FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas me zanima sta ce ova nasa uprava,napraviti.Citajuci ove forume,sportske stranice itd..Samo igraci napustaju nas voljeni klub...
ove godine izgleda pojacanja ce nam biti samo juniori posto svi idu iz naseg kluba a niko ne dolazi

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
momak koliko imas godina,prije bi rekao djete?saninhz87 je napisao/la:ove godine izgleda pojacanja ce nam biti samo juniori posto svi idu iz naseg kluba a niko ne dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Milosevic ima kontakte sa Olimpikom vec odavno.Ceka se sta ce biti sa Olimpikovim stoperskim parom.Hairlija je napisao/la:ma nevjerujem ja nesto da ce Dzafic doci u Sarajevo,izgleda njemu je cilj otici iz Bosne i igrati inostrani fudbal,pa makar otisao i u KorejuRespektiva je napisao/la:Sada treba loviti Džafića za napad i Miloševića iz Slobode ..
Ne bih da vam pametujem ali me stvarno interesuje da li vi uopste poznajete Blekica, ustvari njegovu finansijsku moc o kojoj tako brizljivo prica.
Ako je Smajlovic vec bio sve dogovorio sa Sarajevom, kako to da je na kraju ipak prihvatio ponudu Slobode. Cini mi se da ste vi njemu ponudili nista, a od Slobode dobio nesta i covjek razguli od vas.
Ima taj Blekic para pravo, i nemojte sada da je Smajlovic otisao zbog drugih razloga.
Ako je Smajlovic vec bio sve dogovorio sa Sarajevom, kako to da je na kraju ipak prihvatio ponudu Slobode. Cini mi se da ste vi njemu ponudili nista, a od Slobode dobio nesta i covjek razguli od vas.
Ima taj Blekic para pravo, i nemojte sada da je Smajlovic otisao zbog drugih razloga.
joj prosvjtitelju,veliko ti hvaalabomber je napisao/la:Ne bih da vam pametujem ali me stvarno interesuje da li vi uopste poznajete Blekica, ustvari njegovu finansijsku moc o kojoj tako brizljivo prica.
da nisi dosao jos bi zivio u tami

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- TitleMaster
- Kontakt:
Možda se i nećete složiti sa mojim mišljenjem ali, ja lično ne bih imao ništa protiv kada bi najbolji juniori igrali za prvi tim pa neka to bude i 7-8 juniora, čak i u prvih 11 jer ko bi se bolje borio za boje našeg kluba od djece koja su u njemu stasala u igrače. Zašto to kažem, kada je večinu igrača Ćelo odveo u Đerzelez, da su tada prešli juniori u prvi tim danas mi ne bi imali problema sa parama jer smo imali generaciju koja je bila ako ne i najbolja generacija omladinaca Sarajeva koja je ikada izašla iz naše škole, i tada smo mogli prodati sve igrače za basnoslovne pare, tada je Škoro otišao ako se sjećam il za siću ili nismo imali nikakve koristi od njega mislim na pare. Tako vjerujem da bi mogli uraditi sa ovom generacijom. Normalno moralo bi se malo uraditi marketinga oko tih igrača, jer onda nebi bilo nikakve koristi. Samo pogledajte Dinamo šta je uradio sa svojom djecom, zaradili su na njima milione eura. To bi bilo od mene za moj prvi post.
- theprodigy
- Kontakt:
budi malo ozbiljan..ne moze 7-8 juniora igrati za prvi tim..sta vam je ba..da je tako onda ajax ne bi nikad kupovao igrace..smjesno ba..sacekajte malo..bice to sve ok..ne kazem da nam ne trebaju juniori..al 7-8 u prvom timu znacilo bi propast!TitleMaster je napisao/la:Možda se i nećete složiti sa mojim mišljenjem ali, ja lično ne bih imao ništa protiv kada bi najbolji juniori igrali za prvi tim pa neka to bude i 7-8 juniora, čak i u prvih 11 jer ko bi se bolje borio za boje našeg kluba od djece koja su u njemu stasala u igrače. Zašto to kažem, kada je večinu igrača Ćelo odveo u Đerzelez, da su tada prešli juniori u prvi tim danas mi ne bi imali problema sa parama jer smo imali generaciju koja je bila ako ne i najbolja generacija omladinaca Sarajeva koja je ikada izašla iz naše škole, i tada smo mogli prodati sve igrače za basnoslovne pare, tada je Škoro otišao ako se sjećam il za siću ili nismo imali nikakve koristi od njega mislim na pare. Tako vjerujem da bi mogli uraditi sa ovom generacijom. Normalno moralo bi se malo uraditi marketinga oko tih igrača, jer onda nebi bilo nikakve koristi. Samo pogledajte Dinamo šta je uradio sa svojom djecom, zaradili su na njima milione eura. To bi bilo od mene za moj prvi post.
- TitleMaster
- Kontakt:
Slažem se, ali Ajax uzima velike pare na svojim igračma i dosta klubova kupuje omladince Ajaxa. Nemora da igra toliko, rekao sam 7-8 jer stvarno nisam nikada gledao naše juniore pa ni neznam kakvih sve ima igrača. Ali i dalje tvrdim da bi se mogle uzeti pare velike na tim igračima. A u ostalom ti se igrači odlično poznaju tako da ne bi trebalo biti problema oko uigravanja.theprodigy je napisao/la: budi malo ozbiljan..ne moze 7-8 juniora igrati za prvi tim..sta vam je ba..da je tako onda ajax ne bi nikad kupovao igrace..smjesno ba..sacekajte malo..bice to sve ok..ne kazem da nam ne trebaju juniori..al 7-8 u prvom timu znacilo bi propast!
-
Pridrži se od ispoljavanja gluposti , uprava je tek došla polako doći će igrači ..saninhz87 je napisao/la:ove godine izgleda pojacanja ce nam biti samo juniori posto svi idu iz naseg kluba a niko ne dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oces da nam za 5 dana(odkad smo promijenili upravu) dođe 3847535035720 igrača od kojih se može stvoriti šampionski tim???saninhz87 je napisao/la:ove godine izgleda pojacanja ce nam biti samo juniori posto svi idu iz naseg kluba a niko ne dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UKLJUČI MOZAK JEBOTE, Nije nam Perez predsjednik

