FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 27 jun 2016, 07:44

Majkl je napisao/la:Posto vidim da ovdje niko ne reaguje na uvrede prema meni i optuzbe da sam placenik i sl. od danas vise nisam clan i ne pisem na ovom forumu,jer ovdje ko nema misljenje kao vecina odma je placenik,poltron itd.Nisam nikad htio da se raspravljam na ove optuzbe jer su to za mene gluposti,ali ja sam samo jedan bolesnik Sarajeva i volim Sarajevo .Nikad ni jednu ruzni rijec ni uvredu nisam rekao nikome i kp god je vodio normalnu diskusiju sa mnom.bez uvreda i izmisljanja i optuzbi ,iako nam se misljenja razilaze,mogao je sa mnom lijepo i kulturno diskutovati.Nisam nikome uvredu ni ruznu rijec rekao zato sto sam tako odgojen.Sve nam je u drzavi tako i ja to znam ali nikad necu biti kao vecina ,uvijek cu misliti svojom glavom i imati svoj stav i nikad se nikome necu ulizivati i bicu u manjini,jer ovdje ako si u manjini znaci da si u pravu.Pozdravljam vas sve ,zelim nam puno srece i nadam se da cemo se radovati na kraju.Pozdrav
Jel ti to danas istekao ugovor potpisan sa Dinom :?: Ne brinem se ja za tebe, dnevnice su tu sada možeš mirno na more sa finim kešom u šlajpeku.

Idi i ne vraćaj se više, NIKAD. Mnogima si zgadio ovaj forum i ovu temu.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2016, 07:51

E kvalitetno brat trola, to mu moram priznati. Kaze ko god je sa njim pokusao diskutovati, pa cak i ako im se razilaze misljenje, on je bio za to. A kad ga ljudi suprotnog misljenja raskuju argumentima, lik samo baci ignore i promijeni temu totalno kao da se nista nije desilo. Sretno u zivotu haveru, nadam se da neces veceras opet biti tu i zaboraviti i da si napisao ovaj post. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2016, 08:42

Au kako tužan dan za nogomet u startu,citam Messi se oprašta od dresa Argentine,kad ovamo udjem ono jos gore ,Majkl okacio tastaturu o ekser :thumbdown:

Ponedeljak kad je otisao :(
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jun 2016, 08:53

Želimo bar zadnji put tu pjesmu :plac:
Sabrine mi moje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jun 2016, 09:27

Sta bi s onom krampcom Simeunovicem??? Zar je mogue da takvo krilo nije moglo naci angazman ni u Metalegeu. :rol: :rol:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 jun 2016, 09:41

Ode Majkl, sarmu probo nije.

Garant je svoj zadatak odradio. Ustvari, misli da je odradio...ode sada Dini kuhati kafu. Gospodski.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jun 2016, 09:45

Fakat ste dosadni s Majklom, nek covjek pise ono sto misli, nije ovo Teheran ili onaj strumfovski forum gdje moras pisati sta ti kaze vrh inace si banovan. Meni nije smetao iako nam se u nekim stvarima misljenje razilazilo. Bolje je citati Majkla kako pise pozitivne stvari nego pojedince kako hrakaju po svemu i **** svakog igraca, ismijavaju njihove djevojke i sl...

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 jun 2016, 09:53

Nije dobro ni jedne ni druge citati. Ako ne volis jednu krajnost, ulizivacku i podanicku, gdje je sve med i mlijeko...ne znaci da volis drugu krajnost negativnu i pljuvacku. Obje krajnosti samo mogu biti stetne po klub.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jun 2016, 10:00

AdiFKS je napisao/la:Nije dobro ni jedne ni druge citati. Ako ne volis jednu krajnost, ulizivacku i podanicku, gdje je sve med i mlijeko...ne znaci da volis drugu krajnost negativnu i pljuvacku. Obje krajnosti samo mogu biti stetne po klub.
To je to. :thumbup:
Najglasniji su bili oni koji su zapravo **** igrace, ismijavali Rustemovica, Radovca, stavljali slike njihovih cura i trazili im mane. To je po njima ispravno, ko to ne radi je dupelizac i uvlakac uprave itd.

