FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hulehule
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hulehule » 26 jun 2016, 17:36

Sportimo je napisao/la:Znaci molite dragog Boga,da Pirica unovcite za koliko,toliko....ojjjj Boze...nikad,ali bas nikad ni G od golmana...Vas malac,neznam mu tacno ime,je potencijal,a svi se uhvatili za Pirica...
Prodali bi mi njega da ga ko hoce...

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 jun 2016, 17:43

Ma nemogu vjerovati...znao sam od prije,pratio utakmice,jer volim nogomet,al promasaja u smislu igrackog kadra,sto se tice Slobode,znaci Boze sacuvaj...nema potrebe moliti Boga da potpise za vas jedan Dzidic,Karic,Fatic,i drugi,to je ljudi prdnulo u fenjer,nekazem da to nisu (nekada bili) dobri igraci,ali zar nije bolje da se tim gradi na svim pozicijama tipa igraca Ordagica,eh tu pare ocekujte...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jun 2016, 17:44

On će morat branit protiv ċifutа nažalost. Šteta, radije bih da Eriću da šansu, momak je stvarno odlično branio, da je Pirija ostao primili bi i 8-9.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2016, 17:49

Chinaglia je napisao/la:
hulehule je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:prestao sam hejtovat' Efendica, al' cu zato hejtovat' Karica sve dok bude igrao u spicu :kafa:
Pa sta hoces, da stane na go ??? Citav zivot igra spica, doveden kao zamjena za Ahmeta, da igra spica, i treba sad izmisljat toplu vodu,...dosta je sto Kostic igra beka a Ordaga krilo, treba sad i sa njim budalasat....
onda smo se zajebali, Karic nije bolji od Ahmetovica

samim tim smo slabiji u napadu, ili ako hocete, nismo nista jaci, a ni u veznom redu nismo uopste bolji, u najboljem slucaju smo na nivou iz prosle sezone.. ako smo pojacali odbranu, a jesmo, onda treba pojacat' i vezni red, odnosno napad, a mi to jos uvijek nismo ucinili.. ne treba brkati kvalitet i kvantitet.. mozda, ali samo mozda bi Fatic mogao biti to pojacanje u veznom redu, obzirom da igra i tu poziciju, ali to je veliko mozda

sum sumarum, sirinu ekipe imamo, odbranu pojacali, vezni red i napad nismo, tu smo u najboljem slucaju na nivou iz prosle sezone, a trebali bismo biti jaci nego prosle sezone.. trebaju nam jos dva igraca, a opet, rezultati ce pokazat'
Ima Karic dosta prednosti u odnosu na Ahmetovica.
Brzi je, jaci tehnicar, ima dribling ima i sut, vjerovao ili ne nije los ni u igri ledjima, jedan je od najsnaznijih napadaca u ligi, u gradjenju je vjerovatno je i najbolji.

Najlosije njegove strane su sto se tesko naazi u sansi, a i postotak realizacije mu nije nesto. (ono sto pravi napadaci trebaju raditi) tu je Ahmetovic dosta bolji.

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 26 jun 2016, 17:50

Pa dobro nemojte odmah momka kamenjem gadjat, pripremne su utakmice tek, dok se malo vrati osjecaj, zato i sluze.
Nesumnjam da ce to bit ok protiv izraelcana

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 jun 2016, 17:53

Volio bi da se Piric proda i da Sloboda zaradi nesto para, ali priznajem da bi mi veci gust bio da ga se stavi na klupu pa da citavu sezonu citam Husarine kritike na racun kluba i Azmira. (:D)

Inace, jos nisam vidio da se ima problema oko Skahica kao oko Pirica, ocito je ovaj prvi malo pametniji momak.

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 jun 2016, 17:56

Zecu se nudilo 600 000???zna se ciji je Mesanovic igrac...a kao poznato je kakav je Fatic,Grahovac,Dzidic zadnje dvije godine,i mnogi sto su VENI,VIDI,VICI u Slobodi...

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 jun 2016, 18:02

tuzlak1987 je napisao/la:
Sportimo je napisao/la:Po meni puno bi vam vise valjali J. Mesanovic,Zolotic,Okic,pa i Bogicevic jer momak gine na terenu...sve se to moglo zavrsiti...
Mesanovic- vezan ugovorom, mora se platiti za otkup ugovora.

Zolotic, Okic, Bogicevic - ne zna se ko je gori zadnjih 2 godine ..

