FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Odlican igrac...Bravo za upravu Schalkea za ovaj transfer..
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poceli su rudari rekorde obarati, barem kada su u pitanju transferi.
Embolo je veliki talenat i iznimno mi je drago sto je zavrsio u Bundesligi.

Embolo je veliki talenat i iznimno mi je drago sto je zavrsio u Bundesligi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Da se pridruzim cestitkama za zasada odlicne poslove Schalkea,izuzetno me veseli posao koji radite trenutno.
Samo nastaviti ovako,nedati Sanea ni pod razno i napast vrh BLa u pravom smislu te riječi.
Samo nastaviti ovako,nedati Sanea ni pod razno i napast vrh BLa u pravom smislu te riječi.
Trenutno se ekipa nalazi u Kini. Prvu pripremnu utakmicu su dobili sa 6:1.
Donis Avdijaj je doživio nezgodnu povredu mišića i pauzirat će 12 sedmica.
Donis Avdijaj je doživio nezgodnu povredu mišića i pauzirat će 12 sedmica.
Navodno smo blizu dovođenja Mađara Džudžaka.
Sviđa mi se ovoj potez ali to onda znači da nas Sane definitivno napušta ovog ljeta.
Sviđa mi se ovoj potez ali to onda znači da nas Sane definitivno napušta ovog ljeta.
Pokazao je Džudžak na EP da je igrač koji razliku pravi. Čudno mi je kako poslije Rusije nije završio u puno boljem klubu od Burse, a nije ni skup.Zdena04 je napisao/la:Navodno smo blizu dovođenja Mađara Džudžaka.
Tako da se eventualna prodaja Sanea ne bi osjetila, a ostalo bi sigurno finih 20 mil u kasi, računajući i transfer Embola.
Bilo bi prostora da se u veznom centralnom dovede iskusniji provjeren igrač. Jesu Geis i Gorecka budućnost, ali mi nisu za toga da nose igru i igraju čitave sezone na najosjetljivijim pozicijama.
Ali najveća pojačanja za vas su odlazci Matipa i Neustadtera, koji su to kikseri, i kakva bi se kompllacija mogla napraviti njihovih poteza samo od prošle sezone, da ne idemo dalje.
Jeste taj Matip na papiru gubitak 10-15 mil., ali realno vaša sreća što ode.
Sada sa Naldom imate stvarno dobru, odličnu postavu stopera, bekovi su nekako li-la, nestabilni, nekonstantni
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Porediti Sanea i Dzsudzsak je neukusno. Sane ima priliku da postane jedan od najboljih, Dzsudzsak je prosjecan igrac. Odlazak Sanea ce se itekako osjetiti, vrijeme je da se pojedinci u DFL-u zapitaju zasto su njemacki velikani nedovoljni 19godisnjacima za njihov razvoj. Sane ide iz Schalkea u umjetnu tvorevinu da bi sjedio na klupi, a Embolo kojeg je trazio MAn Utd dolazi u Schalke da bi igrao i dalje se razvijao. Ko god savjetuje Sanea ne zeli mu dobro u karijeri, decko je jucer igrao u juniorima, a vec danas bi da osvaja Lige prvaka i titule. Poletio decko grlom u jagode.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Heidel je vec dematovao transfer Madjara.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Konigsblau
- Kontakt:
Ako Sane ode za ovu siću koja se spominje onda Heidel na startu pravi veliku grešku. Opet će se ponovit prethodne dvije sezone. Huntelaar kako sada stvari stoje ne ide u Ajax.
Wir leben dich Schalke 04!
Sane je viđen na aerodromu u Mančesteru.
Očekujem da će narednih dana biti ozvaničen transfer u City.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Veliki gubitak, ako ne kupe neku zvjerku nisu naucili lekciju. Embolo svakako nije zamjena za Sanea jer ne igraju istu poziciju.Zdena04 je napisao/la:Sane je viđen na aerodromu u Mančesteru.
