FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Wisey
Kontakt:

Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la Wisey » 27 jun 2016, 00:55

Grubo, mozda malo pregrubo, ali sigurno efektivno i puno vise ostavilo traga na toj djeci nego hiljade drugih clanaka.. Nek se celice odmah, bice im takvih natpisa koliko hoces u zivotu i karijeri. A vidim dobro su to shvatili, na terenu je najbolje odgovoriti.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 27 jun 2016, 00:59

Dobra pobjeda,jel može neko napisati u par rečenica Australiju,možemo dalje proći?Hvala lp :bih:
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 jun 2016, 00:59

Wisey je napisao/la:Grubo, mozda malo pregrubo, ali sigurno efektivno i puno vise ostavilo traga na toj djeci nego hiljade drugih clanaka.. Nek se celice odmah, bice im takvih natpisa koliko hoces u zivotu i karijeri. A vidim dobro su to shvatili, na terenu je najbolje odgovoriti.
Ma sta efektivno, eto zbog onog clanka su naucili ponovo igrat kosarku :rol:

Daj nam sad Francuze i opet ce nas nakantat jer su fizicki jednostavno level iznad i mi tome ne mozemo parirati, barem ne bez Njegosa. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 27 jun 2016, 01:03

Ovi tekstovi ne mogu donijeti nista dobro,samo mogu poljuljati samopouzdanje ovim momcima,i uticati na njihovu psihu.Oni imaju 17 godina,i nikome nije svejedno kad procita ovakav tekst o sebi.
Zato,majmuna,treba itekako prozvati.Debil

Medikament
Kontakt:

Re: RE: Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la Medikament » 27 jun 2016, 01:06

Goalgetter je napisao/la:slika

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Auuu, ovo je grubo za forum, a ne za novine. I bez ikakve potrebe naravno. I kad su osvojili bilo je par poraza. Bolje sada nego u zavrsnici. :bih:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 27 jun 2016, 01:06

Clutch je napisao/la: Daj nam sad Francuze i opet ce nas nakantat jer su fizicki jednostavno level iznad i mi tome ne mozemo parirati, barem ne bez Njegosa. ;)
Govorim o psiholoskoj strani i pripremi utakmice, eno vidis Musa prva recenica poslije tekme spominje odgovaranje nekim ljudima i slicno. Definitivno si imao voljni momenat poduplan kod igraca zbog odredjenih prozivki i to je dobro.
A protiv Francuza sam gledao drugo poluvrijeme samo, previse su srljali i zurili u napadima, usli u trcanje protiv takvih atleta i sami sebe zahebali.

Mada iskreno, da smo mi neka jaka sportska nacija, ovoj djeci se uopce ne bi pridavala tolika paznja i imali bi puno zdravije okruzenje za razvijanje. Al to je Bosna.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jun 2016, 01:20

Svašta bi, da nije ramazan, izgovorio onim papcima sto su juče il prekjučer napisali onakav tekst za naše kadete. Pa ono može napisati samo obična budala... Svaka čast momcima na svemu, nisu se snašli protiv Francuske, al Bože moj, opet je na kraju dobro ispalo. Pa dokle stignu stignu... :bih: :clap:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2016, 01:24

Za ove što se pitaju kako su Koreanci dobili Francuze, koliko sam večeras vidio Koreja je ekipa koja živi i umire od vanjskog šuta jer nemaju fizičke predispozicije za igru pod košem, protiv Francuske su čini mi se pogodili 12 trica što je odlično i za jednu seniorsku ekipu a da ne govorimo o mladićima do 17 godina :D

Plus su vjerovatno punili reket Francuzima i puštali im vanjske šuteve koji ih nisu išli (za razliku od tekme protiv nas) i tako su ih dobili. Vjerovatno je bilo i doze opuštanja i potcijenjivanja kod Francuza i dodate na sve ovo da su ovo djeca kod kojih su oscilacije moguće iz minute u minutu i to je to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 27 jun 2016, 01:39

Pljuvanja ce uvijek biti po forumima ali da novine kao sto su 24sata to urade stvarno fuj. Sto se tiče pljuvanja sta se sve pisalo kada smo izgubili od Crne Gore na Euru.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

High

Post Postao/la High » 27 jun 2016, 01:57

Bravo, momci! :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jun 2016, 07:11

slika

JEDNO SRCE DVIJE VELIKE LJUBAVI

Čestitke momci. Bravo :salut:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 jun 2016, 07:20

Osvojis evropsko, postanes Evropski prvak i ostvaris nezapamcen usjeh u timskoj igri pa se pojavi sljam koji ima potrebu da jednu pobjednicku generaciju spusta, prvo Sikiras pa sad Musa, slijedi Capmara? Sta reci nego stoka iz politickog miljea koja je navikla da srozava drustvo u svakom pogledu. Puna podrska za nase mlade heroje, kako god da zavrsi vi ste pobjednici, pravi sampioni!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 27 jun 2016, 07:49

Clutch je napisao/la:
Wisey je napisao/la:Grubo, mozda malo pregrubo, ali sigurno efektivno i puno vise ostavilo traga na toj djeci nego hiljade drugih clanaka.. Nek se celice odmah, bice im takvih natpisa koliko hoces u zivotu i karijeri. A vidim dobro su to shvatili, na terenu je najbolje odgovoriti.