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

- theprodigy
- Kontakt:
pare se mogu uzeti to ne kazem..al podmladjivati ekipu to nije pametno..tako ja mislim..uostalom kad se napravi taj drugi tim( Sarajevo II) e tu nek se uigravaju za prvi timTitleMaster je napisao/la:Slažem se, ali Ajax uzima velike pare na svojim igračma i dosta klubova kupuje omladince Ajaxa. Nemora da igra toliko, rekao sam 7-8 jer stvarno nisam nikada gledao naše juniore pa ni neznam kakvih sve ima igrača. Ali i dalje tvrdim da bi se mogle uzeti pare velike na tim igračima. A u ostalom ti se igrači odlično poznaju tako da ne bi trebalo biti problema oko uigravanja.theprodigy je napisao/la: budi malo ozbiljan..ne moze 7-8 juniora igrati za prvi tim..sta vam je ba..da je tako onda ajax ne bi nikad kupovao igrace..smjesno ba..sacekajte malo..bice to sve ok..ne kazem da nam ne trebaju juniori..al 7-8 u prvom timu znacilo bi propast!
- TitleMaster
- Kontakt:
Mislio sa da bi bilo bolje da nam igraju naša djeca, nego da dovedemo neke levate koje je neki manager utrapio. Kao što se zna desiti. Ali ja vjerujem da će pojačanja biti adekvatna i da će mo se opet radovati uspjesima. Ali, ako se napravi drugi tim. Ali ekipa treba da bude sa mladim igračima ali ih ne puštat za sitne pare i napraviti višegodišnje i kvalitetne ugovore, za što se nadam da će ova uprava znati uraditi.
slazem se za juniore a evo i zasto,ova trojica sto su otisli ili nisu dosli su profesionalci i oni idu za parama,ok. Niko nece nositi dres sa ponosom kao domaci igraci.Ovi sto dolaze ja garantujem zivotom,a boli me hoce li se neko sloziti sa mnom,su u najmanju ruku isti a vecinom slabiji od nasih juniora. Mali Handzic je u 3 utakmice pokazao vise nego bar 7-8 igraca u 35 tekmi. Zasto? Iz prostog razloga sto je samo dobio priliku. Pojacanja trebaju ali 3 ili max 4 ciljana pojacanja,ali pojacanja. Dobar potez je drugi tim. Po meni imamo dobru skolu fudbala ali je ne iskoristavamo na pravi nacin niti se pretjerano zaradi niti dobiju adekvatnu priliku.Po meni par juniora odmah prebaciti u prvi tim uz ugovor ,dok tako ne pocnemo tako raditi nema nista od nas,necemo biti zanimljivi ni jednom prosjecnom igracu kakav je Smajlovic. A vidim ima i par ovih napadaca na forumu pa ne smijes nista reci odmah budes citiran uz nebulozan komentar. Pozdrav....
- theprodigy
- Kontakt:
nama treba 5-6 novih igraca minimalno ako zelimo da ostvarimo nesto u ovoj sezoni..sve ispod toga je ravno nuli...
- TitleMaster
- Kontakt:
Samo da se zna neće vječno niko ulagati u Sarajevo, ti što ulažu očekuju da im se te pare vrate, mislite li da se i g-din. Blekić prihvatio ovog posla samo iz ljubavi prema klubu i nepravdi koje mu se čine od raznih, ima i toga, ali oni očekuju zaradu što mi nimalo nesmeta sve dok ne uzima toliko da ništa neostane za finansiranje kluba. Lično mislim da bi trebalo da se napravi ekonomski samoodrživ klub koji će moći da se finansira od svog imena tj. od prodaje svojih igrača za realne cijene, a ne dođe ponuda za 100.000 eura i hajde. Nego treba razmišljati na duge staze.Denizmare je napisao/la:Po meni par juniora odmah prebaciti u prvi tim uz ugovor ,dok tako ne pocnemo tako raditi nema nista od nas,necemo biti zanimljivi ni jednom prosjecnom igracu kakav je Smajlovic.
Iako je bio nadomak prelaska u redove Sarajeva, napadač Slobode Damir Smajlović odlučio je ostati na Tušnju još godinu dana.adnan_hzsa je napisao/la:kaze smjalovic kao nije se odlucio gdje ce igrati i da ce odluku donijeti sutra hahaha... znate li sta to znaci???? sutra sastanak nase uprave previse simbolike hehe.. znaci prvo pojacanje.. idemo dalje xD...
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Brzonogi napadač Slobode Damir Smajlović bio je želja nove i ambiciozne Uprave Sarajeva, no bivši golgeter gradačačke Zvijezde neće mijenjati sredinu, bar ne u narednih godinu dana, na koliko je danas potpisao ugovor sa Slobodom.
"Dogovor sa Sarajevom već je bio postignut, ali ljudi iz Slobodine Uprave su me na kraju uspjeli nagovoriti da ostanem. Dakle, sigurno je da ne mijenjam sredinu ovog ljeta, pa ću i naredne sezone braniti 'crveno-crne' boje", kazao je Smajlović za SportSport.ba, te dodao.
"Sloboda je, ipak, moj klub i moram priznati da mi je na kraju drago što sam ostao. Kako sam ja obaviješten, još nekoliko pojačanja će doći u Slobodu i ove godine se sigurno borimo za izlazak na evropsku scenu."

