par mjeseci koliko se sjecam, 4,5 maxInstitut je napisao/la:a koliko je proveo u bosni onaj hill ,nesto se ne mogu sjetit ??? ovo ozbiljno pitam ,ne podjebavam nikog...
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Cuva Bog Zelju svog!
bosnas ti ako mislis da ti uprava ovo cita i da ce tebe neko ozbiljno shvatiti onda blago tebi, bolje nabavi broj od bukve ili mail pa njega peglaj pusti nas ovdje na miru. btw nije konakovic doveo BB-a u klub ali eto konakovic je sam rekao da ima kljuc a ti si se valjda poveo tom parolom 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
trebao je dobiti, ali je ugovor raskinut, bas iz finansijskih razlogaRz88 je napisao/la:Taj Hill je primio u jednoj godini 300.000km, skup do bola bio,ali ne sjecam ga se bas toliko
Cuva Bog Zelju svog!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...fk sarajevo je napisao/la:istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
al dobro, bio je fajter i grizo je u odbrani... kolko ga se ja sjećam...fera je napisao/la:ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...fk sarajevo je napisao/la:istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
kostao je 20 000 USD, a bio je veoma dobar suter, ali rupa u odbrani, vi pricate o baileyu koji je imao prosjecan sut, ali je bio zvjer u odbrani i imao izvrstan ulaz i sto je najvaznije bio je timski igrac, prije bi se njega plasio nego hilla koji je obcni divljak koji ima tedenciju unistavanje atmosfere ekipeteferič je napisao/la:al dobro, bio je fajter i grizo je u odbrani... kolko ga se ja sjećam...fera je napisao/la: ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...
ali po meni bosna ima ubjedljivo najaci, najuigraniji tim i najboljeg trenera, tako da nabolji bih tim sa nekoliko veoma dobri pojacanja ipak nije blizu te kvalitete
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ne znam sta si ti pratio, ali da te podsjetim ako si zaboraviofera je napisao/la:ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...fk sarajevo je napisao/la:istina ja sam citao da je potpisao ugovor 200.000 dolara tad je dolar bio jaci
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... code=u2007
drugi strijelac ekipe sa 15.8 poena u prosjeku je vjerovatno "nista" i to uz sut od 48% uz 4.6 asistencija, ne znam fakat ako ti je ovo "nista", sta je onda "nesta"
Cuva Bog Zelju svog!
ma ja sam govorio za hilla jer svi ga poznajemo kao dobrog sutera a kod nas se takvim nije pokazao uzimao daleko najvise suteva a nije se mogao pohvaliti nekim procentom šutanerminh74 je napisao/la:kostao je 20 000 USD, a bio je veoma dobar suter, ali rupa u odbrani, vi pricate o baileyu koji je imao prosjecan sut, ali je bio zvjer u odbrani i imao izvrstan ulaz i sto je najvaznije bio je timski igrac, prije bi se njega plasio nego hilla koji je obcni divljak koji ima tedenciju unistavanje atmosfere ekipeteferič je napisao/la:al dobro, bio je fajter i grizo je u odbrani... kolko ga se ja sjećam...fera je napisao/la: ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...
ali po meni bosna ima ubjedljivo najaci, najuigraniji tim i najboljeg trenera, tako da nabolji bih tim sa nekoliko veoma dobri pojacanja ipak nije blizu te kvalitete
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
e, dobro si, prenijelo me, ja sam na baileya otišonerminh74 je napisao/la:kostao je 20 000 USD, a bio je veoma dobar suter, ali rupa u odbrani, vi pricate o baileyu koji je imao prosjecan sut, ali je bio zvjer u odbrani i imao izvrstan ulaz i sto je najvaznije bio je timski igrac, prije bi se njega plasio nego hilla koji je obcni divljak koji ima tedenciju unistavanje atmosfere ekipeteferič je napisao/la:al dobro, bio je fajter i grizo je u odbrani... kolko ga se ja sjećam...fera je napisao/la: ma kod nas covjek nije nista pokazao nije mogao suta pogoditi...
poenta posta je bila da kk bosna poslije rata nije imala extra boljeg sutera od hill-a, eto navedi mi primjer?fiftisent je napisao/la:mirzza je napisao/la:pa statistika koju si napisao i pokazuje da šuta nije mogao pogoditi.fera je napisao/la:
ne znam sta si ti pratio, ali da te podsjetim ako si zaboravio
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... code=u2007
drugi strijelac ekipe sa 15.8 poena u prosjeku je vjerovatno "nista" i to uz sut od 48% uz 4.6 asistencija, ne znam fakat ako ti je ovo "nista", sta je onda "nesta"
48% za 2 i 24% za 3 je katastrofa za najplaćenijeg šutera svih vremena koji je igrao u našem klubu.
evo ti tomović u zadnjoj sezoni NLB koju je igrao za nas: 44% za 2 i 22% za tri (godinu dana ranije je bio i malo bolji).
npr. Ikona sada ima 54% za 2 i 39,5% za tri, a ko prati ikonu složiće se da šut za dva poena nije njegovo jače oružje.
pogledaj kod hilla tricu na statistici koju si zalijepio. 1/7, 1/6, 1/7, 3/8... tako bi i tomović gađao da je šutirao po 7-8 trojki po susretu.