Znaci tebi su Zolotic, Okic i Bogicevic dobri, a Karic i Dzidic losi :damn: :lol: Morati cu te prijaviti jer si ocito neki Sarajevski trol sa 10 naloga :thumbup:
.........nisam Sarajevski,ja sam nogometni ljubitelj,publika,koja prati i Slobodu (i Partizan,Zvezdu,Dinamo,Hajduk,Zelju,Sarajevo,Zrinjski),ne mrzim,cijenim pametan rad...daleko od tog da su losi...ali sta SUTRA...napisao sam da se netreba graditi tim na 6-12 mjeseci,nego.....duzi,duzi period.....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2016, 18:05

kakav kurcevi nogometni ljubitelj, ti si obicni panj

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jun 2016, 18:05

Pa kod Okica je veliki upitnik, ja kada bih birao ne bih ga volio potpisati na ugovor veci od pola godine ili godinu. Jer kada ima duzi ugovor ne zeli da igra nema nikakvu motivaciju.

A Zolotica i Bogicevica nakon epizoda u Istri, Zelji, Olimpiku ne bih nikako volio. Uz to je Bogicevic postar .

Karic i Dzidic su za razliku od njih imali odlicnu zadnju sezonu .

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 jun 2016, 18:11

tuzlak1987 je napisao/la:Pa kod Okica je veliki upitnik, ja kada bih birao ne bih ga volio potpisati na ugovor veci od pola godine ili godinu. Jer kada ima duzi ugovor ne zeli da igra nema nikakvu motivaciju.

A Zolotica i Bogicevica nakon epizoda u Istri, Zelji, Olimpiku ne bih nikako volio. Uz to je Bogicevic postar .

Karic i Dzidic su za razliku od njih imali odlicnu zadnju sezonu .
Ma sve to stoji prijatelju moj,sad je stvar ukusa i razmisljanja...nebi da nesto pametujem,ali sta je se uradilo od ERE kada je prodan Husejnovic,niti se doveo,niti se stvorio igrac kvalitetan za Slobodu...a nezaboravi Slobodina skola je jedna od jacih u regionu....nista sretno u cetvrtak,neka bude 0:0 u Zenici,i 1:1 u Izraelu...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 jun 2016, 18:17

Pa mi nismo ni vidili pare od Saida da se zamijeni :D Period prije Husica je bio samo za pranje novca, izvlacenje para. Ni 0.001 % nije bilo za dobro Slobodi.

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 26 jun 2016, 18:22

tuzlak1987 je napisao/la:Vjerujem da postoji jedna manja grupa navijaca i simpatizera Slobode koja radi svojih interesa ili interesa nekih drugih ljudi iz Tuzle navija da bude sto manje ljudi u Zenici i za to da Sloboda ostvari lose rezultate u Evropi.
Uvijek ce bit hejtera a kod nas su ljudi navikli da ulica i navijaci vode politiku kluba a to nigdje u svijetu tako ne funkcionise :) Nadam se da ce se i na tom planu pocet radit nesto i da ce postavit te kamere evo i novi zakon je donesen o sprecavanju nereda na utakmicama pa nadam se da ce to urodit plodom i da ce se pocet kaznjavat za huliganstvo ko u drugim civilizovanim zemljama :) :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jun 2016, 18:23

DoeTz je napisao/la:Znaci postoji mogucnost da nam 2 pojacanja nisu registrovana :lol: Pa nemamo mi sta ocekivat od Europe... bio sam optimista al ako je to istina onda smo donji.
Zato se ja jucer i nerviram, a ne zbog rezultata. Historijsku utakmicu igras, utakmicu koja ti donosi ogromne pare, promociju kluba i igraca, otvara put za dalje napredovanje u svakom smislu i ti ne mozes ama bas nista uraditi kako treba.
Ulazis u kvalifikacije bez beka bolan (osim ako ne srede u zadnji tren). Hajde da je prvenstvo u pitanju pa se ima i vremena, ovdje igras 2 utakmice i cao.

Nabijem i bilborde po gradu, svaki j3beni dan trebam gledati glupe reklame, a da nisu mogli makar 2 sedmice ispostovati sa jumbo plakatima, malim plakatima, flajerima o utakmici, pozivati i staro i mlado u Zenicu, i zdravo i bolesno, i ruzno i lijepo, i mrsavo i debelo... cekas srijedu da preko **** i RTV Slon-a pozoves nas na utakmicu? Pa nemoj ni tad, nabijem vas.
Iznajmi kombi/auto po se vozikaj po gradu, po kantonu i najavljuj utakmicu, pozivaj ljude, moli ih ako treba. Samo zivce gubim radi gluposti. I onda dodje neko i popuje kako se sve to radi, u tisini. Cuj u tisini, grob te j3bo, treba da grmi sa svih strana o utakmici.

