FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma treba nam provjeren stoper, makar mu dali na pet godina. Ne smijemo se osloniti na juniora ili nekog Grka i Italijana. Bog samo zna kakvo su oni.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Bolje lijevo krilo od njih nemamo. Tako da su itekako za prve postave.amazon je napisao/la:Ma nisu za prve postave.Muerte je napisao/la:Lazic i Halvadzicamazon je napisao/la:Stavit onda spanca, Bekrica na lijevo krilo(iako to ne moze nikako igrati), opet nemamo lijevo krilo.
Ovo govorim zato sto nisam upoznat sa Husicevim kvalitetima kao krilo. Tako da ga ne uzimam u razmatranje kao krilo.
- amazon
- Kontakt:
Husic je izgledao na onoj trening utakmici dosta dobra, istina igrao je beka. Mozda se moze iskoristiti na krilu. Lazic je igrao lijevo krilo, ali nista posebno nije uradio. Mora se priznati da puno bolje naprimjer izgleda od Halvadzica, on nema snage za jedan dobar trening.Muerte je napisao/la:
Bolje lijevo krilo od njih nemamo. Tako da su itekako za prve postave.
Ovo govorim zato sto nisam upoznat sa Husicevim kvalitetima kao krilo. Tako da ga ne uzimam u razmatranje kao krilo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zeljoooooooooo
Ne vjerujem da ćemo se sa njim "razići" zbog toga.TMovac je napisao/la:Zapelo oko duzine ugovora. On hoce na 2 god da potpise, a nasi nude na godinuamazon je napisao/la:Ma ne moze Nikolic lijevo krilo igrati. Igrao ga je i Lendric, pa igrac manje. Nemamo dobro lijevo krilo od Kajtaza, a ni on nije bio krilo. Sta li je s Jahicem?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U izjavi koju je Jahić dao, kaže da su u pitanju sitnice,
i siguran sam da se može na kraju naći neka solucija
koja bi bila zadovoljavajuća i za Klub, a i za njega.
amazon je napisao/la:Husic je izgledao na onoj trening utakmici dosta dobra, istina igrao je beka. Mozda se moze iskoristiti na krilu. Lazic je igrao lijevo krilo, ali nista posebno nije uradio. Mora se priznati da puno bolje naprimjer izgleda od Halvadzica, on nema snage za jedan dobar trening.Muerte je napisao/la:
Bolje lijevo krilo od njih nemamo. Tako da su itekako za prve postave.
Halvadžić je mozda i nas najspremniji igrac. Da je pruzana prilika tokom polusezone ko zna mozda bi sada bio standardan.
Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, podržala je projekat “Izgradimo istočnu tribinu” sa uplatom od 10.000 KM.
Forumasi i pljuvaci Misimovica na aparatimakrajina87 je napisao/la:Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, podržala je projekat “Izgradimo istočnu tribinu” sa uplatom od 10.000 KM.
Alleenn je napisao/la:Forumasi i pljuvaci Misimovica na aparatimakrajina87 je napisao/la:Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, podržala je projekat “Izgradimo istočnu tribinu” sa uplatom od 10.000 KM.
...

Re: RE: Re: FK Željezničar
17 hTikTak je napisao/la:U koliko je danas utakmica?
Lijepo od mistera sedam posto. Nadam se da ce njegov put slijediti i ostali clanovi Uprave.
- ScoutInternational
- Kontakt:
Pozdrav momci,
nije me dugo bilo pa nisam upratio odredene stvari koje me zanimaju vezane za klub, pa zamoljavam iskljucivo upucene da mi ponude adekvatne odgovore.
Naime, interesuje me, po kojem ce se zapravo projektu raditi ISTOCNA i JUZNA tribina, posto onaj "izvedbeni" projekat koji je opcina finansirala ne slici ovom koji je klub objavio na sluzbenoj stranici? Takoder, da li ce se ici sa natkrivanjem tribina?

Jos bi zelio da istaknem, da bar sa moje strane gledista, da raspored "boja" stolica kao na stadionu Olimpije iz Ljubljane mnogo ljepse izgledaju nego kada se ima konstanta u jednoj boji, ali o ukusima na vrijedi raspravljati.

Sto se tice struke, koliko mogu da vidim, svima je jasno sta je cilj ove sezone koji nece biti nimalo lako dostici. Da bi se isti ostvario nama trebaju igraci koji ce moci dostici visok stepen fizicke igre. Kostic za sada cisti sve one koji ne mogu uklopiti na njegov koncept rada, ujedno potrebni stepen fizicke spreme, i ja sam zaista zadovoljan to cinjenicom.
Hvala unaprijed na odgovorima.
nije me dugo bilo pa nisam upratio odredene stvari koje me zanimaju vezane za klub, pa zamoljavam iskljucivo upucene da mi ponude adekvatne odgovore.
Naime, interesuje me, po kojem ce se zapravo projektu raditi ISTOCNA i JUZNA tribina, posto onaj "izvedbeni" projekat koji je opcina finansirala ne slici ovom koji je klub objavio na sluzbenoj stranici? Takoder, da li ce se ici sa natkrivanjem tribina?

Jos bi zelio da istaknem, da bar sa moje strane gledista, da raspored "boja" stolica kao na stadionu Olimpije iz Ljubljane mnogo ljepse izgledaju nego kada se ima konstanta u jednoj boji, ali o ukusima na vrijedi raspravljati.

Sto se tice struke, koliko mogu da vidim, svima je jasno sta je cilj ove sezone koji nece biti nimalo lako dostici. Da bi se isti ostvario nama trebaju igraci koji ce moci dostici visok stepen fizicke igre. Kostic za sada cisti sve one koji ne mogu uklopiti na njegov koncept rada, ujedno potrebni stepen fizicke spreme, i ja sam zaista zadovoljan to cinjenicom.
Hvala unaprijed na odgovorima.
krajina87 je napisao/la:Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, podržala je projekat “Izgradimo istočnu tribinu” sa uplatom od 10.000 KM.

-
- Kontakt:
sad ide prica,briga je napisao/la:krajina87 je napisao/la:Sponzor FK Željezničar, kompanija Megamix, podržala je projekat “Izgradimo istočnu tribinu” sa uplatom od 10.000 KM.![]()
![]()
![]()
ima milione a dao samo 10.000KM, klosar mrtvi pokrao sve i sad kao fol daje....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Ma moze pricati ko sta hoce ali Miske postavlja standarde i digao je ljestvicu bas visoko.
- plavousrcu
- Kontakt:
Zaprdi vam Miske, Uprava, Violina i zaprdi vam Sportsko drustvo. Kako vam se vise da? Scout mislim da se odustalo od idejnog projekta koji je bio prezentovan. Natkrivanja u ovoj fazi nece biti. Poslije ko zna.
Ajde Jahicu grebo ga ti
Po ovom sto se vidi na slici to je prvi projekat koji je uradjen jos podavno... Da se nastavili po koldzinom projektu bila bi istocna tribina od dva djela...ScoutInternational je napisao/la:Pozdrav momci,
Cuj ovog gdje je problem. Kod njega je pecat za objasnjavanje stava navijaca. Ko ste vi. Sta ste vi sebi umislili.
Jel ovo jednoumlje? Jel zabranjeno komentarisati?
sta cu se ukljucivati, kad neko napise normalan post dodje ovaj japanac i pocne tersat i etiketirati sve
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, jasmin10 i 42 gosta.