Još ne znam kako, nemam ništa tursko kuknjavaDANTES je napisao/la:a ti ličiš na čana? ko će sve to pohvatatiDex je napisao/la:DANTES je napisao/la: ček zar nije julijan?
I to joj je kraš
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
pa....Dex je napisao/la:DANTES je napisao/la: Još ne znam kako, nemam ništa tursko kuknjava
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Chat
Brt odes s utokom tamo i ne trebaju ti papiriUnofficialpage je napisao/la:Prvi put u ovih 20 godina što predajem za Fojnicu da mi nisu odobrili. Sad moram ponovo sve papire vaditi za sljedeću komisiju.
- legenda reala
- Kontakt:
možerasavoje je napisao/la:Legendo, moze li se raditi?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Vidiš dobra idejaMouse je napisao/la:Brt odes s utokom tamo i ne trebaju ti papiriUnofficialpage je napisao/la:Prvi put u ovih 20 godina što predajem za Fojnicu da mi nisu odobrili. Sad moram ponovo sve papire vaditi za sljedeću komisiju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dantes ti ima u Reumalu veze, nek te pogura, on preko penzionera ide doduše 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
odlična ideja. evo ja krenem povedem tebe kao moju ženu i unofficiala kao našeg malca. hm moraćeš se pokriti da ne skontaju da si žensko. kazaćemo da si velika vjernicario_Ferdy88 je napisao/la:Dantes ti ima u Reumalu veze, nek te pogura, on preko penzionera ide doduše
p.s. ne moraš ispunjavati bračne dužnosti. biće baka za nas, i belmin bi nam zavidio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha može i tako. Šta mu fali, neka ispunjava bračne dužnosti 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma neću bilo bi tebi blam.Unofficialpage je napisao/la:Hahaha može i tako. Šta mu fali, neka ispunjava bračne dužnosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Alene Albinoviću, hrabro koračaj do pobjeda!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sad su veće šanse da bi ti šutio i radio, nego onaBesic je napisao/la:Sad kad te ljiljan nagazi
Ja sam čuo da te đevojke rade kao ose,a meni nešto na taj kalup treba
Ako radi i šuti ona je prava.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Znaci sve neke planinke
Niko to ne ukroti.
Niko to ne ukroti.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Donnie je bas pogodio sa avatarom 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dao sam mu dva avatara, i po meni je izabrao duplo goriPegi10 je napisao/la:Donnie je bas pogodio sa avatarom
Steta sto je kasnije izbacio onu sliku gdje mu se sjaji glava. Taj bi avatar jos bolje pristajao DantesuDonnie Darko je napisao/la:Dao sam mu dva avatara, i po meni je izabrao duplo goriPegi10 je napisao/la:Donnie je bas pogodio sa avataromDantes mazohista
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit će još opklada na koje će naivni Dantes nasjestiPegi10 je napisao/la:Steta sto je kasnije izbacio onu sliku gdje mu se sjaji glava. Taj bi avatar jos bolje pristajao DantesuDonnie Darko je napisao/la:Dao sam mu dva avatara, i po meni je izabrao duplo goriPegi10 je napisao/la:Donnie je bas pogodio sa avataromDantes mazohista
pegi pegi... daboga se obrukao pred curom prvom prilikom. pa morao govoriti Ovo mi se još nikad prije desiloPegi10 je napisao/la:Steta sto je kasnije izbacio onu sliku gdje mu se sjaji glava. Taj bi avatar jos bolje pristajao DantesuDonnie Darko je napisao/la:Dao sam mu dva avatara, i po meni je izabrao duplo goriPegi10 je napisao/la:Donnie je bas pogodio sa avataromDantes mazohista
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dosta sto si rekao da moram gledati Ria i Donniela u seksualnom odnosu, nemoj mi jos ovo raditiDANTES je napisao/la:pegi pegi... daboga se obrukao pred curom prvom prilikom. pa morao govoriti Ovo mi se još nikad prije desilo
Al on ima 3 ova dzipa i uvijek ide sa sva tri a niko ne zna u kojem je. Koji boss nane mi