Pa jest, slažem se što nije na pocetku sankcionisao par oštrih startova i smirio vrelu krv na terenu....ali se zayebo što na vrijeme nije uspostavio kriterij i upao u matrix koji je sam stvoriomuamerc je napisao/la:Pogrijesio je jer je na pocetku tekme dopustio par ostrih startova bez kartona i bez nekog upozorenja. Kad to igraci vide onda nema kontrole, pocinju divljanja, opasni startovi, rasprave, nagurivanja i sl.let3 je napisao/la:sjooo jest se Pizzi naložio da pokara svoje zemljakezakaci se sa Tatom Martinom
![]()
Uglavnom, prvo poluvrijeme obilježili sudija sa kartonima koje poteže sa izuzetnom lakocomi dokazana flopina Higuain
Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa América Centenario
Ali kakav choke najboljeg napadaca svemira Higuaina
Ali nije da nismo navikli, bit ce toga jos.
27.10.2020
Najveci cigan medju igracima, on i Diego Costa, definitivno su tu negdjemessilla je napisao/la:Ma niđe veze. Savio se Vidal ko harf, nije ni bilo nekog kontakta. Vidio si da poslije trči ko hijena.enobarca je napisao/la:Jel se meni cini il je Vidal odglumio na nivou BusquetsaNisam uspio vidjeti usporeni snimak kako treba ali cini mi se da ga uopce nije udario u nogu onako kako je ovaj to iscenirao, valjao se ko da ga je snajper pogodio
![]()
Inače, da se još jednom nahebem majke Higuainu. Choker kakvog svijet nije vidio.
Kakva utakmica, sudija izgubljen na svaki pritisak kompanije mase kartonima, do kraja bi mogli vidjeti jos jedno 2 crvena, jos ako neko povede 
I da, hocel mi neko objasniti zasto Tata retardirani Martino forsira Higuaina chokera umjesto zivog i zdravog Aguera koji bi onaj zicer zmireci pospremio u mrezu
I da, hocel mi neko objasniti zasto Tata retardirani Martino forsira Higuaina chokera umjesto zivog i zdravog Aguera koji bi onaj zicer zmireci pospremio u mrezu
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 27 jun 2016, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
To je taj Héber Roberto Lopes

- branimir85
- Kontakt:
I zamislite još da se igra negdje u J.Americi npr.Bogoti, to bi bio puni sjaj južnoameričkog nogometa 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nek nabaci neko strim, ovo je sve pocrkalo.
Koji je ovo put da Higuain u finalima yebe sopstvenu selekciju i ne vadi
ja mislim treći zaredom....SP, prošla Copa i veceras.
- branimir85
- Kontakt:
http://www.sport365.live/en/home/57706af042070muamerc je napisao/la:Nek nabaci neko strim, ovo je sve pocrkalo.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Rajaz je napisao/la:To je taj Héber Roberto Lopes![]()
![]()
Kakve majmunčine sjede u conmebolu
Čileanci bez šuta uopće prema golu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja i zaboravio na aguera dok ga neko ne spomenu, nemoguce da mu je on na klupi
Ovdje ima streamova http://mnogosporta.org/argentina-chili- ... nlayn.html
Ovdje ima streamova http://mnogosporta.org/argentina-chili- ... nlayn.html
http://www.livefootballol.me/streaming/ ... chile.html
Meni arena 15-tka radi perfektno (treba vam AceStream).
Inače, sudija srlja iz greške u grešku. Nije trebao biti ni drugi žuti, a pogotovo direktan crveni.
Nevjerovatan i nestvaran presing od strane Čilea. Imam osjećaj da ovdje jedino gol može pasti nakon neke greške (kao što je Higuain dobio šansu) ili iz prekida.
I može li mi neko objasniti zašto ponajbolji napadač svijeta grije klupu Gonzalu?
Meni arena 15-tka radi perfektno (treba vam AceStream).
Inače, sudija srlja iz greške u grešku. Nije trebao biti ni drugi žuti, a pogotovo direktan crveni.
Nevjerovatan i nestvaran presing od strane Čilea. Imam osjećaj da ovdje jedino gol može pasti nakon neke greške (kao što je Higuain dobio šansu) ili iz prekida.
I može li mi neko objasniti zašto ponajbolji napadač svijeta grije klupu Gonzalu?
FK Pjetlovi
to brateAntonChigurh je napisao/la:eo brate:THEC je napisao/la:pise da je kanal uklonjen, nadam se da je ovo samo privremeno tj dok je poluvrijeme, no ako ne bude ponovo ukljucen i ako negdje opet naletis na ove meksikance Bgt postavi link, ima acestream kanal al mi stopa nenormalno iz nekog razloga, spanski(evropski) i engleski komentatori su mi nekako tankiAntonChigurh je napisao/la:je.bo mater jest glup frajer
edit: evo stream, unlisted je , radi:
napisao je on da će mijenjati na poluvremenu, da ne riskira da mu ga skinu u toku drugog poluvremena
Pyro is not a crime !

Jedino sto valja na utakmici je stadion
Higuain sveto slovo!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Argentina 10 min nije lopte vidjela.
Vadi Di Mariju parmak
Aguero na klupi
Pa jel moguce da ova Argentina ne moze naci dobrog trenera koji ce ovu zlatnu generaciju okititi kakvom titulom, cuj Tata Martino
Aguero na klupi
Pa jel moguce da ova Argentina ne moze naci dobrog trenera koji ce ovu zlatnu generaciju okititi kakvom titulom, cuj Tata Martino
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Razlika izmedju Argentine i Chilea moze biti samo u Messiju i ni u cemu drugom. Ako sta Messi napravi bice nesto inace nista.
Ovi Argentinci nikakvog sistema nemaju. Ovo je Bogu plakati kako napadaju. Daj Messiju da se zaleti na petoricu ili nešto tome slično 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko je samo Chile zrelija ekipa od Argentine
kako zrelije igraju, znaju šta hoce.
Ovi samo Messija i nek on pici na trojici i dribla
Ovi samo Messija i nek on pici na trojici i dribla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.