Lose je to,mozes ti i bolje..rasavoje je napisao/la:Ma ti si lud 1/1.
Ilfantasista![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pada led
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam napisao upozorenje, valja ovo preživit do sutra pa onda od utorka ponovo nam se vrača toplota.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A tad se hanume ne libe skinuti.Unofficialpage je napisao/la:Ja sam napisao upozorenje, valja ovo preživit do sutra pa onda od utorka ponovo nam se vrača toplota.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dugo i ova Slovacka izdrzala da ne primi gol. I ove smetnje mi isto idu na zivce.
Cim malo zagrmi sva nam se drzava slagira.
Cim malo zagrmi sva nam se drzava slagira.
Oj kijameta 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel ima neko da prodaje pik kredit?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Vidi na PIK-u.pintol_TM87 je napisao/la:jel ima neko da prodaje pik kredit?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- IlFantasista
- Kontakt:
Gdje ona nesretnica što je htjela kišu?
Bezveze sam nastradao, koji je ona maler, Bože sačuvaj i sakloni.
Vidi je, lafo mi rekord oborila, a to joj je neko drugi tipkao garant.
Edit
Šalalalalala... 
Bezveze sam nastradao, koji je ona maler, Bože sačuvaj i sakloni.
Vidi je, lafo mi rekord oborila, a to joj je neko drugi tipkao garant.
Edit
Zadnja izmjena: IlFantasista, dana/u 26 jun 2016, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: RE: Re: Chat
High je napisao/la:A tad se hanume ne libe skinuti.Unofficialpage je napisao/la:Ja sam napisao upozorenje, valja ovo preživit do sutra pa onda od utorka ponovo nam se vrača toplota.
FORZA MARŠAL !!!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Kako igra pile. 

Joj Narko zapamtit ces me. :smajli koji prijeti: I na kojem si ovo jeziku prob'o?
Sta fali kisi?
Ti varas kisomrzac.
Mene kvacice zezaju, jer s njima inace ne kuckam.
Sta fali kisi?
Ti varas kisomrzac.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
joj nevremena šta je ovo 
izgori mi resiver od ove grmljavine jel' se nekome nešto slično dešavalo i hoće li to telemach zamjeniti džabaluka ili ću ga morati ponovo kupiti?
izgori mi resiver od ove grmljavine jel' se nekome nešto slično dešavalo i hoće li to telemach zamjeniti džabaluka ili ću ga morati ponovo kupiti?
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Grom ti se puko
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakvo nevrijeme, kod mene samo kisaMaticar je napisao/la:joj nevremena šta je ovo
Meni je jednom otisao modem nakon grmljavine i dzabaluka zamijenili ovi iz telemaha
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
I meni su besplatno zamijenili digitalni resiver nakon udara groma. Kad sam im nosio ga kaze tehnicar da im je to slaba tacka, kad god grmi neko im donese par komada sjebanih xdMokes je napisao/la:Kakvo nevrijeme, kod mene samo kisaMaticar je napisao/la:joj nevremena šta je ovo
izgori mi resiver od ove grmljavine jel' se nekome nešto slično dešavalo i hoće li to telemach zamjeniti džabaluka ili ću ga morati ponovo kupiti?![]()
Meni je jednom otisao modem nakon grmljavine i dzabaluka zamijenili ovi iz telemaha![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Brate pljusak, grad, vjetar nekakav, grmi, sijeva, kontam evo ga, to je to ode sveMokes je napisao/la:Kakvo nevrijeme, kod mene samo kisaMaticar je napisao/la:joj nevremena šta je ovo
izgori mi resiver od ove grmljavine jel' se nekome nešto slično dešavalo i hoće li to telemach zamjeniti džabaluka ili ću ga morati ponovo kupiti?![]()
Meni je jednom otisao modem nakon grmljavine i dzabaluka zamijenili ovi iz telemaha![]()
@Maršal a ništa zovem ih sutra ujutro nek mijenjaju, taman se zakuhalo evropsko.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
S ozbirom na nevrijeme, moguce da je kod dosta raje otisao, tako da bi se ti mogao nacekati da doduMaticar je napisao/la:Brate pljusak, grad, vjetar nekakav, grmi, sijeva, kontam evo ga, to je to ode sveMokes je napisao/la:Kakvo nevrijeme, kod mene samo kisaMaticar je napisao/la:joj nevremena šta je ovo
I još po belaju pregori mi resiver a tačno sam se radovo utakmici Njemačke.
@Maršal a ništa zovem ih sutra ujutro nek mijenjaju, taman se zakuhalo evropsko.
Meni otisao modem u ponedjeljak navece, ovi dosli u nedjelju
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
engleski..Ma ovo mi je specijalnost...rekord mi je bio 115,al nova mi tastatura,pa nisam se jos uigrao...rasavoje je napisao/la:Joj Narko zapamtit ces me. :smajli koji prijeti: I na kojem si ovo jeziku prob'o?![]()
Sta fali kisi?![]()
Ti varas kisomrzac.Mene kvacice zezaju, jer s njima inace ne kuckam.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], chelsea358, Google [Bot] i 36 gostiju.