Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
jestamaji je napisao/la:za francuze ne znam, ali švabe i belgijanci prolaze lijevom
dirty jogi
badblueboylivno je napisao/la:Stvarno, suci iza gola su najveći promašaj modernog nogometa. Žalosnije od činjenice da ne vide aut, gol-aut, korner, prekršaj, ruku, povlačenje itd.je to da su dobrim dijelom to suci koji sude kao glavni suci u top ligama i eurokupovima, nisu neki priučeni pomoćnici.
Stoji ili se uhvati za koljena i ko tele, ništa... a lova kapa.![]()
Upravo to, isti. Alibi ljudi, uvijek će netko drugi riješit, mi ćemo mirno sa strane gledat.Celtic je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Stvarno, suci iza gola su najveći promašaj modernog nogometa. Žalosnije od činjenice da ne vide aut, gol-aut, korner, prekršaj, ruku, povlačenje itd.je to da su dobrim dijelom to suci koji sude kao glavni suci u top ligama i eurokupovima, nisu neki priučeni pomoćnici.
Stoji ili se uhvati za koljena i ko tele, ništa... a lova kapa.![]()
Pa danas je baš bilo situacija ,ono vidi da je udarila onog u tikvu on ne svira korner ,a gleda u igrača ili sad korner za Mađarsku ispred njega duel i onaj zadnji dirao loptu on ne svira ništa.Složio onu facu i šuti,isto naši političari u licu mu vidiš da mu ne možeš vjerovati
Objašnjavao je jednom Beusan (prošlo SP, čini mi se) da je nakon testiranja odlučeno da u istom "kutu" budu i linijski i ovaj iza gola. Razloga se ne sjećam, spominjao je vidokrug.pinoglavi je napisao/la:Ja mislim da je nemoguće da baš niko ne želi učestvovati i ispravljati kolege, više mislim da ih niko ne yebe šta god da kažu
Stavljanje na istu stranu gdje je i linijski mi je totalno nejasno, mada isto izadje kad se ništa ne pitaju
badblueboylivno je napisao/la:Objašnjavao je jednom Beusan (prošlo SP, čini mi se) da je nakon testiranja odlučeno da u istom "kutu" budu i linijski i ovaj iza gola. Razloga se ne sjećam, spominjao je vidokrug.pinoglavi je napisao/la:Ja mislim da je nemoguće da baš niko ne želi učestvovati i ispravljati kolege, više mislim da ih niko ne yebe šta god da kažu
Stavljanje na istu stranu gdje je i linijski mi je totalno nejasno, mada isto izadje kad se ništa ne pitaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.