FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hulehule
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hulehule » 26 jun 2016, 15:30

Chinaglia je napisao/la:
hulehule je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:prestao sam hejtovat' Efendica, al' cu zato hejtovat' Karica sve dok bude igrao u spicu :kafa:
Pa sta hoces, da stane na go ??? Citav zivot igra spica, doveden kao zamjena za Ahmeta, da igra spica, i treba sad izmisljat toplu vodu,...dosta je sto Kostic igra beka a Ordaga krilo, treba sad i sa njim budalasat....
onda smo se zajebali, Karic nije bolji od Ahmetovica

samim tim smo slabiji u napadu, ili ako hocete, nismo nista jaci, a ni u veznom redu nismo uopste bolji, u najboljem slucaju smo na nivou iz prosle sezone.. ako smo pojacali odbranu, a jesmo, onda treba pojacat' i vezni red, odnosno napad, a mi to jos uvijek nismo ucinili.. ne treba brkati kvalitet i kvantitet.. mozda, ali samo mozda bi Fatic mogao biti to pojacanje u veznom redu, obzirom da igra i tu poziciju, ali to je veliko mozda

sum sumarum, sirinu ekipe imamo, odbranu pojacali, vezni red i napad nismo, tu smo u najboljem slucaju na nivou iz prosle sezone, a trebali bismo biti jaci nego prosle sezone.. trebaju nam jos dva igraca, a opet, rezultati ce pokazat'
To je nesto drugo...i ja mislim da je Ahmet dosta bolji od Karica, al ipak mislim da cemo dovest jos po jednog napadaca i veznog do pocetka prvenstva i da cemo tada bit beton...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2016, 15:35

tome se nadam, to je moje misljenje koje moze i ne mora biti ispravno, ali je defo ispravno :kafa:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 26 jun 2016, 15:59

Kako Zrinjski fino proda Karacica, a mi se ove prevare i Husare nikad rješiti.

P.S. ja navijam da Eric bude prvi golman. :salut:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jun 2016, 16:01

gdje su oni sto su Pirica branili :urnebes: jbg sta se desi momku zadnjih godinu dana :facepalm: il Bobic ili Eric moraju na gol, a ovog i Husaru napucat nogom :kafa:
Sloboda Tuzla

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 jun 2016, 16:03

Chinaglia je napisao/la:prestao sam hejtovat' Efendica, al' cu zato hejtovat' Karica sve dok bude igrao u spicu :kafa:
Koga boli rina od ka? ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2016, 16:03

fukaratz je napisao/la:a ovog i Husaru napucat nogom :kafa:
jebga brate, da je saketanje u pitanju, ja bih to zavrsio, ovako nazalost ne mogu pomoci

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2016, 16:04

Ja stvarno ne znam da je Pirica iko branio :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 26 jun 2016, 16:06

Je li ima koji insajder da kaže kako teče njegova prodaja? :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2016, 16:08

katarakta je napisao/la:
Koga boli rina od ka? ;)
odgovorit' cu ti kontra pitanjem
je li mislis da mene boli kita sto druge boli kita za mojim misljenjem

a inace ih boli, cim se javljaju, isto kao sto su se javljali dok je Efendic bio hejtovan

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 26 jun 2016, 16:44

Skver je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Jel moguce da jos nema nikakvih informacija vezano za organizovani prevoz do zenice. Pa jbt jos 4 dana do utakmice. Stvarno veliki minus i propust u organizaciji :thumbdown:
Tacno tako, do sada sam branio grupu i sve, al vidi se da oni nisu za toga.
Beta | 26.6.2016 - 10:55h
"Kako saznajemo od neslužbenih izvora, nekoliko članova navijacke skupine "Fukare 1919" su tužili predsjednika FK Sloboda Azmira Husića, zbog neisplaćenih plata, kamata i doprinosa za MIO za april i maj pa je tako dovedeno u pitanje dalje navijanje. Iz istog izvora saznajemo da su pojedini navijači nezadovoljni izjavom predsjednika Azmira Husića da će postaviti sigurnosne kamere na stadionu Tušanj."
sta je ovo ba?