Bundesliga je ostala bez najveceg talenta, velika steta. Ja mu zelim da presjedi na klupi jer je zasluzio da propadne. Poletilo dijete za novcem , nije ni prvi ni posljedni koga su manageri unistili.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Koliko se to god nekome svidjalo ili ne Sane je prevazisao Salke i vrijeme je da ide. Ako je mogao da birq mjesto nije mogao bolje od toga da ide kod Pepa. Pozelnije destinacije su samo Bayern i Barsa. Uglavnom nece ici kod trenera koji ce njegov talenat upropastiti igranjem bunkera i fizicke igre.
-
- Kontakt:
Ti pričaš kao da je već prosjedio godinu na klupi.FRANK RIBERY je napisao/la:nije ni prvi ni posljedni koga su manageri unistili.
Ako je prodan za 50m Ojra, dobar posao Štrumpfeta.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Konigsblau
- Kontakt:
Sve zavisi od cifre. Da je nezamjenjiv - nije. Tako se govorilo za Draxlera otišao i ista pozicija na tabeli na kraju, a kao što sam bio pisao Sane će preuzeti glavnu ulogu i preuzeo je (mislim na ulogu igrača od kojeg se najviše očekuje u napadu). Najgore od svega što ćemo jednom s tim talentima stati, a mislim da će to biti ova sezona. Mislim da ovim Schalke nikad neće stati na noge. Ako misle da će s Embolom otić u LP - NEĆE. Jedva se prežalio Draxler pa sad i Sane. Neće ovo na dobro.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sa pozicije Schalke dobar finansijski potez, sa pozicij Sane los. Niko mu ne garantuje da ce igrati, u Schalkeu je mogao biti zvijezda, u City ce biti samo jedan od igraca.KayserSose je napisao/la:Ti pričaš kao da je već prosjedio godinu na klupi.FRANK RIBERY je napisao/la:nije ni prvi ni posljedni koga su manageri unistili.
Ako je prodan za 50m Ojra, dobar posao Štrumpfeta.
Problem za Schalke sto ce tesko naci tako kvalitetnog i talentovanog igraca na trzistu. Tuzno je da neko sa 19 godina napusta jedan od najboljih njemackih klubova.
Schalke nije mali klub, Schalke je medju 15 najbogatijih klubova, i pored te cinjenice oni redovno ostaju bez najboljih igraca. Ocekivao sam napad Schalke na sami vrh, sa ovskvim potezima mogu jedino napasti borbu za EL.
Onog trenutka kad RB Leipzig postane dovoljno kvalitetan da parira ostalim, Schalke je ozbiljan kandidat da izvisi Evropu vec iduce godine.
-
- Kontakt:
To što talentirani klinac odlazi iz svog matičnog kluba unatoč tome što mu taj klub može još puno toga pružiti je očito problem koji je izvan moći samog Schalkea. To je boljka cijele lige (izuzev državnog projekta iz Bavarske). Ako s ovom lovom popune rupe na bekovskim pozicijama (ili bar jednu) i nađu još jednog jako pojačanje naprijed, napravili su dobar posao.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Konigsblau
- Kontakt:
Bit će kao i prošle godine sa Draxlerom. Nakon njegovog odlaska nije doveden niko kao zamjena. Na bekovskim pozicijama imamo 5 igrača 3 desno i 2 lijevo. Rietheru produžili ugovor frajer 33 godine ima, a Uchidu boli rinaka za fudbal, Caicara k'o nešto. Lijevo Kolašinac i Aogo.KayserSose je napisao/la:Ako s ovom lovom popune rupe na bekovskim pozicijama (ili bar jednu) i nađu još jednog jako pojačanje naprijed, napravili su dobar posao.
Kad sagledaš Schalke na talentima jedino i uzima pare. Sigurno neće Di Santa prodat za neku dobru cifru. Filozofija k'o Saraj'vo

Nije neka štata što ide. Ja se pouzdam u naš rad sa omladincima tako da ćemo opet imati neku novu zvijer.
Na osnovu onoga što sam vidio na ovim pripremnim utakmicama, sa sigurnošću mogu tvrditi da je Ademoglu naš novi Wunderkind.
Na osnovu onoga što sam vidio na ovim pripremnim utakmicama, sa sigurnošću mogu tvrditi da je Ademoglu naš novi Wunderkind.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.