vidjeti jedna velika nonšalantnost u igri. Prvi gol smiješan, drugi pogreška Efendića na sredini, treći pogreška Džidića u sredini, četvrti korner niko ne skače, peti niko ne prati penal i šesti opet niko ne prati korner.
Mes Que Un Club
Piricu sutnes po zemlji, 70% da ce lopta zavrsit' u golu
Pirija dok je bio mali uvijek govorio "nema po zemlji"
Joj da samo hoce otic vise.

Joj da samo hoce otic vise.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
stvarno je primao glupe golove (Krstanovic, camuga, Lendric, Kuzmanovic), to je ono na prvu sto se sjecam, sve golovi po zemlji.. momak je kao junior mnogo obecavao, ali sada ne da stagnira, nego haman i nazaduje
visoke lopte mu ne predstavljaju problem (igrac Domzalea se ne bi slozio), to dobro brani, ali niske ne moze skinut' ni da mu zivot ovisi o tome.. samo da ga prodamo, pa za koliko god, brzo ce on ponovo u PL, vjerujte
visoke lopte mu ne predstavljaju problem (igrac Domzalea se ne bi slozio), to dobro brani, ali niske ne moze skinut' ni da mu zivot ovisi o tome.. samo da ga prodamo, pa za koliko god, brzo ce on ponovo u PL, vjerujte
Ovo ljudi max opusteno igrali, ovo i protiv Olimpije nebo i zemlja xD
svi govorili nema jakih, samo on govorio da nema po zemlji :lol:Mago je napisao/la:Pirija dok je bio mali uvijek govorio "nema po zemlji" :mrgreen:
Istina je da je momak imao los dan, kakvi su to drugi golmani u PL, kakve to golove drugi primaju...neke specijalne
Manje se igrajte menagera....ne volim Husarica, ali je u pravu...na dao Bog da je Piric primio go sa 50m kao Karacic....vecina bi vjerovatno tuzila Azmira za pretrpljenu dusevnu bol...Piriji nek je sa srecom, da nadje ino angazman i da Sloboda dobije obestecenje......
P.S. Hajmo malo pljuvat taktike, igrace.....pa Safet je igrao bez lijevog beka na SP.....moramo pratiti trendove....

P.S. Hajmo malo pljuvat taktike, igrace.....pa Safet je igrao bez lijevog beka na SP.....moramo pratiti trendove....
🔴⚫️
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I Erica treba pohvaliti. Imao je sjajne odbrane juce.
Slazem se,pirija ako ode bit ce nam dobro pojačanje.Eric je bolji samo nije imao nekoga da ga gura u medije kao ova sto ima degena Husaru!!
DRŽAVA TUZLA!!
mada me cudi da je Eric dobio sansu prije Bobica, mada ne mora nista da znaci
opet, obzirom da je Eric vec od ranije bio na listi zelja Slobode..
opet, obzirom da je Eric vec od ranije bio na listi zelja Slobode..
tek sad gledam golove, pa Pirija bolan 
smiješan mi je i Efendić, ako je on nosio osmicu

smiješan mi je i Efendić, ako je on nosio osmicu

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Razbicemo ci..fute ko lubenicu,zapamtite.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Erić se pokazao odlično, Karić je 100% namjerno profulao 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
prestao sam hejtovat' Efendica, al' cu zato hejtovat' Karica sve dok bude igrao u spicu :kafa:
Pa sta hoces, da stane na go ??? Citav zivot igra spica, doveden kao zamjena za Ahmeta, da igra spica, i treba sad izmisljat toplu vodu,...dosta je sto Kostic igra beka a Ordaga krilo, treba sad i sa njim budalasat....Chinaglia je napisao/la:prestao sam hejtovat' Efendica, al' cu zato hejtovat' Karica sve dok bude igrao u spicu
onda smo se zajebali, Karic nije bolji od Ahmetovicahulehule je napisao/la:Pa sta hoces, da stane na go ??? Citav zivot igra spica, doveden kao zamjena za Ahmeta, da igra spica, i treba sad izmisljat toplu vodu,...dosta je sto Kostic igra beka a Ordaga krilo, treba sad i sa njim budalasat....Chinaglia je napisao/la:prestao sam hejtovat' Efendica, al' cu zato hejtovat' Karica sve dok bude igrao u spicu :kafa:
samim tim smo slabiji u napadu, ili ako hocete, nismo nista jaci, a ni u veznom redu nismo uopste bolji, u najboljem slucaju smo na nivou iz prosle sezone.. ako smo pojacali odbranu, a jesmo, onda treba pojacat' i vezni red, odnosno napad, a mi to jos uvijek nismo ucinili.. ne treba brkati kvalitet i kvantitet.. mozda, ali samo mozda bi Fatic mogao biti to pojacanje u veznom redu, obzirom da igra i tu poziciju, ali to je veliko mozda
sum sumarum, sirinu ekipe imamo, odbranu pojacali, vezni red i napad nismo, tu smo u najboljem slucaju na nivou iz prosle sezone, a trebali bismo biti jaci nego prosle sezone.. trebaju nam jos dva igraca, a opet, rezultati ce pokazat'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.