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 26 jun 2016, 17:00

Bojkot! Azmir nam nije obezbjedio prevoz, hranu i pive za gostovanje.

Uprava napolje!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jun 2016, 17:07

ak je ovo istina da ovi neki tuze husica i radi toga dovode u pitanje org navijanje treba ovakve pothitno odstranit iz kluba
pa makar pod cijenu da nista organizovano ne bude,nisu ni ostali debili pa da ne znaju doc bez ,organizacije do zenice
ne placat im nista ba .vidis ti kakvi su ,samo gleda se svoja korist ba ko **** klub .ljubav prema slobodi al u q
cuj tuzili husica :urnebes: :rol:
husic njih treba tuzit sta su mu odnijeli para prosle sezone radi baklji,oni nesto tuze :urnebes: :tokralju: ,prekinut sve odnose sa takvim "navijacima"
i jos nisu zadovoljni jel za kamere :urnebes: ,neka neka uvest kamere radi ovakvih bas sto nisu zadovoljni koga normalnog boli q za kamere ,svako normalan ce pozdraviti taj potez . onda svakom koji ubaci baklju i osteti klub kad dodje na vrata kazna il tuzba pa ce drugi put dobro razmislit hocel uopste pomislit na to .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 26 jun 2016, 17:13

De malo razmislite, kakva tužba i pizda materina. Satira.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 jun 2016, 17:13

Kakva tuzba o cemu pricate vi.....
Pa de procitaj opet....
Ako ne skontas ponovi opet....
Boze sacuvaj.......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 jun 2016, 17:16

barca_87 je napisao/la:ak je ovo istina da ovi neki tuze husica i radi toga dovode u pitanje org navijanje treba ovakve pothitno odstranit iz kluba
pa makar pod cijenu da nista organizovano ne bude,nisu ni ostali debili pa da ne znaju doc bez ,organizacije do zenice
ne placat im nista ba .vidis ti kakvi su ,samo gleda se svoja korist ba ko **** klub .ljubav prema slobodi al u q
cuj tuzili husica :urnebes: :rol:
husic njih treba tuzit sta su mu odnijeli para prosle sezone radi baklji,oni nesto tuze :urnebes: :tokralju: ,prekinut sve odnose sa takvim "navijacima"
i jos nisu zadovoljni jel za kamere :urnebes: ,neka neka uvest kamere radi ovakvih bas sto nisu zadovoljni koga normalnog boli q za kamere ,svako normalan ce pozdraviti taj potez . onda svakom koji ubaci baklju i osteti klub kad dodje na vrata kazna il tuzba pa ce drugi put dobro razmislit hocel uopste pomislit na to .
:urnebes: :urnebes:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jun 2016, 17:21

Vjerujem da postoji jedna manja grupa navijaca i simpatizera Slobode koja radi svojih interesa ili interesa nekih drugih ljudi iz Tuzle navija da bude sto manje ljudi u Zenici i za to da Sloboda ostvari lose rezultate u Evropi.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 26 jun 2016, 17:28

Jao kako se upeca čovjek :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 jun 2016, 17:30

Znaci molite dragog Boga,da Pirica unovcite za koliko,toliko....ojjjj Boze...nikad,ali bas nikad ni G od golmana...Vas malac,neznam mu tacno ime,je potencijal,a svi se uhvatili za Pirica...

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 26 jun 2016, 17:31

Samo tuzit Azemicu. :lol: Sve naplatit poslije prodaje Pirica. :mrgreen:

Rade momci na organizaciji ali jako lose je ovo popraceno kako od strane Fukara tako i od kluba.
sarajlijice kad u Europi igraju iz pastete iskacu. Cijenim trud ali moze i mora bolje.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jun 2016, 17:32

Puno pozdrava da Tetrapaka i ostale pajdase koji prate Slobodu, podforum i Azmira 24/7 , ne sumnjam da ce i ovo procitati pa im porucujem
da se najedu qovana :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.