Niko nece vozi Fukare u Zenicu, i to zahvaljujuci onim cobanima iz Travnika sto bespotrebno zasrase, ali i mi smo istu stvar uradili njima par godina ranije. Karva je vazda bila kurava. Ali u ovoj utakmici ne vidim razlog za rizik, "domacini" smo u Zenici i nema potrebe za strahom od voznje navijaca. Medjutim, neka grupa pocne mijenjati sebe u svakom smislu, a da ne steti klubu, pa onda mogu i ocekivati pomoc ostalih u ovakvim situacijama.

Ono sto zabrinjava kad pogledas igrace koji su igrali u nasem klubu 6-7 ili vise godina ranije, pa toliko igraca je direktno iz Slobode odlazilo u kvalitetne, ozbiljne klubove, pa Mesic u Nant, Bekic u Dinamo, Husejinovic, Ahmetovic i jos njih, a sad... spominjemo Omladinsku skolu, covjece sve je u rasulu, mi igraca ne mozemo izbaciti za 1. tim od kojeg ces imati hajra, nego i ovih par kvalitetnijih vec kao juniori odose u Sarajevo ili van granica BiH. Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 26 jun 2016, 18:23

To je druga prica...ali sad iskoristit priliku,stvoriti nesto,lijepo se krenulo,ekipu za dalji period...da kad dovedes igraca,da mu bude draze biti na Tusnju,nego na Maldivima...koji ce doprinjeti Slobodi i igracki i novcano...

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 26 jun 2016, 18:33

Kakve smo mi samo naivne golove primili protiv domzala 2 iz penala, dva iz kornera i jedan i slobodnjaka i to presmijesne reakcije pirica i odbrane a vezni red bez ikakvog zara i borbe. Anemicno su djelovali svi i nije bas dobra najava za cetvrtak kako god mi to gledali sa strane ovo se nije smijelo desit ovakav poraz uoci tako vazne utakmice zbog samopouzdanja ekipe. :yawn: :facepalm:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 26 jun 2016, 18:34

sta serete za travnik ?? otkako idem na utakmice dole je bilo problema ! ova utakmica je goli k i zato se ne prica o njoj.....ja sad trebam ici u zenicu da bi gledao slobodu u evropi ??? nije to to jednostavno kako ne razumijete ??? 500 ljudi iz tz ako bude to ce biti super....
a tek onda reklame pa ko da i ne igramo utakmicu nigdje nista nema

sta vi mislite koliko ljudi radi do 4-5 i kako ce oni na utakmicu??? ja prvi radim do 3 i bice trke i ganjanja da bi gledao utakmicu !! kome to treba ??
Zadnja izmjena: KrojcicaHills, dana/u 26 jun 2016, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2016, 18:35

Trebali su ginuti na terenu samo da vas usreće i zadovolje rezultatom u prijateljskoj utakmici, nema veze što je u četvrtak Europa
Prošle godine smo najviše srali o rasporedu, da je zgusnuto, a sad bi igrali 100% 5 dana pred Europu
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jun 2016, 18:40

KrojcicaHills je napisao/la:sta serete za travnik ?? otkako idem na utakmice dole je bilo problema ! ova utakmica je goli k i zato se ne prica o njoj.....ja sad trebam ici u zenicu da bi gledao slobodu u evropi ??? nije to to jednostavno kako ne razumijete ??? 500 ljudi iz tz ako bude to ce biti super....
a tek onda reklame pa ko da i ne igramo utakmicu nigdje nista nema

sta vi mislite koliko ljudi radi do 4-5 i kako ce oni na utakmicu??? ja prvi radim do 3 i bice trke i ganjanja da bi gledao utakmicu !! kome to treba ??
Azmir tu ne moze uraditi nista nazalost. Stadion sredjuje ko sredjuje i Sloboda ga samo koristi, sve poznato svima. 100 puta ispricano :D
Klub je svoje ispostovao, rezultatski odgovorio zahtjevima navijaca, dok su ostali zakazali. Eto sada ako puste stadion u kontrolu FK Sloboda sigurno da bi se sredili svi uvijeti do naredne godine i igrali bi u Tuzli. Ovako nema nikakvih sansi da ce se ovo srediti do juna naredne godine, tj aprila maja kada se licenciraju stadioni.

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 26 jun 2016, 19:15

pinoglavi je napisao/la:Trebali su ginuti na terenu samo da vas usreće i zadovolje rezultatom u prijateljskoj utakmici, nema veze što je u četvrtak Europa
Prošle godine smo najviše srali o rasporedu, da je zgusnuto, a sad bi igrali 100% 5 dana pred Europu
A mozda je Husref zavaravao skaute chifuta koji su bili na utakmici :cool:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.