sjecamo se kakvi su sve panjevi dolazili u bosnu i za kakve pare, wright, veal, ciric, batina (toljaga),onda oni polovnjaci iz BB, kad saberes sve te likove, pare koje su ulozene u njih i sta su dali bosni, i hilla na drugoj strani, vidjet ces razliku,
ne kazem da je hill derao u bosni, ali reci da "nije mogao suta pogoditi" ..., ako nista posebna paznja mu se pridvala u odbrani
Cuva Bog Zelju svog!
izvini mirza, ali neno markovic, sada ikonic, pa i gilbert, uzevsi da je hill bio prvenstveno play odna tu mogu dodati bremera i vasiljevicamirzza je napisao/la:
poenta posta je bila da kk bosna poslije rata nije imala extra boljeg sutera od hill-a, eto navedi mi primjer?
sjecamo se kakvi su sve panjevi dolazili u bosnu i za kakve pare, wright, veal, ciric, batina (toljaga),onda oni polovnjaci iz BB, kad saberes sve te likove, pare koje su ulozene u njih i sta su dali bosni, i hilla na drugoj strani, vidjet ces razliku,
ne kazem da je hill derao u bosni, ali reci da "nije mogao suta pogoditi" ..., ako nista posebna paznja mu se pridvala u odbrani
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jesi li ti mozda cuo za Nenada Markovića? Ili Gorana Ikonica? Gilberta ?? I jarane ako je tebi 18/38 za 2 i 8/33 za tri dobra statistika onda si ti lud. sljedeci put kad se budes pravio pametan prvo razmisli sta pises. Od igraca kojeg toliko placas i kojeg dovedes iz jedne od najboljih liga europe ocekujes puno vise a ne da se ispucava bezveze.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
mirza evo ti statistika od jednog igraca koji ne vjerujem da dobija i pola od hillove plate.....
pa uporedi....
http://adriaticbasket.com/player.php?id=713
sut za 2
za 3
i sl.

pa uporedi....
http://adriaticbasket.com/player.php?id=713
sut za 2
za 3
i sl.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
nisam cuo, ti mi nacrtaj ko su, statistika je iz ULEB kupa, a tebi ako je Hill bezveze igrac, onda nemamo vise o cemu pricati u Bosni nije pokazao svoj maximum, ali zapitas li se sto li je to tako?fera je napisao/la:Jesi li ti mozda cuo za Nenada Markovića? Ili Gorana Ikonica? Gilberta ?? I jarane ako je tebi 18/38 za 2 i 8/33 za tri dobra statistika onda si ti lud. sljedeci put kad se budes pravio pametan prvo razmisli sta pises. Od igraca kojeg toliko placas i kojeg dovedes iz jedne od najboljih liga europe ocekujes puno vise a ne da se ispucava bezveze.
ah ne, ocigledno je bitno da jednu tekmu odigra za 10, a slijedecih 5 za 2.
Ako hoces da dokazes da je Hill rupa od igraca, nece ti uspjeti. A to je ono sto ja tvrdim, u KK Bosna nije dao sve sto moze, sto ne znaci da to nece uraditi za Igokeu, i pametnjakovicu, vjerovatno nisi upoznat da je Hill, godinu prije nego je dosao u Sarajevo bio POVRIJEDJEN.
KK Bosna je dovela dovolno vecih taraba od Hill-a da ga se tako pljuje po ovom forumu!!!
Cuva Bog Zelju svog!
kralju nauci citati pa mi se javimirzza je napisao/la:nisam cuo, ti mi nacrtaj ko su, statistika je iz ULEB kupa, a tebi ako je Hill bezveze igrac, onda nemamo vise o cemu pricati u Bosni nije pokazao svoj maximum, ali zapitas li se sto li je to tako?fera je napisao/la:Jesi li ti mozda cuo za Nenada Markovića? Ili Gorana Ikonica? Gilberta ?? I jarane ako je tebi 18/38 za 2 i 8/33 za tri dobra statistika onda si ti lud. sljedeci put kad se budes pravio pametan prvo razmisli sta pises. Od igraca kojeg toliko placas i kojeg dovedes iz jedne od najboljih liga europe ocekujes puno vise a ne da se ispucava bezveze.
ah ne, ocigledno je bitno da jednu tekmu odigra za 10, a slijedecih 5 za 2.
Ako hoces da dokazes da je Hill rupa od igraca, nece ti uspjeti. A to je ono sto ja tvrdim, u KK Bosna nije dao sve sto moze, sto ne znaci da to nece uraditi za Igokeu, i pametnjakovicu, vjerovatno nisi upoznat da je Hill, godinu prije nego je dosao u Sarajevo bio POVRIJEDJEN.
KK Bosna je dovela dovolno vecih taraba od Hill-a da ga se tako pljuje po ovom forumu!!!
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Hill nije dao sve od sebe zato sto je mislio "ko je ko on" i da moze raditi sta hoce u Bosni......
a i da dodje u igokeu bice gori nego kod nas......pokazat ce jos manje

a i da dodje u igokeu bice gori nego kod nas......pokazat ce jos manje
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
pusti te sranja oko hilla, hajmo bolje o utakmici koja slijedi..
ja mislim da bosna danas tesko moze dobiti split. samo ako zimic bude pazio na licne onda bi moglo a inace crnoooo danas:D:D
ja mislim da bosna danas tesko moze dobiti split. samo ako zimic bude pazio na licne onda bi moglo a inace crnoooo danas:D:D
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], harko35 i 57 gostiju.