Jel ti to danas istekao ugovor potpisan sa DinomMajkl je napisao/la:Posto vidim da ovdje niko ne reaguje na uvrede prema meni i optuzbe da sam placenik i sl. od danas vise nisam clan i ne pisem na ovom forumu,jer ovdje ko nema misljenje kao vecina odma je placenik,poltron itd.Nisam nikad htio da se raspravljam na ove optuzbe jer su to za mene gluposti,ali ja sam samo jedan bolesnik Sarajeva i volim Sarajevo .Nikad ni jednu ruzni rijec ni uvredu nisam rekao nikome i kp god je vodio normalnu diskusiju sa mnom.bez uvreda i izmisljanja i optuzbi ,iako nam se misljenja razilaze,mogao je sa mnom lijepo i kulturno diskutovati.Nisam nikome uvredu ni ruznu rijec rekao zato sto sam tako odgojen.Sve nam je u drzavi tako i ja to znam ali nikad necu biti kao vecina ,uvijek cu misliti svojom glavom i imati svoj stav i nikad se nikome necu ulizivati i bicu u manjini,jer ovdje ako si u manjini znaci da si u pravu.Pozdravljam vas sve ,zelim nam puno srece i nadam se da cemo se radovati na kraju.Pozdrav

Idi i ne vraćaj se više, NIKAD. Mnogima si zgadio ovaj forum i ovu temu.