Por que ? Por que somos los mejores...
Iako je bio nadomak prelaska u redove Sarajeva, napadač Slobode Damir Smajlović odlučio je ostati na Tušnju još godinu dana.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Brzonogi napadač Slobode Damir Smajlović bio je želja nove i ambiciozne Uprave Sarajeva, no bivši golgeter gradačačke Zvijezde neće mijenjati sredinu, bar ne u narednih godinu dana, na koliko je danas potpisao ugovor sa Slobodom.
"Dogovor sa Sarajevom već je bio postignut, ali ljudi iz Slobodine Uprave su me na kraju uspjeli nagovoriti da ostanem. Dakle, sigurno je da ne mijenjam sredinu ovog ljeta, pa ću i naredne sezone braniti 'crveno-crne' boje", kazao je Smajlović za SportSport.ba, te dodao.
"Sloboda je, ipak, moj klub i moram priznati da mi je na kraju drago što sam ostao. Kako sam ja obaviješten, još nekoliko pojačanja će doći u Slobodu i ove godine se sigurno borimo za izlazak na evropsku scenu."
hahaha ova sloboda i da dovede 12 smajlovica da ne znam koga borice se sa celikom i ostalim jadnim cmerovima za opstanak...al kako stvari stoje mozda oni evropu zamijene sa nizim rangom...oni i celik evrope vise nece vidjet dok postoje...
[/quote]
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
hahaha ova sloboda i da dovede 12 smajlovica da ne znam koga borice se sa celikom i ostalim jadnim cmerovima za opstanak...al kako stvari stoje mozda oni evropu zamijene sa nizim rangom...oni i celik evrope vise nece vidjet dok postoje...

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ti ili si glup, ili se pravis da si glup...theprodigy je napisao/la:nama treba 5-6 novih igraca minimalno ako zelimo da ostvarimo nesto u ovoj sezoni..sve ispod toga je ravno nuli...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Gigant je napisao/la:Ti ili si glup, ili se pravis da si glup...theprodigy je napisao/la:nama treba 5-6 novih igraca minimalno ako zelimo da ostvarimo nesto u ovoj sezoni..sve ispod toga je ravno nuli...
ma nije lik upucen ba...

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.