Daj nam sad Francuze i opet ce nas nakantat jer su fizicki jednostavno level iznad i mi tome ne mozemo parirati, barem ne bez Njegosa. ;)
Zar Francuzi nisu u ždrijebu sa SAD-om pa je tek moguće ukrštanje u finalu ili sam ja nešto zayebo :think:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2016, 09:02

Ima li neko da je upućen,kakva je Australija? Ja sam čitao da su do sada na svim turnirima završavali odmah iza Amerike,pa me malo strah mogu li naši momci protiv njih?
Sabrine mi moje!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 27 jun 2016, 10:25

Stvarno smo mi ne shvatljiv narod... Pa momci koji su nas najponosnijim ucinili da se na onakav nacin blate radi jedne losije partije je za sve osude... Pogotovo kriviti momka bez koga bi mi bili u B diviziji i sigurno bi nam bila misaona imenica da ucestvujemo na nekom takmicenju.... Kako tog novinarcica nije sramota da tako nesto napise i volio bi da znam koji je to ljiga od covijeka.... Vjerovatno bi volio da unisti i ovo malo sto vrijedi... Al na njegovu zalost i zalost mnogih koji svoju zemlju dozivljavaju kao tudjom ovi su im momci vec sinoc dobro zacepili usta... Taman kad bi sve naredne tekme gubili prave patriote ce biti zu njih.... Svaka cast selektoru Pandzi i nasim zlatnim momcima a ako bog da jos ce oni nama radosti prirediti.....

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 27 jun 2016, 10:38

Je li to onaj novinar sto baca drkicu na Prevca, cak je i osnovao fan klub iz BiH?
Kakav covjek i novinar moras biti da osujes paljbu po djeci od 17 godina i po igracu koji nam je donio toliko radosti u posljednje vrijeme. Srami se Nermine!!! :oops: :puke:
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2016, 10:44

AnkleBreaker je napisao/la:Je li to onaj novinar sto baca drkicu na Prevca, cak je i osnovao fan klub iz BiH?
Kakav covjek i novinar moras biti da osujes paljbu po djeci od 17 godina i po igracu koji nam je donio toliko radosti u posljednje vrijeme. Srami se Nermine!!! :oops: :puke:
Jest taj. Imao je on još ispada, imam ga na fb i nekad baš lupa gluposti. Ali sve je to uredu dok nisi u javnosti, i ne pišeš tekst za neki portal. Mi na forumu ono ne bi trebali napisati a ne on kao novinar.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 27 jun 2016, 10:57

BosnianKingdom je napisao/la:Ima li neko da je upućen,kakva je Australija? Ja sam čitao da su do sada na svim turnirima završavali odmah iza Amerike,pa me malo strah mogu li naši momci protiv njih?
2014. i 2012. su bili drugi. 2010. su bili sesti. Ali to ne mora puno znacit, zavisi od generacije.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2016, 11:56

Dex je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

Zar Francuzi nisu u ždrijebu sa SAD-om pa je tek moguće ukrštanje u finalu ili sam ja nešto zayebo :think:
Jesu al' je @Clutch vjerovatno mislio onako općenito da sutra zaigramo sa Francuskom da bi opet vjerovatno izgubili :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 jun 2016, 13:17

Neki zaboravljaju da su momci opet jedva otišli na prvenstvo. Stičem dojam da je sva sreća što se igra u evropi jer da je gdje dalje, Bog sami zna bil ih gledali. Druga stvar nikakvo ali nikakvo pravo niko nema prigovoriti njima sad kad bi izgubili 100 razlike, kad bi Musa uzeo sve šuteva, kad bi Čampara sve u auto poslo, a Čerkezovic ne znam više šta. Djeca, momci ma ustvari zreliji od većine ljudi u državi su postali evropski prvaci bez ikakve **** podrške od države. Zbog jednog kantanja od jedne velesile u sportu da ih krivimo, budalaština. Srbija je prije 2 godine na SP u Španiji postala 2. na svijetu a jedva grupu prošla. Niko od vas pojma nema kakav je dogovor ekipe i selektora, kakve kalkulacije Pandza ima. Možda je on najmjerno davao beke izajave, taktički postavio neku ž igru protiv francuza. Imao je od koga gledati, učiti čitati. Pustimo momke da rade svoj poso iz ljubavi jer na kraju krajeva kad cjepidlacimo jedini smo iz regiona na prvenstvu. Ponavljam uspjeh je što smo uopšte otputovali na mundijal u košarci.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.