Ja sam neko ko zeli da ova uprava ode al' vise volim citati kako Majkl neke igrace hvali nego kako pojedini stream navijaci ismijavjau Rustemovica i co.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 27 jun 2016, 10:20

AdiFKS je napisao/la:Nije dobro ni jedne ni druge citati. Ako ne volis jednu krajnost, ulizivacku i podanicku, gdje je sve med i mlijeko...ne znaci da volis drugu krajnost negativnu i pljuvacku. Obje krajnosti samo mogu biti stetne po klub.
Ako smijem samo bih se uz aposlutno slaganje sa ovim.naveo da nam je podrska prvom timu apsolutno potrebna.
Svi u napad,jedan je HASE

fucku
Kontakt:

Post Postao/la fucku » 27 jun 2016, 10:29

baboatif je napisao/la:
Ako smijem samo bih se uz aposlutno slaganje sa ovim.naveo da nam je podrska prvom timu apsolutno potrebna.
uvijek su imali podrsku. navijaci nikad nisu izdali. necemmo ni sad. ne pisite gluposti.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 27 jun 2016, 10:30

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 jun 2016, 10:33

Treba se dogovoriti sa Dinom i upravom.
Pobjeda na derbiju obavezna :
- pobjeda više od 4 gola razlike - nećemo s*rati na upravu polu sezonu
-pobjeda više od 2 gola razlike - nećemo s*ati na upravu 10 kola
-pobjeda sa golom razlike, nećemo s*rati na upravu 3 kola
-svaki ostali rezultat, nek da ostavku dostojanstveno zajedno sa upravom, :mrgreen:
U novi boj ...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2016, 10:42

Lakoste je napisao/la:Fakat ste dosadni s Majklom, nek covjek pise ono sto misli, nije ovo Teheran ili onaj strumfovski forum gdje moras pisati sta ti kaze vrh inace si banovan. Meni nije smetao iako nam se u nekim stvarima misljenje razilazilo. Bolje je citati Majkla kako pise pozitivne stvari nego pojedince kako hrakaju po svemu i **** svakog igraca, ismijavaju njihove djevojke i sl...
A pozitivne su stvari kad je ovdje izražavao nadanja, molio se da ne dođe Ahemtović i nazivao ga krampom, parmakom itd? To tebi pozitivne stvari? Selektivno, moram priznati.

Iskreno mene zaboli ćošak za istim, čak mi je sad i zanimljiv jer je isuviše providan. :salut:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2016, 10:43

Majkl je napisao/la:Posto vidim da ovdje niko ne reaguje na uvrede prema meni i optuzbe da sam placenik i sl. od danas vise nisam clan i ne pisem na ovom forumu,jer ovdje ko nema misljenje kao vecina odma je placenik,poltron itd.Nisam nikad htio da se raspravljam na ove optuzbe jer su to za mene gluposti,ali ja sam samo jedan bolesnik Sarajeva i volim Sarajevo .Nikad ni jednu ruzni rijec ni uvredu nisam rekao nikome i kp god je vodio normalnu diskusiju sa mnom.bez uvreda i izmisljanja i optuzbi ,iako nam se misljenja razilaze,mogao je sa mnom lijepo i kulturno diskutovati.Nisam nikome uvredu ni ruznu rijec rekao zato sto sam tako odgojen.Sve nam je u drzavi tako i ja to znam ali nikad necu biti kao vecina ,uvijek cu misliti svojom glavom i imati svoj stav i nikad se nikome necu ulizivati i bicu u manjini,jer ovdje ako si u manjini znaci da si u pravu.Pozdravljam vas sve ,zelim nam puno srece i nadam se da cemo se radovati na kraju.Pozdrav
E vala bas sam se obradovao,skoro onoliko kao kad je Okic odlazio iz kluba :D
Mada me ne bi iznenadilo,obzirom kakav je ovo troler i manipulant,da do veceras 'zaboravi' sta je obecao :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 jun 2016, 10:47

Napokon tema diše kako treba bez ubačenih strano-plaćeničkih elemenata.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2016, 10:49

Hoće li biti koja pripremna "otvorenog" tipa ovdje prije nego odu na ljetovanje ovi naši? :kafa:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2016, 10:52

Eno i klix je prozvao za sramotnu nagradnu igru Hifu... Kako bih volio da se raskine saradnja sa njima, samo da ne idemo s takvom morbidnošću u isto rečenicu.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2016, 11:29

PitarBordo je napisao/la:Eno i klix je prozvao za sramotnu nagradnu igru Hifu... Kako bih volio da se raskine saradnja sa njima, samo da ne idemo s takvom morbidnošću u isto rečenicu.
glupo je jedino ako lova ne ide u neku humanitarnu svrhu ili bar kao neka donacija....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 jun 2016, 11:30

Sta ima raja kako ide :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Kyle88, napoleon72, Vrhbosnian i 34 gosta.